|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:42 am
Rynn the Vampire Sei chan Kukus cofam to stwierdzenie, że od godziny mnie nikt nie obraził... właśnie zostałem nazwany "kurduplem" a następnie "gamoniem" przez 4letniego, mierzącego ok. 100cm długości pokemona, ktoory uwielbia róż we wszelkiej formie xp Nyu^ ^Brawo dla dzieciaka xd xd xd Nyaaaa xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:57 am
nie moglam sie powstrzymac i kupilam dredy ^_^' (a mialam zbierac na liscik -_-" )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:59 am
Akiko Tamashii nie moglam sie powstrzymac i kupilam dredy ^_^' (a mialam zbierac na liscik -_-" ) przypominam ci, że wciąż masz niepotwierdzony trejd ode mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 4:00 am
Kukus Akiko Tamashii nie moglam sie powstrzymac i kupilam dredy ^_^' (a mialam zbierac na liscik -_-" ) przypominam ci, że wciąż masz niepotwierdzony trejd ode mnie wink blaugh jak zrobie ten tatoo to potwierdze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 4:01 am
Akiko Tamashii nie moglam sie powstrzymac i kupilam dredy ^_^' (a mialam zbierac na liscik -_-" ) hehe wink zaraz, jaki tatoo? biggrin a, chyba wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 4:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 4:05 am
zajefajnie, sista... tak z przytupem... w [tu ocenzuruję] pazur... jak stąd tam i spowrotem przez Pekin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 4:06 am
helo wam *wychodzi spod kanapy* powruciłam *ta da da daaaaam*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 4:07 am
wired_Yuki helo wam *wychodzi spod kanapy* powruciłam *ta da da daaaaam* masz dla mnie kawałki CKY? bo ja mam tylko dwa albumy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 4:07 am
Kukus zajefajnie, sista... tak z przytupem... w [tu ocenzuruję] pazur... jak stąd tam i spowrotem przez Pekin ze jak blaugh ? mow ty polska, nie ni panimaju inna jezyka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 4:09 am
wired_Yuki helo wam *wychodzi spod kanapy* powruciłam *ta da da daaaaam* nyo hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 4:10 am
Kukus wired_Yuki helo wam *wychodzi spod kanapy* powruciłam *ta da da daaaaam* masz dla mnie kawałki CKY? bo ja mam tylko dwa albumy sweatdrop mam ale własnie kumplowi porzyczyłam , jutro mi odda wiec bede ci mogła jutro przesłać jesli chesz 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|