|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:34 am
Rynn the Vampire O, mój kiciuś whee Myśmy już kiedyś odrabiali...i byliśmy w dodatku w kinie whee Hej Rynn whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Melania Moon znikam, bede pozniej papapa*przytula wszystkich* papusie Mel 4laugh ja nie mam odrabiania za jakis dzien whee biedacy jestescie :] E, tam nie aż tacy biedacy... Ja mam dwie informy w piątki, a więc może być nawet fajnie xd ... a poza tym będe miał wolne cztery dni pod rząd potem xd .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Akiko Tamashii to fajnie, ja na 8.35 mam w-f, j.ang. ,2x j.niem. , j.poj. i religie (ktorej tak naprawde nie mam XD) i mamy po polh lekcje Prywaciaki żadzą, jak nie robią meczy to się do kina idzie xd xd u nas to 3 klasy ida do kina stressed niech ich....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Delisa Akiko Tamashii Delisa hejka 4laugh jestem tylko na 20 min sad hejka Delisa ja ....tez niedlugo bede musiala was opuscic, jutro ide do budy i lekcje musze zrobic........i jeszcze w-f jutro mam crying ja tesh jutro ide do szkoly xp na 9 rano do 10:30 (1 godz. i 30min w-f ) xp papatki melania sad to fajnie, ja na 8.35 mam w-f, j.ang. ,2x j.niem. , j.poj. i religie (ktorej tak naprawde nie mam XD) i mamy po polh lekcje ja jutro nie odrabiam 12 list. tylko mamy tak ze co miesiac mamy dodatkowe 3 godz. w-f xp miesiac temu poszlismy na ten czas nad szmaragdowe a dwa miesiace temu na glebokie wink a z jutro idziemy na 1 godz. i 30 min. na hale a za dwa tygodnie na 1 godz. i 30 min. na basen ^^ a ten dzien odrabiamy pozniej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:35 am
Qatryk Melania Moon znikam, bede pozniej papapa*przytula wszystkich* Do zobaczenia Melina... A jeśli chodzi o szkołe to odrabiamy 12 listopada... wracam na sekunde, aby kogos skrzyczec scream , wiec kochany Qatryk moglbys nie nazywac mnie Melina, bylabym bardzo wdzieczna stare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:35 am
Akiko Tamashii Sei chan Akiko Tamashii to fajnie, ja na 8.35 mam w-f, j.ang. ,2x j.niem. , j.poj. i religie (ktorej tak naprawde nie mam XD) i mamy po polh lekcje Prywaciaki żadzą, jak nie robią meczy to się do kina idzie xd xd u nas to 3 klasy ida do kina stressed niech ich.... Ja mam mecz ale na niego nie ide bo piłki nożnje nie lubię, a i tak nikt nie zauwarzy ze mnie nie było xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:36 am
Delisa Akiko Tamashii Delisa Akiko Tamashii Delisa hejka 4laugh jestem tylko na 20 min sad hejka Delisa ja ....tez niedlugo bede musiala was opuscic, jutro ide do budy i lekcje musze zrobic........i jeszcze w-f jutro mam crying ja tesh jutro ide do szkoly xp na 9 rano do 10:30 (1 godz. i 30min w-f ) xp papatki melania sad to fajnie, ja na 8.35 mam w-f, j.ang. ,2x j.niem. , j.poj. i religie (ktorej tak naprawde nie mam XD) i mamy po polh lekcje ja jutro nie odrabiam 12 list. tylko mamy tak ze co miesiac mamy dodatkowe 3 godz. w-f xp miesiac temu poszlismy na ten czas nad szmaragdowe a dwa miesiace temu na glebokie wink a z jutro idziemy na 1 godz. i 30 min. na hale a za dwa tygodnie na 1 godz. i 30 min. na basen ^^ a ten dzien odrabiamy pozniej xp chore blaugh jak ja nienawidze w-f (i basenu - -" )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:36 am
Rynn the Vampire O, mój kiciuś whee Myśmy już kiedyś odrabiali...i byliśmy w dodatku w kinie whee witaj Rynn...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:37 am
heh... whee ale pomyslcie, ze potem bedziecie mieli 4 dni wolnego wink bez psorkow, bez nudnych lekcji, bez klasowek... i bez nudnej historii filozofii xp (ja mam i moj rok nie cierpi tego przedmiotu, jest cholernie nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny. Idealnie sie na tych zajeciach zasypia whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:38 am
Nyaaa xd xd *Zaczyna wariowac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:39 am
Miss_Karina heh... whee ale pomyslcie, ze potem bedziecie mieli 4 dni wolnego wink bez psorkow, bez nudnych lekcji, bez klasowek... i bez nudnej historii filozofii xp (ja mam i moj rok nie cierpi tego przedmiotu, jest cholernie nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny. Idealnie sie na tych zajeciach zasypia whee ) tia, tylko ze przed i po wolnymi dniami mam same sprawdziany! stressed madrzy ludzie poprostu! niech to scream !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyaaa xd xd *Zaczyna wariowac* spodziewalam sie tego whee tylko nie masz juz zadnych innych drzwi do niszczenia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przeklęty marketplace gonk ... Nie dość, że nie moge w nim nic kupić, to jeszcze nie moge nic sprzedać gonk ... Dlaczego!?!?!?!? Ja chce sprzedać swojego The Jack-et gonk ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:41 am
Miss_Karina Sei chan Nyaaa xd xd *Zaczyna wariowac* spodziewalam sie tego whee tylko nie masz juz zadnych innych drzwi do niszczenia blaugh Nyaaa xd xd *Zaczyna hustac się na żyrandolu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:42 am
Akiko Tamashii tia, tylko ze przed i po wolnymi dniami mam same sprawdziany! stressed madrzy ludzie poprostu! niech to scream ! whee normalka...ja nie mam sprawdzianow, ale kolokwie, ktore mam w styczniu/lutym eek gonk jush ich sie boje i musze przygotowac sie _-_ i jeszcze te cwiczenia... sweatdrop musze opanowac Corel'a bo dwa pewne zadania wymagaja zrobienia na tym programie sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|