Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 444 445 446 447 448 449 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Wed Jun 12, 2013 9:08 am

Obi Aoi

De tessék olvasni is majd ám (mindenki!) xp

tuti figyelni fogom, érdekel mit hoznak ki belőle 3nodding
PostPosted: Wed Jun 12, 2013 10:18 pm

Engem is érdekel majd részletesebben. smile Persze biztos nem lesz nehéz, csak új és szokatlan. Részben én fogom talán magam felfedezni, de részben el is fogom olvasni, ha lesz plusz infó, vagy ha nem értenék valamit.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Jun 13, 2013 12:15 am

Yuki Naoto
Obi Aoi

De tessék olvasni is majd ám (mindenki!) xp

tuti figyelni fogom, érdekel mit hoznak ki belőle 3nodding

Okés 3nodding
Igyekszem minél hamarabb minél több infót összehozni majd, ahogy "kóstolgatom" az eventet.
PostPosted: Mon Jun 17, 2013 2:28 pm

Én amúgy aktív vagyok Gaia-n, csak a Guild-et hagytam itt.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Jun 17, 2013 10:47 pm

Malreni
Én amúgy aktív vagyok Gaia-n, csak a Guild-et hagytam itt.

Én mostanában aktívságban so-so vagyok, de mindennap feljövök meg nézegetem a GCD fórumot is 3nodding (Meg Uncle Kenny posztjait - legutóbb azt írta 15-én, hogy nagyon hamar lesz már az event /very soon/ - remélem még ezen a héten..)
PostPosted: Tue Jun 18, 2013 2:15 pm

Ti hogy bírjátok a meleget? én szörnyen gonk

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Jun 18, 2013 6:21 pm

Én átszoktam az éjszakázásra. Átalszom nappal a nagy meleget és éjjel virgonckodok.
PostPosted: Tue Jun 18, 2013 10:59 pm

Yuki Naoto

Napon nem túl jól, árnyékban so-so, belső helyen egész jól, légkondícionált helyen még jobban. Tegnap egész nap fehér sapkában flangáltam, amikor kint voltam (igaz nem vagyok túl könnyen leégős/napszúrást kapós de mindkettőre volt már példa).

Másik: 10 éve, hogy vannak Monthly Collectible-k, ezért kiadtak egy harmadik cuccot is a mostani két MC mellé (Winged Halo) 3nodding

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Tue Jun 18, 2013 11:02 pm

Yuki Naoto

Finoman szólva rühellem. Nem tudok rendesen aludni és egyszerűen grillcsirkének érzem magam a saját otthonomban, ahol 29 fokos hőmérséklet tombol (de lesz ez még rosszabb is).
PostPosted: Wed Jun 19, 2013 12:57 am

Malreni
Én átszoktam az éjszakázásra. Átalszom nappal a nagy meleget és éjjel virgonckodok.

Ez egy jó megoldás 3nodding bár most reggel nem tudtam tovább aludni, mert nagyon meleg volt a szobában >.<

Obi Aoi

Én amikor tegnap leültem egy padra majdnem odaragadtam, mert a festék ragadós lett rajta eek sapka nélkül meg tuti felforrt volna az agyvizem sweatdrop

Hime_Yura

én is úgy hallottam, hogy még melegebb lesz burning_eyes mondjuk ilyenkor jó strandolni 3nodding

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Wed Jun 19, 2013 4:43 am

Yuki Naoto
én is úgy hallottam, hogy még melegebb lesz burning_eyes mondjuk ilyenkor jó strandolni 3nodding

Én félek a strandoktól, mert annyi fertőzést lehet onnan összeszedni... ._.
PostPosted: Wed Jun 19, 2013 5:35 am

Na ja, eléggé meleg van. Ráadásul én sajnos könnyen izzadós vagyok. rolleyes Én nagyjából maximum 27-28 fokig bírom egész jól, afelett már túl meleg és nehezebben. Meg már önmagában is fáraszt, tompít. confused Még jó, hogy van kis ventilátor mellettem, persze óvatossággal, hogy ne nedvesen fújjon rám, nehogy megfázzak. Többször éjjel is használom az ágy mellett vigyázva. Legtöbbször tudok jól aludni, csak kicsivel korábban kelek egy ideje, mert korábban világosodik, meg amúgy is. Nappal nehezen tudnék aludni, mert odaizzadnék eléggé, az rosszabb. Ez korábbi tapasztalat, azóta nem igazán csinálom.

Azért azt kétlem, hogy a strandokon fertőzéseket lehet összeszedni. Soha nem volt még ilyen tapasztalatom, igaz rég voltam strandon és ritkán szoktam menni, főleg az utóbbi időkben. Nem csupa fertőzött, beteg ember megy oda. Elítélni mindet meg nem jó. Persze ha valaki ettől nagyon fél és óvatosabb, akkor ne menjen, mindenkinek saját döntése.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Wed Jun 19, 2013 6:35 am

Xanvie
Azért azt kétlem, hogy a strandokon fertőzéseket lehet összeszedni. Soha nem volt még ilyen tapasztalatom, igaz rég voltam strandon és ritkán szoktam menni, főleg az utóbbi időkben. Nem csupa fertőzött, beteg ember megy oda. Elítélni mindet meg nem jó. Persze ha valaki ettől nagyon fél és óvatosabb, akkor ne menjen, mindenkinek saját döntése.

Több embert is ismerek, akik szedtek össze nemi fertőzéseket strandokról, vagy azok mellékhelyiségeiből wink

Arról, hogy nem csupa fertőzött ember megy oda: vannak, akik nem is tudják, hogy fertőzésük van, mégis elmennek és lubickolnak.
PostPosted: Wed Jun 19, 2013 8:14 am

Hime_Yura
Xanvie

Több embert is ismerek, akik szedtek össze nemi fertőzéseket strandokról, vagy azok mellékhelyiségeiből wink

Arról, hogy nem csupa fertőzött ember megy oda: vannak, akik nem is tudják, hogy fertőzésük van, mégis elmennek és lubickolnak.

Én egy ilyen személyt se ismerek, persze ettől még nem lehetetlen. De az is biztos, hogy nem annyira gyakori. Nálunk még soha senki nem betegedett meg. Lehet, hogy azért is, mert ritkán megyünk strandra. Nyilván aki többször, rendszeresebben megy, annak sokkal nagyobb rá az esélye, hogy kifogjon egyet. Sajnos ez van. Akkor a bizti kedvéért többeknek kéne szűrésre járni és ha baj van, akkor azt lehetőleg meggyógyíttatni. Bár szerintem nemi betegségek nem igazán terjedhetnek vízben, azok közösülés útján terjedhetnek inkább. A mellékhelyiségeket meg rendszeresebben tisztábban kéne tartaniuk az illetékeseknek. Az is lehet, hogy ahova az ismerőseid jártak, az olyan strand, avagy strandok, ahol sajnos nem takarítják elég jól. Na de nem kell ezt folytatni, vitát én nem szeretnék, remélhetőleg te sem! Én itt lezártam, de akkor sincs túl nagy esélye, gyakorisága ilyennek általában és a fent említett dolgoktól is függ(het)!

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jun 19, 2013 9:38 am

Update: Ma este teszik fel a kibővített Towns 2-t és az eventet, codemonkey mondta Towns 2-ben biggrin Azt mondta 9 új szoba lesz ott. Az event topikot hamarosan kezdem, amint meglesz a lehető legtöbb infó.
(Szólt codemonkey, hogy picit csúsznak, de szerintem estére már meglesz)

Már feltettem a nyári event topikját, egyelőre még vázlatos:

What the fluff?!

Felkerült az event nagyrészt! biggrin
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 444 445 446 447 448 449 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games