|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 16, 2013 9:15 am
Obi Aoi Én mindkettőt szeretem, a Holdfénycon-ban az is tetszik, hogy "sci-fi is van benne" valamennyire. De ha sci-fi con, akkor FedCon (Németország), az nálam übereli a Holdfénycon-t, mint sci-fis con, de a Holdfénycon-t is szeretem. Azóta kettévált a HoldfényCon és a PlayIT, így kevesebb sci-fire is lehet számítani majd (meg kevesebb videojátékra ;A; ) gondolom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 16, 2013 1:20 pm
Hime_Yura Obi Aoi Én mindkettőt szeretem, a Holdfénycon-ban az is tetszik, hogy "sci-fi is van benne" valamennyire. De ha sci-fi con, akkor FedCon (Németország), az nálam übereli a Holdfénycon-t, mint sci-fis con, de a Holdfénycon-t is szeretem. Azóta kettévált a HoldfényCon és a PlayIT, így kevesebb sci-fire is lehet számítani majd (meg kevesebb videojátékra ;A; ) gondolom. Én anno ott voltam az első (ha jól tudom, hogy az volt az első) Holdfényconon, az volt 2010 nyarán a SYMA csarnokban. Elég sci-fis volt akkor is, max kevesebb reklámmal, eladóval talán és akkor még nem volt összekapcsolva a PlayIT-tel. A különválásról nem tudtam, de kíváncsi vagyok milyen lesz így. Nekem a PlayIT is tetszett smile Nekem olyan volt kb. hogy technológia videojáték sci-fi földszinten, fantasy-anime az emeleten. (Nagyrészt).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 17, 2013 12:21 am
Hime_Yura Obi Aoi Én mindkettőt szeretem, a Holdfénycon-ban az is tetszik, hogy "sci-fi is van benne" valamennyire. De ha sci-fi con, akkor FedCon (Németország), az nálam übereli a Holdfénycon-t, mint sci-fis con, de a Holdfénycon-t is szeretem. Azóta kettévált a HoldfényCon és a PlayIT, így kevesebb sci-fire is lehet számítani majd (meg kevesebb videojátékra ;A; ) gondolom. Nem vált ketté, csak a mostani alkalommal volt a kettő rendezvény külön megrendezve. Nem fejtem ki, hogy miért. (Belső infó.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 18, 2013 5:28 am
Nekem a mai nap abból állt eddig hogy dolgoztam. Most várok 5-ig amikor is a srácok szegeden elkezdik a pankrációs szuper show-t és én a neten keresztül nézem majd végig biggrin
Azt viszont nagyon sajnálom sem a holdfénycon-ra sem a mondocon-ra nem tudok kijutni egy jó ideig. Pedig megint végig nyertem volna mindent..... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 19, 2013 1:15 pm
Köszönöm utólag is Malnak és DemiMurgosnak, hogy találkozhattunk, beszélgettünk smile Itt a rólatok készült kép (majd a rólam készült animés portrét is beszkennelem holnap): Mal és Demi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 19, 2013 3:40 pm
Köszi Obi! biggrin
Egy fontos közlemény: A Star Trek Into Darkness egy nagybetűs efoess. Vagyis FOS. Már azonnal a kontinuitási hibák élvezhetetlenné tették számomra a filmet. Nagyon jól indul a film, el kell mondanom, de! A zseniális alapokból és lehetőségekből katasztrofális egyveleget alkottak... Az egész filmben, körülbelül 3 perc űrcsata rész van csak, és maximum tíz percnyi űrsnitt a hajókról, bolygókról, stb... A befejezés is zseniálisnak indult, de azt is elrontották a végére... Erről, ennyit.Star Trek: Into Darkness, az év csalódása vagy számomra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 20, 2013 1:54 am
Malreni Köszi Obi! biggrin Egy fontos közlemény: A Star Trek Into Darkness egy nagybetűs efoess. Vagyis FOS. Már azonnal a kontinuitási hibák élvezhetetlenné tették számomra a filmet. Nagyon jól indul a film, el kell mondanom, de! A zseniális alapokból és lehetőségekből katasztrofális egyveleget alkottak... Az egész filmben, körülbelül 3 perc űrcsata rész van csak, és maximum tíz percnyi űrsnitt a hajókról, bolygókról, stb... A befejezés is zseniálisnak indult, de azt is elrontották a végére... Erről, ennyit.Star Trek: Into Darkness, az év csalódása vagy számomra. Szívesen smile Azóta felkerült a kép rólam és Finn Jonesról (ő játszotta a Trónok Harca 2. évadjában Loras Tyrell-t, akinek nem ismerős): Peace!Én is hallottam, hogy az Into Darkness vége nem lett jó (konkrétan a Star Trekes kiállítók mondták a Holdfényconon), de volt, ami érdekes volt benne nekik (is). Az előzetes érdekes volt anno, tetszett is meg nem is (a 2009-es filmről is vegyes érzéseim voltak, kb azt éreztem, hogy ha nem Star Trek lenne hanem más sci-fi akkor még jobb lenne). Moziban nem hiszem, hogy megnézem, de kíváncsiságból, más forrásból talán... Amire kíváncsi vagyok még, az a Gingerclown, egy külföldi színészekkel forgatott, de magyar stábbal készült horror vígjáték "a 80-as évek hangulatában", bár egy kritika nemigen isteníti de nem is húzza le nagyon (a Thelomeris alkotójától van egyébként). És ha már sci-fi, a harmadik Riddick filmet is várom smile (Apropó, a Pitch Blacket is meg kéne nézni, csak a Sötét Krónikákat láttam eddig sweatdrop ) A Feledés-t láttad? (Oblivion angolul). Az se rossz, igaz, nem lett a kedvencem, de érdekes és volt 1-2 dolog, amit utólag raktam össze teljesen a fejemben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 20, 2013 8:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 20, 2013 10:12 am
Lol xp biggrin Nekem meg picit a Turok 2 játék jut eszembe az oblivionról. Másik: Uncle Kenny feltett egy képet a journaljába a nyári eventtel kapcsolatban. A kommentekben érdekes dolgokat találgatnak smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 20, 2013 10:27 am
Malreni Köszi Obi! biggrin Egy fontos közlemény: A Star Trek Into Darkness egy nagybetűs efoess. Vagyis FOS. Már azonnal a kontinuitási hibák élvezhetetlenné tették számomra a filmet. Nagyon jól indul a film, el kell mondanom, de! A zseniális alapokból és lehetőségekből katasztrofális egyveleget alkottak... Az egész filmben, körülbelül 3 perc űrcsata rész van csak, és maximum tíz percnyi űrsnitt a hajókról, bolygókról, stb... A befejezés is zseniálisnak indult, de azt is elrontották a végére... Erről, ennyit.Star Trek: Into Darkness, az év csalódása vagy számomra. Verj meg, nekem tetszett. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 20, 2013 12:13 pm
Ámen, én is mindig így vagyok! Maru: Nem tudom, én még nem jutottam el a Star Trek új filmjéhez, leragadtam valahol a sorozatoknál meg a Nemesis könyvnél (asszem a nagyfilm is ezen a címen futott), van még mit bepótolnom Trek terén. Ezek szerint akkor ne ajánljam az uramnak? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 22, 2013 12:57 pm
DemiMurgos Ezek szerint akkor ne ajánljam az uramnak? sweatdrop Tipikus J. J. Abrams film, ergo: abszolút élvezhető popcorn mozi. biggrin De semmi több. Ha a párod kekec, és érzékeny az eredeti sorozat kontinuitására, akkor hanyagold. Ha el tudtok vonatkoztatni tőle, akkor bátran ajánlom, mert egyébként jó film. Amúgy ha az első filmet (az első J.J.-set) nem láttátok, akkor előbb inkább azt pótoljátok. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 26, 2013 1:28 am
Kis hírecskék: 1. Staff Alertben írták, hogy holnap Memorial Day miatt nem lesz ATA, mivel az munkaszüneti nap, de június 3-án lesz megint. 2. Tegnap az amerikai Fanime conon: - mutattak képeket arról, hogy milyen nagy lesz majd a Gambino része a Towns 2-nek - a fluffok tenyészthetőek lesznek - a Soul of Fluffból elvileg valamelyik fluff lesz ezek közül és petek lesznek: pegacorn, bumble bee, cupcake, orange/citrus, itt egy kép róluk: - állítólag ez még csak a pet system kezdete, valaki szerint Narumi is megerősítettem, hogy másféle petjeink is lehetnek majd, nemcsak fluffok - nyári event neve hivatalosan What the fluff? Ez a GCD-s topik a forrása eme posztomnak, itt összegzik, amiről szó volt Fanime panelen, és azt a panelt vissza lehet nézni - plusz Gambinoról is vannak képek ott (a vetítésen kapták le), de elég homályosak. De az látszik, hogy a jelenlegi Isle de Gambino a Towns 2-ben a teljes Isle de Gambino 1/8-a. El tudom képzelni, hogy nem mindenkinek tetszik a pet-dolog, de szerintem nem rossz. Isle de Gambino bővülésére is kíváncsi leszek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 26, 2013 1:39 am
Nekem nagyon tetszett az első része az Star Trek-nek és ehetőnek találtam. ellenben ha Mal azt mondja nekem hogy a "Star Trek Into Darkness" fos akkor az úgy is van, filmek ternén nekem Mal még nem okozott csalódást biggrin Amit ő mutatott nekem azt csak szeretni tudom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 26, 2013 2:14 am
Medvelaszlo Nekem nagyon tetszett az első része az Star Trek-nek és ehetőnek találtam. ellenben ha Mal azt mondja nekem hogy a "Star Trek Into Darkness" fos akkor az úgy is van, filmek ternén nekem Mal még nem okozott csalódást biggrin Amit ő mutatott nekem azt csak szeretni tudom biggrin Köszönöm szépen! Ez most nagyon jól esett.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|