|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:30 am
Wodzu Quote: Witam witaj wodzu *przytulas* my sie chyba nei znamy, Ciri jestem... Witam, wodzu jestem, a w rpg zwa mni Nicos, ale to mniej wazne... Milo mi poznac [ cmok w raczke.. razz ] mi takze 3nodding lubie poznawac nowych ludzi wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:31 am
Mykam, będę puźniej, papatki!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:31 am
Quote: mi takze lubie poznawac nowych ludzi Ja rowniez.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:32 am
Cześć wszystkim 3nodding heart yeah, mam dobry humor ^_^
Jeee, wodzu, jaki mega pluszowy Kakashi! whee heart witam tak w ogóle..jestem Rynn. Gryzę, drapię i robię krzywdę. Ale tylko Say, jackowi i marasowi, więc się nie martw xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:33 am
Dobra to tera sie bede naprawde zrywal..... dozo baczenia..... szystkim...
Bee powodzenia na Kolosach.....^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:33 am
Wodzu Quote: mi takze lubie poznawac nowych ludzi Ja rowniez.... wink no widzisz? mam pytanie, czy ktos z was widział Serafinka? sad witaj Rynn! *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:34 am
Rynn the Vampire Cześć wszystkim 3nodding heart yeah, mam dobry humor ^_^ Jeee, wodzu, jaki mega pluszowy Kakashi! whee heart witam tak w ogóle..jestem Rynn. Gryzę, drapię i robię krzywdę. Ale tylko Say, jackowi i marasowi, więc się nie martw xd cze stare 'drapie blizny po pazurach' stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:35 am
Quote: Jeee, wodzu, jaki mega pluszowy Kakashi! witam tak w ogóle..jestem Rynn. Gryzę, drapię i robię krzywdę. Ale tylko Say, jackowi i marasowi, więc się nie martw Wiesz, podoba mi sie twoja opaska na czolo.. razz NIestety kosztuje majatek.... [sugestia] szkoda.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:36 am
yellow * machu machu, drapie się po rękach wspominając wczorajszą zmiane w wilkołaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:36 am
Iael yellow * machu machu, drapie się po rękach wspominając wczorajszą zmiane w wilkołaka* cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:37 am
Iael yellow * machu machu, drapie się po rękach wspominając wczorajszą zmiane w wilkołaka* hejka *przytulas* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:38 am
Rynn the Vampire Cześć wszystkim 3nodding heart yeah, mam dobry humor ^_^ Jeee, wodzu, jaki mega pluszowy Kakashi! whee heart witam tak w ogóle..jestem Rynn. Gryzę, drapię i robię krzywdę. Ale tylko Say, jackowi i marasowi, więc się nie martw xd *przytula* hejka Rynn! ^^ oki ludzie! atension plis ;] ! czy ktos bedzie mial bardzo dobre slodziutkie i urocze , ale takie wrecz przecudne seduszko i pozyczy takiej malej, slodziutkiej kochanej dziewczynce jak ja 380g? biggrin oddam jak najszybciej :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:39 am
Sorki, mam niecale 200 :d a pozatym nie moge przesylac.... Przykro mi, ale w przyszlosci nie wiedze problemu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|