|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:16 am
papaaaaa!! Teletubiesie mowia PAPA biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:20 am
[tutaj nastepuje 5-cio minutowe ziomalskie powitanie, polegajace na ocieraniu rekami o sibie.. biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:22 am
*lezy pod stolem zdretwiała* crying nie moge wyjsc... gonk scream xd gonk crying scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:22 am
Wodzu [tutaj nastepuje 5-cio minutowe ziomalskie powitanie, polegajace na ocieraniu rekami o sibie.. biggrin ] Gdzie sie szyscy zmyli?????????? Ej wodzu idziemy na bronka??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:23 am
Z checia, ale jak mnie starzy niuchna, to mogila...] Ciri, wylaz co ty tam robisz?? [Dwuznaczne pytanie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:24 am
*wygląda zza framugi* Cześć wszystkim, jak leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam [macha lapkami] Co slychac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim, jak leci? Pozwoli z przerwami.....^^ jakoś mało ludu jest..... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:25 am
Wodzu Z checia, ale jak mnie starzy niuchna, to mogila...] Ciri, wylaz co ty tam robisz?? [Dwuznaczne pytanie] utknełam... bez podtekstów prosze *wyglamoliła sie jakims cudem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:25 am
Bym powiedzial, ze nawet bardzo powoli, to ja se tu czekam, na jakas konkretna rozmowa, a tu picno.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:27 am
Wodzu Bym powiedzial, ze nawet bardzo powoli, to ja se tu czekam, na jakas konkretna rozmowa, a tu picno.. biggrin Spoko, ja już do tego jestem przyzwyczajony. A jak chcesz rozmowy o czymś konkretnym, to sam ją zagaj, oprócz ciebie są tu chyba z trzy osoby, więc ktoś musi, a mi nie zależy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Bym powiedzial, ze nawet bardzo powoli, to ja se tu czekam, na jakas konkretna rozmowa, a tu picno.. biggrin *rzuca mu w łeb waza* to za te glupie pytania scream stare (moja kumpela mowi ze chetnie by tam utkneła z jakims facetem surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Bym powiedzial, ze nawet bardzo powoli, to ja se tu czekam, na jakas konkretna rozmowa, a tu picno.. biggrin 3vill l33t m44st44!!!!!! (h0(my n4 Br00v4r!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|