|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:39 am
Cirilla Christoff_Gangrell Cirilla Wodzu n00 pr00b733m!! M33n No Ciri, nie pien sie juz tak... To ja proponuje pogadac, o najfajniejszym cRPG w jakiego graliscie... bede sie pienic, bo nie lubie jak ktos tak do mnei gada.... (od kumpeli do Chrisa) to mozemy sie skumac razem po tym stolem wink Okej nie ma problemu podaj tylko czas.... wink (od kupeli ktora sie siwe karolcia 3nodding ) bardzo chetnie tylko ze na razie nie mam neta... (od Ciri do wodza) jakiej urodzie? przeciez jej nie ma... (musialam sie duzo zloscic) Jesli wygladasz tak ja na avatarce, to gdziekolwiek bys niemieszkala, przybiegl bym do ciebie... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:39 am
(do kumpeli) spoko ja moge poczekać.....^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:41 am
Wodzu Jesli wygladasz tak ja na avatarce, to gdziekolwiek bys niemieszkala, przybiegl bym do ciebie... razz ja bym przybiegł gdyby wyglądała choć połowie tak jak na avatarce.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu, kategorycznie nei wygladam tak jak na avku, w nasza galeria jest moje zdjecie >.< (christal, Karolcia chce twoje zdjecie stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu, tnij cytaty...bo ja tu chyba robię za oko kukusa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:42 am
Nooo.. NAwet sie przyczolgam, byle cie zobaczyc... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:43 am
Cirilla Wodzu, kategorycznie nei wygladam tak jak na avku, w nasza galeria jest moje zdjecie >.< (christal, Karolcia chce twoje zdjecie stare ) Spoko mam zamiar umieśćić w galerii jak tylko kumpel naprawi se skaner... czyli powinno sie udać w tym miechu.... tak moe w przyszłym tygodniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:43 am
Rynn the Vampire Wodzu, tnij cytaty...bo ja tu chyba robię za oko kukusa stare blaugh LOL Witaj, Rynn!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:44 am
Wodzu Nooo.. NAwet sie przyczolgam, byle cie zobaczyc... biggrin widziles to zdjecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:45 am
Ciri, dziewczyno, naprawde niezle, w szkolnej ocenil bym cie na 4+/5-... A co do cytowania, do sorki, zapedzilem sie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:48 am
Christoff_Gangrell Cirilla Wodzu, kategorycznie nei wygladam tak jak na avku, w nasza galeria jest moje zdjecie >.< (christal, Karolcia chce twoje zdjecie stare ) Spoko mam zamiar umieśćić w galerii jak tylko kumpel naprawi se skaner... czyli powinno sie udać w tym miechu.... tak moe w przyszłym tygodniu... za dwa tygodnie zoabcze twoje zdjecie, bo Ciri nie bedzie przez jakis tydzien crying (od Ciri) nie no nie jakis tydzien tylko 4 dni >.<... 4 dni nnie bedzie mnei na gai) gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:49 am
Wodzu Ciri, dziewczyno, naprawde niezle, w szkolnej ocenil bym cie na 4+/5-... .. No ba!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:49 am
Czarny Rynn the Vampire Wodzu, tnij cytaty...bo ja tu chyba robię za oko kukusa stare blaugh LOL Witaj, Rynn! czarny, uwierz,że ja tu jestem już dość długo...ja po prostu siedzę i was obserwuję jakbyście mieli być niegrzeczni :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:50 am
Cirilla Christoff_Gangrell Cirilla Wodzu, kategorycznie nei wygladam tak jak na avku, w nasza galeria jest moje zdjecie >.< (christal, Karolcia chce twoje zdjecie stare ) Spoko mam zamiar umieśćić w galerii jak tylko kumpel naprawi se skaner... czyli powinno sie udać w tym miechu.... tak moe w przyszłym tygodniu... za dwa tygodnie zoabcze twoje zdjecie, bo Ciri nie bedzie przez jakis tydzien crying (od Ciri) nie no nie jakis tydzien tylko 4 dni >.<... 4 dni nnie bedzie mnei na gai) gonk crying No cóż ale obiecuje ze umieszce.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:51 am
Rynn the Vampire Czarny Rynn the Vampire Wodzu, tnij cytaty...bo ja tu chyba robię za oko kukusa stare blaugh LOL Witaj, Rynn! czarny, uwierz,że ja tu jestem już dość długo...ja po prostu siedzę i was obserwuję jakbyście mieli być niegrzeczni :> eek O rany, tajniak z ciebie ninja Niedługo bedę się bał lodówkę otworzyć, bo jeszcze mógłbym tam zobaczyć moda sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|