|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:21 am
Rynn the Vampire dobra, starczy tego, mam już 18 wersji mnie na kompie XD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:23 am
Rynn the Vampire dobra, starczy tego, mam już 18 wersji mnie na kompie XD Może być tak kukus? biggrin a ja mam w domu gremlina [czyt. moją siostrzenicę z piekła rodem] uparłem się... oduczę ją noszenia tych różowych ciuchów... osiągnę cel lub polegnę w walce scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:25 am
ziemmmmm dopryyyyyyyyy ciiiiiiiiiii, Akiko Tamashiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:26 am
Kukus ziemmmmm dopryyyyyyyyy ciiiiiiiiiii, Akiko Tamashiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wink no heeeeeeeeeeeejjjj!!!!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:30 am
Hej Aki wink
Kukus, taaa, oducz ją gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:33 am
e, nie nic sweatdrop myslalam ze wszyscy odrazu pouciekali jak ja przyszlam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:33 am
Akiko Tamashii e, nie nic sweatdrop myslalam ze wszyscy odrazu pouciekali jak ja przyszlam Ja robiłam przegląd w płytach z sailorkami i patrzyłam których odcinków nie mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:36 am
cofam to stwierdzenie, że od godziny mnie nikt nie obraził... właśnie zostałem nazwany "kurduplem" a następnie "gamoniem" przez 4letniego, mierzącego ok. 100cm długości pokemona, ktoory uwielbia róż we wszelkiej formie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:37 am
Kukus cofam to stwierdzenie, że od godziny mnie nikt nie obraził... właśnie zostałem nazwany "kurduplem" a następnie "gamoniem" przez 4letniego, mierzącego ok. 100cm długości pokemona, ktoory uwielbia róż we wszelkiej formie xp Nyu^ ^Brawo dla dzieciaka xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:38 am
Kukus cofam to stwierdzenie, że od godziny mnie nikt nie obraził... właśnie zostałem nazwany "kurduplem" a następnie "gamoniem" przez 4letniego, mierzącego ok. 100cm długości pokemona, ktoory uwielbia róż we wszelkiej formie xp OMG sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:39 am
Sei chan Kukus cofam to stwierdzenie, że od godziny mnie nikt nie obraził... właśnie zostałem nazwany "kurduplem" a następnie "gamoniem" przez 4letniego, mierzącego ok. 100cm długości pokemona, ktoory uwielbia róż we wszelkiej formie xp Nyu^ ^Brawo dla dzieciaka xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|