Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 441 442 443 444 445 446 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy
Crew

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 10:39 am

Twisted_Exile
opcy
Twisted_Exile
chybaJulki o ile mnie pameic nie myli to byl mulek pamietam jak na pogg zaczela jezdzic po RP za to ze Julka zostala zbanowana confused tak wiem pytanie nie bylo do mnie rolleyes twisted
aaa to kojarze....
ta co mnei do Tao podkablowala...... mrgreen
eek jakto podkablowala Ciebie do Tao o so chozi eek twisted
no ze prowadze na POGGu niesprawiedliwa faszystowska wladze silnej reki bez powazania dla szarego uzytkownika......
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 10:40 am

opcy
Twisted_Exile
opcy
Twisted_Exile
chybaJulki o ile mnie pameic nie myli to byl mulek pamietam jak na pogg zaczela jezdzic po RP za to ze Julka zostala zbanowana confused tak wiem pytanie nie bylo do mnie rolleyes twisted
aaa to kojarze....
ta co mnei do Tao podkablowala...... mrgreen
no ze prowadze na POGGu niesprawiedliwa faszystowska wladze silnej reki bez powazania dla szarego uzytkownika......
xd xd xd o tak przeciez Ty jestes zly cyniczno sarkastyczny Bucus i naprawde prowadzisz polityke silnej niesprawiedliwej reki xd widze ze Julka niezle namieszala rofl mrgreen twisted

Twisted_Exile

opcy
Crew

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 10:42 am

Twisted_Exile
opcy
Twisted_Exile
xd xd xd o tak przeciez Ty jestes zly cyniczno sarkastyczny Bucus i naprawde prowadzisz polityke silnej niesprawiedliwej reki xd widze ze Julka niezle namieszala rofl mrgreen twisted
a tam namieszala....

ale fakt dostalem upomnienie od Tao ze mam byc mildszy dla ludzi..... rofl
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 10:43 am

opcy
Twisted_Exile
opcy
Twisted_Exile
a tam namieszala....

gonk gonk gonk koniec swaia Bucus milszy dla ludzi gonk gonk gonk xd ale nieiwele sie zmienilo chyba bo wiekszosc podjazdow jest neizauwazalna xd mrgreen twisted

Twisted_Exile

opcy
Crew

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 10:45 am

Twisted_Exile
gonk gonk gonk koniec swaia Bucus milszy dla ludzi gonk gonk gonk xd ale nieiwele sie zmienilo chyba bo wiekszosc podjazdow jest neizauwazalna xd mrgreen twisted
po pierwsze z wiadomych powodow ostatnio jestem w ogole milszy...

a po drugie to dyskretne podjazdy ja najbardziej lubie.....

ła.. ale kawalek! The Beatles [Revolver #10] For No One [2:01]
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 10:47 am

opcy
Twisted_Exile
po pierwsze z wiadomych powodow ostatnio jestem w ogole milszy...

a po drugie to dyskretne podjazdy ja najbardziej lubie.....

ła.. ale kawalek! The Beatles [Revolver #10] For No One [2:01]
3nodding bardzo wiadomych ale wiadomy powod moze czasem byc podoem do zlego nastroju czego Ci oczywiscie nie zycze mrgreen
njalespze sa takie podjazdy ktore ofiara uwaza za komplementy albo sie jeszcze z tego smieje mrgreen

0912. Sweet Noise - [Getto] 9-1 [4:06] heart twisted

Twisted_Exile

opcy
Crew

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 10:49 am

Twisted_Exile
3nodding bardzo wiadomych ale wiadomy powod moze czasem byc podoem do zlego nastroju czego Ci oczywiscie nie zycze mrgreen
njalespze sa takie podjazdy ktore ofiara uwaza za komplementy albo sie jeszcze z tego smieje mrgreen

no ale to ostatnio z rodzynem to mialem niesamowicie dobry humor....
a patrz jak wyszlo... mrgreen
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 10:50 am

opcy
Twisted_Exile

no ale to ostatnio z rodzynem to mialem niesamowicie dobry humor....
a patrz jak wyszlo... mrgreen
ninja chodzi ci o szowinizmy czy jej proby pojechania Tobie xd mrgreen ...szczerze to przy rozomwie o narodowosciach mialm niezly ubaw mimo zalamania ogolnego xd mrgreen twisted

Twisted_Exile

opcy
Crew

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 10:58 am

Twisted_Exile
ninja chodzi ci o szowinizmy czy jej proby pojechania Tobie xd mrgreen ...szczerze to przy rozomwie o narodowosciach mialm niezly ubaw mimo zalamania ogolnego xd mrgreen twisted
rodzyn powinien dostac medal za caloksztalt......
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 12:00 pm

scream domokun BUNT!!KURWA BUNT CO TU SIE KURWA WYPRAWIA JAK COS NIE ZOSTANIE WYJASNIONE ODCHODZE CO SIE DZIEJE RP NA LANDRYNKI SCHODZI domokun scream

Twisted_Exile

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 12:53 pm

Twisted_Exile
scream domokun BUNT!!KURWA BUNT CO TU SIE KURWA WYPRAWIA JAK COS NIE ZOSTANIE WYJASNIONE ODCHODZE CO SIE DZIEJE RP NA LANDRYNKI SCHODZI domokun scream
a mozesz bardziej konkretnie...

Edit: Ostroznie tylko bo ja nie prowadze z nikim negocjacji... nawet z wlasna matka //zapatrzony w zomo @_@
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 12:58 pm

opcy
Twisted_Exile
opcy
Twisted_Exile
a tam namieszala....

nie łam sie tu mozesz bys sobie jaki chcesz.

BeeWolf_san
Captain

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 12:59 pm

Twisted_Exile

E ze co?
PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:13 pm

jesli chodzi o Aidanne to ja jej nie zbanuje....

Ozzwald
Vice Captain

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jan 05, 2006 1:20 pm

Ozzwald
jesli chodzi o Aidanne to ja jej nie zbanuje....
http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=255775&page=32 stare o to chodzi na RP mialo nie byc wlasnie takich osob a pozatym jakos jak osoby sa przyjmowane z reguly jest pytanie czy ktos ma cos przeciw ale widac koneksje prywatne sa wazniejsze stressed twisted
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 441 442 443 444 445 446 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games