|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:16 am
Miss_Karina Siemasz kochane szkraby xd 4laugh Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:16 am
Cirilla Melania Moon nie ma sprawy wink A TERAZ SIE POCHWALE MAM THE SIMS 2!!!! heart heart heart xd xd xd i jak sie gra? wink (tez mam) 3nodding nie bylo mnie bo jadalam kolacyjke, a gra sie swietnie mrgreen Ciri, a co ty tak dzisiaj zebrzesz wink ? witaj Karina *przytula* czesc Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Siemasz kochane szkraby xd 4laugh *tul tul tul* CZESC KARI!!!!!!!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Miss_Karina Siemasz kochane szkraby xd 4laugh Nyu^ ^ hi Mala Wariatko xd Hi Ciri 3nodding Akiko xd nie przejmuj sie tym cholernym bankiem confused jest do kitu :-/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:18 am
Melania Moon Cirilla Melania Moon nie ma sprawy wink A TERAZ SIE POCHWALE MAM THE SIMS 2!!!! heart heart heart xd xd xd i jak sie gra? wink (tez mam) 3nodding nie bylo mnie bo jadalam kolacyjke, a gra sie swietnie mrgreen Ciri, a co ty tak dzisiaj zebrzesz wink ? witaj Karina *przytula* czesc Sei taki dzien wink nie no wlasciwie uzbeiralam dodatkowe 3000 za deoll ears i kupilam se ten plaszczyk wiec juz aksa nei potzrebna 3nodding sie masz Quatryk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:19 am
*Wlatuje przez swoja automatyczna brame w suficie* Dziendoberek wszystkim^^! Jak tam zdrowko^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:20 am
czesc czy my sie znamy? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:20 am
Yumehayla *Wlatuje przez swoja automatyczna brame w suficie* Dziendoberek wszystkim^^! Jak tam zdrowko^^? CZESC YUME! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:21 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Siemasz kochane szkraby xd 4laugh *tul tul tul* CZESC KARI!!!!!!!!! 3nodding czesc xd xd
Melusia witaj ^^ ^^
hej Yume xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:21 am
Yumehayla *Wlatuje przez swoja automatyczna brame w suficie* Dziendoberek wszystkim^^! Jak tam zdrowko^^? Witaj Yumeheyla Melina, raczenj nie... jestem Quatryk razz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:22 am
hejka 4laugh jestem tylko na 20 min sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:23 am
Yumehayla *Wlatuje przez swoja automatyczna brame w suficie* Dziendoberek wszystkim^^! Jak tam zdrowko^^? czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:24 am
Delisa hejka 4laugh jestem tylko na 20 min sad Del biggrin heh...jak ja cholernie sie ciesze ze dzis jest piatek sweatdrop takiego korku przez polowe Wawy sie nie spodziewalam, choc wiedzialam ze bedzie korek crying i jeszcze moj grat szwankuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 11:24 am
Delisa hejka 4laugh jestem tylko na 20 min sad Witaj Delisa 4laugh !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|