|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:24 pm
Twisted_Exile Ozzwald jesli chodzi o Aidanne to ja jej nie zbanuje.... http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=255775&page=32 stare o to chodzi na RP mialo nie byc wlasnie takich osob a pozatym jakos jak osoby sa przyjmowane z reguly jest pytanie czy ktos ma cos przeciw ale widac koneksje prywatne sa wazniejsze stressed twisted mam gdzies reguly, tam dzies bylo ze nie ma zadnych regul... i od kiedy mialbym sie Ciebie pytac czy moge kogos przyjac... tego jeszcze nie bylo.... popros moze ktos ja zbanuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:27 pm
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald jesli chodzi o Aidanne to ja jej nie zbanuje.... http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=255775&page=32 stare o to chodzi na RP mialo nie byc wlasnie takich osob a pozatym jakos jak osoby sa przyjmowane z reguly jest pytanie czy ktos ma cos przeciw ale widac koneksje prywatne sa wazniejsze stressed twisted mam gdzies reguly, tam dzies bylo ze nie ma zadnych regul... i od kiedy mialbym sie Ciebie pytac czy moge kogos przyjac... tego jeszcze nie bylo.... popros moze ktos ja zbanuje... stare nie mowie ze masz mnie sluchac ty jestes wladza i robisz co chcesz ale my tez mamy prawo do wlasnego zdania i je pokazujemy stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:29 pm
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald jesli chodzi o Aidanne to ja jej nie zbanuje.... http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=255775&page=32 stare o to chodzi na RP mialo nie byc wlasnie takich osob a pozatym jakos jak osoby sa przyjmowane z reguly jest pytanie czy ktos ma cos przeciw ale widac koneksje prywatne sa wazniejsze stressed twisted mam gdzies reguly, tam dzies bylo ze nie ma zadnych regul... i od kiedy mialbym sie Ciebie pytac czy moge kogos przyjac... tego jeszcze nie bylo.... popros moze ktos ja zbanuje... stare nie mowie ze masz mnie sluchac ty jestes wladza i robisz co chcesz ale my tez mamy prawo do wlasnego zdania i je pokazujemy stressed twisted wiec zostaje Ci chodzic prosic o zbanowanie jej... Bee umywa rece, ja jej nie zbanuje.... ale jeszcze inni sa moderatorzy... ale to bedzie przelomowy przypadek na rp edit: obchodzi mnie zdanie ewentualnie generalicji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:30 pm
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald jesli chodzi o Aidanne to ja jej nie zbanuje.... http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=255775&page=32 stare o to chodzi na RP mialo nie byc wlasnie takich osob a pozatym jakos jak osoby sa przyjmowane z reguly jest pytanie czy ktos ma cos przeciw ale widac koneksje prywatne sa wazniejsze stressed twisted mam gdzies reguly, tam dzies bylo ze nie ma zadnych regul... i od kiedy mialbym sie Ciebie pytac czy moge kogos przyjac... tego jeszcze nie bylo.... popros moze ktos ja zbanuje... stare nie mowie ze masz mnie sluchac ty jestes wladza i robisz co chcesz ale my tez mamy prawo do wlasnego zdania i je pokazujemy stressed twisted wiec zostaje Ci chodzic prosic o zbanowanie jej... Bee umywa rece, ja jej nie zbanuje.... ale jeszcze inni sa moderatorzy... ale to bedzie przelomowy przypadek na rp edit: obchodzi mnie zdanie ewentualnie generalicji talk2hand doskonale wioesz ze ta sytuacja jest patowa zadne nie ustapi talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:31 pm
Twisted_Exile talk2hand doskonale wioesz ze ta sytuacja jest patowa zadne nie ustapi talk2hand jest jedno rozwiazanie... odejdzie.. ale ze mna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:36 pm
popros kota by to przeglosowal wsrod wladzy... NIE INACZEJ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:37 pm
siema
ale powiem ze jest niefajny nr strony tzra zrobić 666 twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:38 pm
Mr. Smokey siema ale powiem ze jest niefajny nr strony tzra zrobić 666 twisted za jakis czas sie zrobi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:39 pm
Ozzwald popros kota by to przeglosowal wsrod wladzy... NIE INACZEJ... talk2hand to nie ma sensu bo jesli ona odejdzie to i Ty piepsze to talk2hand twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:39 pm
ninja specjalny jedyny w swym rodzaju post na RP dla Bee xD ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:40 pm
Twisted_Exile Ozzwald popros kota by to przeglosowal wsrod wladzy... NIE INACZEJ... talk2hand to nie ma sensu bo jesli ona odejdzie to i Ty piepsze to talk2hand twisted to pozuc temat i bunt... ona nie chciala do rp, nie ma zamiaru tu landrynkowac... etc. kapisz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:42 pm
Lethiel ninja specjalny jedyny w swym rodzaju post na RP dla Bee xD ninja normalnie szok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:42 pm
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald popros kota by to przeglosowal wsrod wladzy... NIE INACZEJ... talk2hand to nie ma sensu bo jesli ona odejdzie to i Ty piepsze to talk2hand twisted to pozuc temat i bunt... ona nie chciala do rp, nie ma zamiaru tu landrynkowac... etc. kapisz ? talk2hand jesli nie chciala...whatever talk2hand mam juz to gdzies talk2hand twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:44 pm
Ozzwald Lethiel ninja specjalny jedyny w swym rodzaju post na RP dla Bee xD ninja normalnie szok mraf ;].. czy czujesz sie dostatecznie zszokowany xP ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 1:44 pm
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald popros kota by to przeglosowal wsrod wladzy... NIE INACZEJ... talk2hand to nie ma sensu bo jesli ona odejdzie to i Ty piepsze to talk2hand twisted to pozuc temat i bunt... ona nie chciala do rp, nie ma zamiaru tu landrynkowac... etc. kapisz ? To po cholere ona tu? Jeszcze tlylko kittki brakuje i bedzie raj.....................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|