|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:02 am
Cirilla Akiko Tamashii ZzZzZzZzZzZzZzZz *impreraz sie nie klei* ja siedze pod notolem, tu nei jestes wygodnie... plecy mi zdretiwały... ajajajaj ne moge sie ruszyć gonk crying notolem? eee....heh... sweatdrop *ziew*............*polozyla sie na podlodze*...zZzZzZzZz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:03 am
przepraszam na chwilę... muszę się oddalić na ok. 10-20 minut
zaraz wrooce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:04 am
mmmmhn.. *baknela:"czesc" *...zZzZzzZzZZz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:08 am
zapraszam na mala wyprzedaz^_^ TUTAJ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:08 am
Co tacy wszyscy niemrawi????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:09 am
Hello boys, girls and obojnax biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:11 am
Christoff_Gangrell Co tacy wszyscy niemrawi???? no wiesz...rozne rzeczy sie robi w nocy.....rano....i to dlatego hejka Wodzu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:11 am
Wodzu Hello boys, girls and obojnax biggrin Heyas ziom domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:12 am
Juz nie picuj, ze niewidzisz, ze wchodze.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:13 am
Akiko Tamashii Christoff_Gangrell Co tacy wszyscy niemrawi???? no wiesz...rozne rzeczy sie robi w nocy.....rano....i to dlatego hejka Wodzu Dooooobraaaaaaa nie chcę nawet zgadywać..... xp (ah te buzujące hormony i szalejąca wyobrażnia....(znowu xp ) blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:14 am
Wodzu Juz nie picuj, ze niewidzisz, ze wchodze.. biggrin Ale oso hozi jakoby??? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:14 am
WYgladasz, jak bys z trzepaniem przesadzil... czka podkrazane, i wogole.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:15 am
Christoff_Gangrell Akiko Tamashii Christoff_Gangrell Co tacy wszyscy niemrawi???? no wiesz...rozne rzeczy sie robi w nocy.....rano....i to dlatego hejka Wodzu Dooooobraaaaaaa nie chcę nawet zgadywać..... xp (ah te buzujące hormony i szalejąca wyobrażnia....(znowu xp ) blaugh ) hormony....? emm...ja w spaniu w nocy i wstawaniu rano do szkoly nie widze nic zwiazanego z hormonami blaugh oki, teraz znikam, uciekam do znajomych. bayu bayu all!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 5:16 am
Wodzu WYgladasz, jak bys z trzepaniem przesadzil... czka podkrazane, i wogole.. biggrin Noooo dywan trzepałem....^^ bo mi starsza kazała.....^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|