Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4435 4436 4437 4438 4439 4440 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:43 am

Sei chan
Miss_Karina
Sei chan
Nyaaa xd xd *Zaczyna wariowac*
spodziewalam sie tego whee tylko nie masz juz zadnych innych drzwi do niszczenia blaugh

Nyaaa xd xd *Zaczyna hustac się na żyrandolu*
eek tylko nie zyrandol!!!! i potem skad wezmiemy swiatlo?!!! scream
Z L A Z STAMTAD!!!!
PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:43 am

Sei chan
Miss_Karina
Sei chan
spodziewalam sie tego whee tylko nie masz juz zadnych innych drzwi do niszczenia blaugh

a ile my ich mamy ? sweatdrop (ja skoczylam na jeden co sie chustal i ledwo co sie trzymal i on spadl ^^)

Delisa

Akiko Tamashii

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:44 am

Miss_Karina
Akiko Tamashii
tia, tylko ze przed i po wolnymi dniami mam same sprawdziany! stressed madrzy ludzie poprostu! niech to scream !
whee normalka...ja nie mam sprawdzianow, ale kolokwie, ktore mam w styczniu/lutym eek gonk jush ich sie boje i musze przygotowac sie _-_ i jeszcze te cwiczenia... sweatdrop musze opanowac Corel'a bo dwa pewne zadania wymagaja zrobienia na tym programie sweatdrop crying

heh mojemu bratu by sie to podobalo ...tzn. robienie w programach garficznych ^^
PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:46 am

Miss_Karina
Sei chan
Miss_Karina
Sei chan

Z L A Z STAMTAD!!!!

Nie...Husiu husiu xd xd

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Miss_Karina

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:46 am

Akiko Tamashii
Miss_Karina
Akiko Tamashii
tia, tylko ze przed i po wolnymi dniami mam same sprawdziany! stressed madrzy ludzie poprostu! niech to scream !
whee normalka...ja nie mam sprawdzianow, ale kolokwie, ktore mam w styczniu/lutym eek gonk jush ich sie boje i musze przygotowac sie _-_ i jeszcze te cwiczenia... sweatdrop musze opanowac Corel'a bo dwa pewne zadania wymagaja zrobienia na tym programie sweatdrop crying

heh mojemu bratu by sie to podobalo ...tzn. robienie w programach garficznych ^^
xd moze sie spodobalby te wyklady z Komputerów whee jak zobaczylam Corela na WWP to moje oczy zrobily sie takie eek bo mial takie opcje jakie nie ma moj Corel whee
PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:48 am

Sei chan
Miss_Karina
Sei chan
Miss_Karina
Sei chan

Z L A Z STAMTAD!!!!

Nie...Husiu husiu xd xd

^^ ahhh

Akiko Tamashii

Qatryk

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:49 am

Qatryk
przeklęty marketplace gonk ... Nie dość, że nie moge w nim nic kupić, to jeszcze nie moge nic sprzedać gonk ... Dlaczego!?!?!?!? Ja chce sprzedać swojego The Jack-et gonk ...
przypominam o swoim wyżalaniu się nad sobą i oczekuje na odpowieć (jakby co to mam wszytkie trady zaktualizowane...)
PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:50 am

Qatryk
Qatryk
przeklęty marketplace gonk ... Nie dość, że nie moge w nim nic kupić, to jeszcze nie moge nic sprzedać gonk ... Dlaczego!?!?!?!? Ja chce sprzedać swojego The Jack-et gonk ...
przypominam o swoim wyżalaniu się nad sobą i oczekuje na odpowieć (jakby co to mam wszytkie trady zaktualizowane...)
ja nic nie wiem whee zwal cala wine na bank wink

Miss_Karina

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:50 am

Akiko Tamashii
^^ ahhh

Aki rozbiła żyrandol xd xd
PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:51 am

Miss_Karina
Akiko Tamashii
Miss_Karina
Akiko Tamashii

xd moze sie spodobalby te wyklady z Komputerów whee jak zobaczylam Corela na WWP to moje oczy zrobily sie takie eek bo mial takie opcje jakie nie ma moj Corel whee
chyba by mu sie spodobalo, bo na swojej info. sie strasznie nudzi bo ostatnio uczyli sie jak wlanczac komputer xd xd xd ...on to ma glowe do programow ...ja robie eek jak widze jak on pracuje w jakims programie do tworzenia 3d i robi gre eek

Akiko Tamashii

Delein

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:52 am

*pojawia się nagle*
Mae Gaianie!
Kurde u mnie pada cały dzień...chyba przesadziłam wczoraj z błogosławieństwem...
PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:53 am

wróciłem xd
ale mi się komp zawirusował sweatdrop
chodzi jakby chciał a nie mógł sweatdrop

Sayokun

Akiko Tamashii

Sei chan
Akiko Tamashii
^^ ahhh

Aki rozbiła żyrandol xd xd
blaugh xd

Delein
*pojawia się nagle*
Mae Gaianie!
Kurde u mnie pada cały dzień...chyba przesadziłam wczoraj z błogosławieństwem...
Witaj Delein. A u mnie było słonecznie, a teraz jest piękna noć biggrin

Qatryk

Miss_Karina

PostPosted: Fri Nov 05, 2004 11:54 am

Akiko Tamashii
ja robie eek jak widze jak on pracuje w jakims programie do tworzenia 3d i robi gre eek
to niech zapisze sie na zaawansowany kurs informatyczny wink ja co dopiero podstawy Corela poznalam sweatdrop

hej Delein!!
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4435 4436 4437 4438 4439 4440 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games