|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:52 pm
Kukus Falcone Co ty Kukus moderatorem jestes co biggrin i teraz naduzywasz wladzy na slabych bezbronych normalnych ludziak ktorz raz z pospiechu sie pomylili i zrobili troche wiecej cyattow niz regulamin pozwala crying ile jest ostrzezen question i co sie ze mna stanie jakbym jeszcze kilka razy sie przez przypadek pomylil question te... kurde... przeczytaj sobie jak są rozdawane ostrzeżenia... a oskarż mnie jeszcze raz o nadużycia to ci po prostu BANa przyjebie, bo mam już dosyć waszej samowolki stare Kukus tylko spokojnie czesc Aki*przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:55 pm
Melania Moon Kukus Falcone Co ty Kukus moderatorem jestes co biggrin i teraz naduzywasz wladzy na slabych bezbronych normalnych ludziak ktorz raz z pospiechu sie pomylili i zrobili troche wiecej cyattow niz regulamin pozwala crying ile jest ostrzezen question i co sie ze mna stanie jakbym jeszcze kilka razy sie przez przypadek pomylil question te... kurde... przeczytaj sobie jak są rozdawane ostrzeżenia... a oskarż mnie jeszcze raz o nadużycia to ci po prostu BANa przyjebie, bo mam już dosyć waszej samowolki stare Kukus tylko spokojnie czesc Aki*przytula**tul tul* heh, ja sie przyznaje ze regulaminu dokladnie nie czytalam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:55 pm
Delein Kukus Falcone Co ty Kukus moderatorem jestes co biggrin i teraz naduzywasz wladzy na slabych bezbronych normalnych ludziak ktorz raz z pospiechu sie pomylili i zrobili troche wiecej cyattow niz regulamin pozwala crying ile jest ostrzezen question i co sie ze mna stanie jakbym jeszcze kilka razy sie przez przypadek pomylil question te... kurde... przeczytaj sobie jak są rozdawane ostrzeżenia... a oskarż mnie jeszcze raz o nadużycia to ci po prostu BANa przyjebie, bo mam już dosyć waszej samowolki stare Kukus spokojnie, bo bynajmniej się teraz jak moderator nie zachowujesz. A to rzucanie mięsem to też sobie byś mógł darować...chyba o tym jest nawet punkt w regulaminie, ale ja modem nie jestem więc się czepiać nikogo nie będe... Del... bo ma już po uszy... Katka mnie tu dupe obrabia... staiwa się i nawet "przepraszam" nie raczy powiedzieć... towarzystwo nie czyta regulaminu, a się potem stawia że dostało ostrzeżenie i mnie oskarża o naużycia... bo dla takiego to dobry MOD to taki co go będzie za uszkiem drapał i na wszystko pozwalał... jakbym był na serio cham to bym mu zasadził kopa i bym nawet nie ostrzegał... ustaliliśmy zasade 3 ostrzeżeń dla waszej wygody, bo MissTao jedynie powiedziała że mamy ostrzegać przed BANem... wcale nie kazała robić tego aż 3 razy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:57 pm
Akiko Tamashii Melania Moon Kukus Falcone Co ty Kukus moderatorem jestes co biggrin i teraz naduzywasz wladzy na slabych bezbronych normalnych ludziak ktorz raz z pospiechu sie pomylili i zrobili troche wiecej cyattow niz regulamin pozwala crying ile jest ostrzezen question i co sie ze mna stanie jakbym jeszcze kilka razy sie przez przypadek pomylil question te... kurde... przeczytaj sobie jak są rozdawane ostrzeżenia... a oskarż mnie jeszcze raz o nadużycia to ci po prostu BANa przyjebie, bo mam już dosyć waszej samowolki stare Kukus tylko spokojnie czesc Aki*przytula**tul tul* heh, ja sie przyznaje ze regulaminu dokladnie nie czytalam smile Aki lepiej do takich rzeczy sie nie przyznawac stare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:58 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:58 pm
Spoko, Kukus, bywałem modem tu i tam i zdaję sobie sprawę z tego jak cięzka to jest praca. Wiedz, że przynajmniej jedna osoba to docenia!
No, a teraz już się żegnam! Narka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:59 pm
ide, bo zaraz ktoś ucierpi bo mi nerw skoczył gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:59 pm
Kukus Czarny Kukus Falcone Co ty Kukus moderatorem jestes co biggrin i teraz naduzywasz wladzy na slabych bezbronych normalnych ludziak ktorz raz z pospiechu sie pomylili i zrobili troche wiecej cyattow niz regulamin pozwala crying ile jest ostrzezen question i co sie ze mna stanie jakbym jeszcze kilka razy sie przez przypadek pomylil question te... kurde... przeczytaj sobie jak są rozdawane ostrzeżenia... a oskarż mnie jeszcze raz o nadużycia to ci po prostu BANa przyjebie, bo mam już dosyć waszej samowolki stare Kurcze, Kukus, przed chwilą starałem się ciebie bronić, ale teraz uważam, że trochę przeginasz! Zluzuj odrobinę, o wiele lepsze efekty daje tłumaczenie i wychowanie przez przykład, niż groźby i poza "monarchy absolutnego". Edit: Dzięki Melania, jutro ci oddam 4laugh wynikiem ostrzegania i uczenia było to, że zaczęliśmy was BANować, bo nikt nas nie słuchał... epoka bawienia się w "dobrych dziadksię skończył po dobroci nie rozumieta to będzie pałą po plecach pooki nie będzie widać poprawy za przemoc wobec dzieci mozna trafic do wiezienia na ladnych pare lat wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 2:00 pm
Melania Moon Aki lepiej do takich rzeczy sie nie przyznawac stare wink mam to gdzies blaugh , ale zeby mnie przydazyl sie ochrzan przeczytam ;] *glaszcze po glowie* no juz Kukus nie denerwoj sie tak bo zmarszczki ci sie porobia ^^ :* hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 2:00 pm
Melania Moon za przemoc wobec dzieci mozna trafic do wiezienia na ladnych pare lat wink oskarż mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 2:02 pm
Czarny Spoko, Kukus, bywałem modem tu i tam i zdaję sobie sprawę z tego jak cięzka to jest praca. Wiedz, że przynajmniej jedna osoba to docenia! No, a teraz już się żegnam! Narka! czesc ja tez juz ide, bo mojej mamie nerw pusci papap*przytula wszystkich i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Del... bo ma już po uszy... Katka mnie tu dupe obrabia... staiwa się i nawet "przepraszam" raczy powiedzieć... towarzystwo nie czyta regulaminu, a się potem stawia że dostało ostrzeżenie i mnie oskarża o naużycia... bo dla takiego to dobry MOD to taki co go będzie za uszkiem drapał i na wszystko pozwalał... jakbym był na serio cham to bym mu zasadził kopa i bym nawet nie ostrzegał... ustaliliśmy zasade 3 ostrzeżeń dla waszej wygody, bo MissTao jedynie powiedziała że mamy ostrzegać przed BANem... wcale nie kazała robić tego aż 3 razy Rozumiem, że to niełatwa fucha, bo jest tu masa takich i owakich osób, ale nie powinieneś generalizować. Jak kolega Falcone napisał na samym początku, nie było go tu z miesiąc, więc myślę, ze nie jest w stanie w ciągu dziesięciu minut wyryć regulamin, obadać sytuację, poza tym ledwo co się zorientował że jesteś modem...pewnie jakby o tym wiedział wcześniej, to starałby się nie narażać...chłopak podszedł do tego trochę żartem, nic złego przecież nie zrobił. Powinieneś każdego traktować indywidualnie, bo skoro jak mówisz, ze Katka olewa sobie to sikiem prostym, to jest już całkiem inna sprawa. Chodzi o to, żeby nie było żadnych skrajności. Moderator ani nie powinien siać postrachu, tylko wzbudzać szacunek, ani też padać do nóg, bo spotka się z totalnym tumiwisizmem. I nie bierz niektórych spraw tak bardzo do siebie bo tylko się niepotrzebnie będziesz denerwował.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 2:04 pm
Kukus Melania Moon za przemoc wobec dzieci mozna trafic do wiezienia na ladnych pare lat wink oskarż mnie przeciez ja zartowalam stare no ale dobra wiem ze twoja praca moda jest potrzebna bo inaczej to tu by byl niezly chaos, ale pamietaj ze dla takich rzeczy nie warto tracic nerwow smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 2:06 pm
Delein Kukus Del... bo ma już po uszy... Katka mnie tu dupe obrabia... staiwa się i nawet "przepraszam" raczy powiedzieć... towarzystwo nie czyta regulaminu, a się potem stawia że dostało ostrzeżenie i mnie oskarża o naużycia... bo dla takiego to dobry MOD to taki co go będzie za uszkiem drapał i na wszystko pozwalał... jakbym był na serio cham to bym mu zasadził kopa i bym nawet nie ostrzegał... ustaliliśmy zasade 3 ostrzeżeń dla waszej wygody, bo MissTao jedynie powiedziała że mamy ostrzegać przed BANem... wcale nie kazała robić tego aż 3 razy Rozumiem, że to niełatwa fucha, bo jest tu masa takich i owakich osób, ale nie powinieneś generalizować. Jak kolega Falcone napisał na samym początku, nie było go tu z miesiąc, więc myślę, ze nie jest w stanie w ciągu dziesięciu minut wyryć regulamin, obadać sytuację, poza tym ledwo co się zorientował że jesteś modem...pewnie jakby o tym wiedział wcześniej, to starałby się nie narażać...chłopak podszedł do tego trochę żartem, nic złego przecież nie zrobił. Powinieneś każdego traktować indywidualnie, bo skoro jak mówisz, ze Katka olewa sobie to sikiem prostym, to jest już całkiem inna sprawa. Chodzi o to, żeby nie było żadnych skrajności. Moderator ani nie powinien siać postrachu, tylko wzbudzać szacunek, ani też padać do nóg, bo spotka się z totalnym tumiwisizmem. I nie bierz niektórych spraw tak bardzo do siebie bo tylko się niepotrzebnie będziesz denerwował. swietnie to ujelas, ale teraz juz ide dobranoc wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|