Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 441 442 443 444 445 446 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Mon May 13, 2013 11:52 pm

Malreni

Attól függ milyen. Akiket kedvelek és a barátaim, velük majdnem minden héten találkozok. Akikkel nem tartom a kapcsolatot, azokat meg látni sem akarom. xd

jogos a kérdés...most arra gondolok, amikor azokkal is kell találkoznod, akikkel nem szeretnél, mert egy tablóra felírtátok, hogy mikor fogtok újra találkozni ˇ__ˇ
PostPosted: Tue May 14, 2013 12:03 am

DemiMurgos

Én 2006-ban végeztem az általános iskolával, rá egy évre összetrombitálták a csapatot, hogy na, nézzük, milyenek lettünk egy év gimi után. Azon kívül, hogy az osztály háromnegyedére nem ismertem rá, elharapódzott a sznobizmus is - ruhaköltemény, bennfentes sznob viccek és híres emberek fikázása, hasonlók. Amikor megjelent két rozzant arc, mindenki felhúzta az orrát, hogy te úristen, őket ki hívta meg - ez volt a pillanat, amikor a kis almalevemmel átültem hozzájuk a sörszagba és a csajokról és egyéb pórias dolgokról beszéltünk. Awesome volt, mindenesetre kinézne lassan egy rendes osztálytalálkozó, de szerintem akkor már kivárjuk a 10 évest... Vagy lehet, hogy azóta volt, csak engem nem hívtak meg, mert nem vagyok elég sznob. ninja

Úh, a gimi megváltoztatja az embert, de nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyon eek
Nekem most lesz az érettségi utáni 5 éves osztálytalálkozóm, és nem igazán tudom, hogy mire számítsak....még senki sem kezdte el szervezni, és nem tudom, hogy szokott lenni, hogy én elkezdjem a szervezést...
Nem tudom, hogy étterembe kell-e menni, vagy elég a pizzázó, kell-e osztályfőnöki órát tartani, kell-e ajándék az ofőnek, szoktak-e más tanárt is meghívni stb.
szerintem ráírok az egyik osztálytársamra, hogy ha kell segítek neki a szervezésben (mert mindig ő szervezett mindent) és talán ezzel ki is fog elégülni a valamit tenni akarásom >_<

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Tue May 14, 2013 12:05 am

Yuki Naoto
DemiMurgos

Én 2006-ban végeztem az általános iskolával, rá egy évre összetrombitálták a csapatot, hogy na, nézzük, milyenek lettünk egy év gimi után. Azon kívül, hogy az osztály háromnegyedére nem ismertem rá, elharapódzott a sznobizmus is - ruhaköltemény, bennfentes sznob viccek és híres emberek fikázása, hasonlók. Amikor megjelent két rozzant arc, mindenki felhúzta az orrát, hogy te úristen, őket ki hívta meg - ez volt a pillanat, amikor a kis almalevemmel átültem hozzájuk a sörszagba és a csajokról és egyéb pórias dolgokról beszéltünk. Awesome volt, mindenesetre kinézne lassan egy rendes osztálytalálkozó, de szerintem akkor már kivárjuk a 10 évest... Vagy lehet, hogy azóta volt, csak engem nem hívtak meg, mert nem vagyok elég sznob. ninja

Úh, a gimi megváltoztatja az embert, de nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyon eek
Nekem most lesz az érettségi utáni 5 éves osztálytalálkozóm, és nem igazán tudom, hogy mire számítsak....még senki sem kezdte el szervezni, és nem tudom, hogy szokott lenni, hogy én elkezdjem a szervezést...
Nem tudom, hogy étterembe kell-e menni, vagy elég a pizzázó, kell-e osztályfőnöki órát tartani, kell-e ajándék az ofőnek, szoktak-e más tanárt is meghívni stb.
szerintem ráírok az egyik osztálytársamra, hogy ha kell segítek neki a szervezésben (mert mindig ő szervezett mindent) és talán ezzel ki is fog elégülni a valamit tenni akarásom >_<

Tengap beszéltem erről anyuval, mert én is terveztem osztálytalálkozót szervezni - ő azt mondta, a legegyszerűbb az, ha kijelöltök három időponot teszemazt, mindenki jelentkezik valamelyikre amelyik jó neki, aztán aznap lesz, amire a legtöbb szavazat jött. Foglaltok egy asztalt, meghívjátok az osztályfőnököt (szerintem más tanárokat nem szoktak, mondjuk a mi "egy éves találkozónkon" nem volt tanár), és mehet a buli. smile Ajándékról nem tudok, de egy csokor virágnak biztos örül. smile
PostPosted: Tue May 14, 2013 12:31 am

Yuki Naoto
volt már valamelyikőtöknek osztálytalálkozója?

Háromszor volt általános sulis (több éve volt az első kettő, a legutóbbi meg tavaly, de tavaly nem tudtam elmenni) és az érettségi utáni 5 éves gimis is megvolt. Apropó, idén júniusban lesz 10 éve, hogy elballagtunk az általánosból, Facebookon rákérdezett egy fiú hogy legyen-e tali, pár helyeslő válasz jött, azóta semmi... stare
Az első áltsulis bowlingozós volt, elmentünk a legközelebbi bowlingba. Picit lebőgtem, mert egyszer rosszkor hajítottam el a golyóbist sweatdrop
A második nem volt rossz, bár 1-2 ember picit még próbált oltogatni. Az egyik fiút először nem nagyon ismertem meg, mert a suliban még rövidebb és jóval világosabb volt a haja, most meg sötétbarna és hosszú.
Az egyik osztálybeli legjobb barátom is ott volt, másikuk nem tudott jönni, elvoltunk. Beültünk egy bárfélébe, beszélgettünk. Nem voltunk túl sokan, talán úgy 8-an.

A gimnáziumos picit más volt, az egyik volt osztálytárs lakására mentünk vidéken. Volt ott nagyon szép konyha, pinball, francia bulldog miegymás. Főztünk, beszélgettünk, elemezgettük ki jön még és az ofőnk valamiért nem jött el, pedig a szervező fiú szólt neki e-mailben... Amikor még sütött a nap kiültünk, ittunk, később bent az ebédlőasztalnál ettünk.
Én nem sokat beszélgettem velük, de azért nem volt rossz elnézni őket, nem sokat változtak. (Vannak, akik nem nagyon bírtak engem, vannak, akiket bírtam de nem lettünk nagyon nagy barátok, viszont rosszban se voltunk és vannak, akikkel érzésem szerint semleges viszonyban vagyok/voltam). Később egy osztálytársnő végre rákérdezett mi van velem xp Sajna aztán korábban el kellett mennem.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Tue May 14, 2013 6:00 am

Yuki Naoto
volt már valamelyikőtöknek osztálytalálkozója?

Csak majdnem. Általános sulis lett volna az ősszel, a legjobb barátném kijelentette, hogy jól jönne egy beszélt egy csomó emberrel, de mint ahogy volt korábban is, úgy széthúzott a bagázs. A fiúk egy része kb. 4 ember kocsmába akart menni (ha már rég nem láttuk egymást, akkor ne is emlékezzünk az estére... cat_stare ), volt aki ajánlott fel egy rendes étkezdét (amit valamelyik rokona üzemeltet). De senkinek semmi véleménye nem volt, úgyhogy nem lett belőle semmi. Pedig ahogy látom őket facebookon, nem ismernék rájuk az utcán. Oo ahogy az egyik engem se ismert fel. cat_rolleyes
PostPosted: Tue May 14, 2013 7:24 am

Nálam azt hiszem általános sulis osztálytali volt kétszer. Azt tudom, hogy csak az egyikre mentem el. Utólag nem annyira bántam, bár egy picit egy bizonyos körülmény miatt bántam, de azért nem volt vészes. Azóta nem igazán szeretek, nem nagyon fogok osztálytalira menni a jövőben. Plusz úgy tudom már nem is nagyon van. Nálunk ez úgy volt anno, hogy a suli környékén volt a tali, néha a suliba is bementünk rövid időre ki-bejárkálásszerűen, de inkább kint zajlott a suli környékén egyik délután. Szóval nálunk nem volt annyira konkrét és komoly a szervezés, pláne az ofővel nem, de nem volt baj. Engem és a többséget legalábbis nem zavarta.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed May 15, 2013 12:26 am

Eszembe jutott valami... Ki jön majd Holdfényconra? (Május 18-án, azaz most szombaton lesz) 3nodding
PostPosted: Wed May 15, 2013 2:53 am

Obi Aoi
Eszembe jutott valami... Ki jön majd Holdfényconra? (Május 18-án, azaz most szombaton lesz) 3nodding

Én ott leszek, mint rádiós. smile Ha láttok egy hórihorgas MÁV egyenruhás csávó közelében egy kis kerek, vöröshajú törpasszonyt, na, az vagyok én. MÁV-os csóka kollega, de nem normális, óvatosan a közelében!

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed May 15, 2013 4:03 am

Obi Aoi

Én, természetesen kint leszek. Árusítom majd a könyvem, meg egyéb apróságokat, mint világító nyaklánc, meg ilyenek... (Igen, ez reklám volt.)
PostPosted: Wed May 15, 2013 4:08 am

Az új Gmail-nek van egy iszonyat jó szolgáltatása. Nem nagy kunszt, de rengeteg fejfájást megspórolhat az embernek. Ha az üzenetben szerepel a csatol szó (bárhogy elragozva), akkor a Gmail megkérdi, hogy akartam-e mellékletet csatolni az üzenethez, ha ezt nem tettem meg.
Én notórius melléklet lefelejtő vagyok, úgyhogy nekem nagyon jól jött ez a kis okosság. biggrin

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed May 15, 2013 1:37 pm

DemiMurgos
Obi Aoi

Én ott leszek, mint rádiós. smile Ha láttok egy hórihorgas MÁV egyenruhás csávó közelében egy kis kerek, vöröshajú törpasszonyt, na, az vagyok én. MÁV-os csóka kollega, de nem normális, óvatosan a közelében!

Oké, majd nyitva tartom a szemem smile Teljes sötét egyenruha akkor. Ja igen rádió 3nodding
Én még nem tudom milyen cuccban leszek kint. Anno terveztem egy sci-fi jelmezt, igaz a fehér haj miatt valószínűleg animésnek néznének. Majd legközelebbi Holdfényconra talán... smile
Itt egy régebbi kép, ha valaki fel akarna ismerni... smile
Aliennel

Malreni

Oké, helyes helyes 3nodding 100%-ig biztos akartam lenni, örülök, hogy kint leszel.
Ez a G-mailes csatol funkció érdekes, tetszik biggrin Igaz én törzs-freemailes vagyok...
PostPosted: Wed May 15, 2013 2:32 pm

Obi Aoi
Oké, majd nyitva tartom a szemem smile Teljes sötét egyenruha akkor. Ja igen rádió 3nodding

A félreértések elkerülése végett - nem rádiósnak öltözöm, hanem mint sajtós leszek kint! ^^' Valószínűleg civilben, lévén lerobbant az összes jelmezként használható ruhám, de szerinetm meg fogsz ismerni - keress egy közel két méter magas kalauzt, ha a dereka környékén mászkál egy kis vörös valami, na az vagyok én.

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500

vrobi

PostPosted: Wed May 15, 2013 3:02 pm

lehet h talán esetleg én is elmegyek con-ra...de nem tuti 100...holdfény con-t nem szeretem annyira...mondo con sokkal jobb szerintem
PostPosted: Wed May 15, 2013 11:43 pm

DemiMurgos
Obi Aoi

A félreértések elkerülése végett - nem rádiósnak öltözöm, hanem mint sajtós leszek kint! ^^' Valószínűleg civilben, lévén lerobbant az összes jelmezként használható ruhám, de szerinetm meg fogsz ismerni - keress egy közel két méter magas kalauzt, ha a dereka környékén mászkál egy kis vörös valami, na az vagyok én.

Igen, nem azért írtam, hogy ja igen rádió, hanem mert eszembe jutott, amit a rádiózásodról a bemutatkozásodban írtál wink
Nekem nemigen volt sose olyan kimondott cosplayem, de volt, hogy egy régebbi animeconon matrózblúzt öltöttem... ja meg egyszer Men in Blackes, de se neutralizátor, se Atomizer/Zajos Tücsök... xp
Tervezek egy egyszerűbb cosplay-t gyerekkoromból, igaz kisfiú a karakter és a fehér haj miatt animés fiúnak néznének szerintem sweatdrop De nosztalgikuuus 4laugh (És nem bonyolult a ruha se) Klikk ide

vrobi

Én mindkettőt szeretem, a Holdfénycon-ban az is tetszik, hogy "sci-fi is van benne" valamennyire. De ha sci-fi con, akkor FedCon (Németország), az nálam übereli a Holdfénycon-t, mint sci-fis con, de a Holdfénycon-t is szeretem.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Thu May 16, 2013 3:28 am

Mal, DemiMurgos, Obi Aoi, Az Timmy és Xanvie
Köszönöm, hogy elmeséltétek az osztálytalálkozós élményeiteket! 3nodding
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 441 442 443 444 445 446 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games