|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:06 pm
Mr. Smokey no to Bee ja bylem zaraz kolo was. Cos mi sie wydaje ze ten odlamek o ktorym wspomniales byl z mojego granatu(czy granata nie wiem jak to ma być razz ). Wiesz jak to jest, wojna to wojna, zdazaja sie wypadki i przypadkowe ofiary razz Freindly Fire ustawione na 0% i po problemie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:08 pm
Lethiel Alez panie generale ja sie niczego nie boje mrgreen heart xP na dowod.. *bezwstydne poke* A gdzie mnie w jajko "poke" Ludzie zobacza i co ?? Oi! opcy, a jakie masz słuchaweczki ??? jakie tkie bajerek czy raczej nie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:09 pm
Ozzwald ide jak ktos dalej ma problemy ze mna to odwoluje do lektury: oooa jak to nie pomoze to niech pisze pm... jeden wystarczy nie spamowac czujesz sie jak despota i chuj? rofl ja na razie nie widze problemu banowac nikogo nie bede.... chyba ze mnie zagrzeje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:09 pm
BeeWolf_san Lethiel Alez panie generale ja sie niczego nie boje mrgreen heart xP na dowod.. *bezwstydne poke* A gdzie mnie w jajko "poke" Ludzie zobacza i co ?? Oi! opcy, a jakie masz słuchaweczki ??? jakie tkie bajerek czy raczej nie ? No tak tylko troszku ;] heart xD niech paczą i sie ucza xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:10 pm
BeeWolf_san Oi! opcy, a jakie masz słuchaweczki ??? jakie tkie bajerek czy raczej nie ? te do skajpa? za dwie dychy jakies badziewie.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:11 pm
to nie była gra !! to była wojna !! ludzie umierali ... w konwulsjach... ze śmiechu jak widzieli naszą drozyne ! razz wiec opcy nie śmoej sioe z cudzego nieszcześcia, to było piekło !! *powiedział diabeł* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:13 pm
dobra ja pospierdalam....
naranarnarnanarannnara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:13 pm
opcy BeeWolf_san Oi! opcy, a jakie masz słuchaweczki ??? jakie tkie bajerek czy raczej nie ? te do skajpa? za dwie dychy jakies badziewie.... mrgreen super ja mam za 23zł Philipsa słuchawki biggrin chyba dobre tak mi sie zdaje biggrin oi! Lethiel to ja spodnie zdejme co ? bedzie lepiej "poke" Mr. wojna nie wybacza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:20 pm
BeeWolf_san Lethiel to ja spodnie zdejme co ? bedzie lepiej "poke" a co ty mozesz wiedziec o poke xP # The Mars Volta - Televators [6:24]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 2:22 pm
Ja też nie twisted , no.. moze czasami. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 1:30 pm
oo wrescie dziala...
ropusciliscie sie jak dziadowski bicz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:15 pm
Ziuuuuuuu ziuuuuuuuuuuuuuuuu
mrgreen
#Dzikie dzwieki mojego pierdofnietego HDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:26 pm
Baliaur Ziuuuuuuu ziuuuuuuuuuuuuuuuu
mrgreen
#Dzikie dzwieki mojego pierdofnietego HDD *leniwie patrzy za nia popijajac bimberek* heart _ heart 03. Rammstein - [Rosenrot #03] Rosenrot [3:54]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 06, 2006 2:28 pm
co sie tajniaczysz nie martw sie nie mam nastroju do klotni 3nodding mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|