|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:00 am
Sei chan Rynn the Vampire wydawało mi się że chciałaś angelica? Ale w NMscarfie fajniej wygląda muj avek 3nodding aham ^^ 3nodding Kuuuuukus! xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:01 am
Kukus Toolek Wszyscy mnie dzisiaj ignoruja... wydaje ci się... ja za to od samego początku dzisiejszego dnia... czyli jeszcze w nocy jestem wciąz obrażany, oskarżany i wyzywany... na szczęście nie przez wszystkich i od około godziny taki incydent miejsca nie miał ...Moze masz racje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:01 am
Kukus Toolek Wszyscy mnie dzisiaj ignoruja... wydaje ci się... ja za to od samego początku dzisiejszego dnia... czyli jeszcze w nocy jestem wciąz obrażany, oskarżany i wyzywany... na szczęście nie przez wszystkich i od około godziny taki incydent miejsca nie miał jajjj... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:04 am
Toolek Kukus Toolek Wszyscy mnie dzisiaj ignoruja... wydaje ci się... ja za to od samego początku dzisiejszego dnia... czyli jeszcze w nocy jestem wciąz obrażany, oskarżany i wyzywany... na szczęście nie przez wszystkich i od około godziny taki incydent miejsca nie miał ...Moze masz racje nyo... Toolek, co cytasz? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:05 am
Cirilla Toolek Kukus Toolek Wszyscy mnie dzisiaj ignoruja... wydaje ci się... ja za to od samego początku dzisiejszego dnia... czyli jeszcze w nocy jestem wciąz obrażany, oskarżany i wyzywany... na szczęście nie przez wszystkich i od około godziny taki incydent miejsca nie miał ...Moze masz racje nyo... Toolek, co cytasz? whee "Folwark Zwierzecy"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:06 am
Haha, jestem ghostem aliena! biggrin DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:07 am
Rynn the Vampire Haha, jestem ghostem aliena! biggrin DD ale łapek ci brakuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:08 am
Rynn the Vampire Sei chan Rynn the Vampire wydawało mi się że chciałaś angelica? Ale w NMscarfie fajniej wygląda muj avek 3nodding aham ^^ 3nodding Kuuuuukus! xd heart heart *tul* wink obiecaj mi, że więcej mnie tak nie przerazisz jak przed chwilą eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:09 am
na daaaaaa... Orwell est klasse biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:11 am
Kukus Rynn the Vampire Sei chan Rynn the Vampire wydawało mi się że chciałaś angelica? Ale w NMscarfie fajniej wygląda muj avek 3nodding aham ^^ 3nodding Kuuuuukus! xd heart heart *tul* wink obiecaj mi, że więcej mnie tak nie przerazisz jak przed chwilą eek no ok ok sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2004 3:19 am
właśnie widzę eek jak widzę cię w tej koszulce przypomina mi się text zasłyszany w mojej dzielnicy: "czujesz jak powoli wzrasta napięcie? lubię jak śpisz w moim T-Shirt'cie"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|