|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:07 pm
Ave Serafin! Rynn ja zawsze chciałam takie kapcie-łapy z pazurami...a ostatnio widziałam takie przytulaśnie niebieskie rybki :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:12 pm
Delein Ave Serafin! Rynn ja zawsze chciałam takie kapcie-łapy z pazurami...a ostatnio widziałam takie przytulaśnie niebieskie rybki :3 z pazurami też są 4laugh trójpalczaste bardzo ciemnoszare i czarne pazury i ciemnozielone ^_^ ale te tygrysy są TAAAAAAAKIE super gonk Kupię je sobie stressed choćby nie wiem co!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:17 pm
Rynn the Vampire Delein Ave Serafin! Rynn ja zawsze chciałam takie kapcie-łapy z pazurami...a ostatnio widziałam takie przytulaśnie niebieskie rybki :3 z pazurami też są 4laugh trójpalczaste bardzo ciemnoszare i czarne pazury i ciemnozielone ^_^ ale te tygrysy są TAAAAAAAKIE super gonk Kupię je sobie stressed choćby nie wiem co! No i słusznie! Chciec to móc blaugh Albo poproś na mikołajki...to za miesiąc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:19 pm
nie wytrzymam do mikołajek gonk
Ja muszę mieć teraz! whee ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:22 pm
helo wam , dawno mnie niebyło xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:23 pm
Rynn the Vampire nie wytrzymam do mikołajek gonk Ja muszę mieć teraz! whee >< No to poproś je teraz, a na mikołajki nic nie dostaniesz...no, oprócz słodyczy pewnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:24 pm
wired_Yuki helo wam , dawno mnie niebyło xd Witamy, witamy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:25 pm
Czarny wired_Yuki helo wam , dawno mnie niebyło xd Witamy, witamy! no helo , co tam u was? ludzi , znowu mak bibe , ah , pogo i wino xd yeah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:26 pm
eek internet mi się włączył whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:26 pm
Delein Rynn the Vampire nie wytrzymam do mikołajek gonk Ja muszę mieć teraz! whee >< No to poproś je teraz, a na mikołajki nic nie dostaniesz...no, oprócz słodyczy pewnie XD eee, nie...kupię sobie sama, a na mikołajki mój stan konta będzie spowrotem odbudowany xd Bo w sumie kaskę mam, tylko mi jej żal XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:28 pm
Rynn the Vampire Delein Rynn the Vampire nie wytrzymam do mikołajek gonk Ja muszę mieć teraz! whee >< No to poproś je teraz, a na mikołajki nic nie dostaniesz...no, oprócz słodyczy pewnie XD eee, nie...kupię sobie sama, a na mikołajki mój stan konta będzie spowrotem odbudowany xd Bo w sumie kaskę mam, tylko mi jej żal XD E, no to trza było tak od razu XD ja bym się nie zastanawiała biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 12:41 pm
Witam witam
BOZE CO TU SIE POROBILO eek eek eek wyjebiscie kurde szkoda ze mnie na halowen nie bylo
dobra pozycz ktos 3000 proszeeeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|