|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:29 am
Cirilla Wodzu Bym powiedzial, ze nawet bardzo powoli, to ja se tu czekam, na jakas konkretna rozmowa, a tu picno.. biggrin *rzuca mu w łeb waza* to za te glupie pytania scream stare (moja kumpela mowi ze chetnie by tam utkneła z jakims facetem surprised No ja to bym wolał z jakąś panną....^^ nie miał bym nic przeciwko....^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:29 am
n00 pr00b733m!! M33n No Ciri, nie pien sie juz tak... To ja proponuje pogadac, o najfajniejszym cRPG w jakiego graliscie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:31 am
Wodzu n00 pr00b733m!! M33n No Ciri, nie pien sie juz tak... To ja proponuje pogadac, o najfajniejszym cRPG w jakiego graliscie... Nie gram w żadne cRPGi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:31 am
Oj, zaprawde grzech smiertelny!! Powinienes...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:32 am
Wodzu n00 pr00b733m!! M33n No Ciri, nie pien sie juz tak... To ja proponuje pogadac, o najfajniejszym cRPG w jakiego graliscie... bede sie pienic, bo nie lubie jak ktos tak do mnei gada.... (od kumpeli do Chrisa) to mozemy sie skumac razem po tym stolem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:32 am
Na mArkecie jest jakaś fiolka "Vial of Unknow" wie ktoś co to jest????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:33 am
Cirilla Wodzu n00 pr00b733m!! M33n No Ciri, nie pien sie juz tak... To ja proponuje pogadac, o najfajniejszym cRPG w jakiego graliscie... bede sie pienic, bo nie lubie jak ktos tak do mnei gada.... (od kumpeli do Chrisa) to mozemy sie skumac razem po tym stolem wink Okej nie ma problemu podaj tylko czas.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:34 am
Cirilla Wodzu n00 pr00b733m!! M33n No Ciri, nie pien sie juz tak... To ja proponuje pogadac, o najfajniejszym cRPG w jakiego graliscie... bede sie pienic, bo nie lubie jak ktos tak do mnei gada.... (od kumpeli do Chrisa) to mozemy sie skumac razem po tym stolem wink Pamietaj, ze zlosc urodzie szkodzi... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:34 am
Christoff_Gangrell Na mArkecie jest jakaś fiolka "Vial of Unknow" wie ktoś co to jest???? stare Powiedziałbym, że masz refleks ale nie powiem, bo nie masz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:35 am
Christoff_Gangrell Cirilla Wodzu n00 pr00b733m!! M33n No Ciri, nie pien sie juz tak... To ja proponuje pogadac, o najfajniejszym cRPG w jakiego graliscie... bede sie pienic, bo nie lubie jak ktos tak do mnei gada.... (od kumpeli do Chrisa) to mozemy sie skumac razem po tym stolem wink Okej nie ma problemu podaj tylko czas.... wink Zberezniku, krecisz laki na pancerfausta??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Christoff_Gangrell Na mArkecie jest jakaś fiolka "Vial of Unknow" wie ktoś co to jest???? stare Powiedziałbym, że masz refleks ale nie powiem, bo nie masz... Co czyżbyś jóż kupił??? albo znikneło???? Ale ja na serio nie wiem co to takigo... a jestem ciekaw......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:36 am
Christoff_Gangrell Cirilla Wodzu n00 pr00b733m!! M33n No Ciri, nie pien sie juz tak... To ja proponuje pogadac, o najfajniejszym cRPG w jakiego graliscie... bede sie pienic, bo nie lubie jak ktos tak do mnei gada.... (od kumpeli do Chrisa) to mozemy sie skumac razem po tym stolem wink Okej nie ma problemu podaj tylko czas.... wink (od kupeli ktora sie siwe karolcia 3nodding ) bardzo chetnie tylko ze na razie nie mam neta... (od Ciri do wodza) jakiej urodzie? przeciez jej nie ma... (musialam sie duzo zloscic)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:39 am
O dzięks...... zapomniałem odwiedzić ostatio ten topic.... ale dzięki za info....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|