Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 442 443 444 445 446 447 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:24 pm

Twisted_Exile
Ozzwald
jesli chodzi o Aidanne to ja jej nie zbanuje....
http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=255775&page=32 stare o to chodzi na RP mialo nie byc wlasnie takich osob a pozatym jakos jak osoby sa przyjmowane z reguly jest pytanie czy ktos ma cos przeciw ale widac koneksje prywatne sa wazniejsze stressed twisted
mam gdzies reguly, tam dzies bylo ze nie ma zadnych regul... i od kiedy mialbym sie Ciebie pytac czy moge kogos przyjac... tego jeszcze nie bylo.... popros moze ktos ja zbanuje...
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:27 pm

Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=255775&page=32 stare o to chodzi na RP mialo nie byc wlasnie takich osob a pozatym jakos jak osoby sa przyjmowane z reguly jest pytanie czy ktos ma cos przeciw ale widac koneksje prywatne sa wazniejsze stressed twisted
mam gdzies reguly, tam dzies bylo ze nie ma zadnych regul... i od kiedy mialbym sie Ciebie pytac czy moge kogos przyjac... tego jeszcze nie bylo.... popros moze ktos ja zbanuje...
stare nie mowie ze masz mnie sluchac ty jestes wladza i robisz co chcesz ale my tez mamy prawo do wlasnego zdania i je pokazujemy stressed twisted

Twisted_Exile

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:29 pm

Twisted_Exile
Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
stare nie mowie ze masz mnie sluchac ty jestes wladza i robisz co chcesz ale my tez mamy prawo do wlasnego zdania i je pokazujemy stressed twisted

wiec zostaje Ci chodzic prosic o zbanowanie jej... Bee umywa rece, ja jej nie zbanuje.... ale jeszcze inni sa moderatorzy... ale to bedzie przelomowy przypadek na rp
edit: obchodzi mnie zdanie ewentualnie generalicji
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:30 pm

Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald

wiec zostaje Ci chodzic prosic o zbanowanie jej... Bee umywa rece, ja jej nie zbanuje.... ale jeszcze inni sa moderatorzy... ale to bedzie przelomowy przypadek na rp
edit: obchodzi mnie zdanie ewentualnie generalicji
talk2hand doskonale wioesz ze ta sytuacja jest patowa zadne nie ustapi talk2hand

Twisted_Exile

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:31 pm

Twisted_Exile
talk2hand doskonale wioesz ze ta sytuacja jest patowa zadne nie ustapi talk2hand
jest jedno rozwiazanie... odejdzie.. ale ze mna
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:36 pm

popros kota by to przeglosowal wsrod wladzy... NIE INACZEJ...

Ozzwald
Vice Captain

Mr. Smokey

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:37 pm

siema

ale powiem ze jest niefajny nr strony tzra zrobić 666 twisted
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:38 pm

Mr. Smokey
siema

ale powiem ze jest niefajny nr strony tzra zrobić 666 twisted
za jakis czas sie zrobi mrgreen

Ozzwald
Vice Captain

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:39 pm

Ozzwald
talk2hand to nie ma sensu bo jesli ona odejdzie to i Ty piepsze to talk2hand twisted
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:39 pm

ninja specjalny jedyny w swym rodzaju post na RP dla Bee xD ninja

Lethiel

Tipsy Lunatic

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:40 pm

Twisted_Exile
Ozzwald
talk2hand to nie ma sensu bo jesli ona odejdzie to i Ty piepsze to talk2hand twisted
to pozuc temat i bunt... ona nie chciala do rp, nie ma zamiaru tu landrynkowac... etc. kapisz ?
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:42 pm

Lethiel
normalnie szok

Ozzwald
Vice Captain

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:42 pm

Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
to pozuc temat i bunt... ona nie chciala do rp, nie ma zamiaru tu landrynkowac... etc. kapisz ?
talk2hand jesli nie chciala...whatever talk2hand mam juz to gdzies talk2hand twisted
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:44 pm

Ozzwald
Lethiel
normalnie szok

mraf ;]..
czy czujesz sie dostatecznie zszokowany xP ?

Lethiel

Tipsy Lunatic

Baliaur

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:44 pm

Ozzwald
Twisted_Exile
Ozzwald
To po cholere ona tu?
Jeszcze tlylko kittki brakuje i bedzie raj.....................
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 442 443 444 445 446 447 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games