|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:57 am
malutka Witam wszystkich !!!!!!!!!! witaj mala X]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:58 am
Akiko Tamashii Wodzu Witam, jestem troche nowy, wiec mam drobne problemy.. Np: dlaczego ostatnio nie ma juz banerow zaraz po zalogowaniu?? hejka! tez chcielibysmy to wiedziec sweatdrop to wszystko to AWGPA stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ech... x500 crying crying crying Ja teeeeeeeeeeeeeeż chce sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
crying Nyaaa niech mi wpadnie jakiś pink box to będe miała co sprzedać crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:59 am
eee cze tym co doszli sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:59 am
Sayokun Akiko Tamashii Wodzu Witam, jestem troche nowy, wiec mam drobne problemy.. Np: dlaczego ostatnio nie ma juz banerow zaraz po zalogowaniu?? hejka! tez chcielibysmy to wiedziec sweatdrop to wszystko to AWGPA stare ze co? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun eee cze tym co doszli sweatdrop To sie zle kojarzy ... moze witam nowo przybylych ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii Wodzu Witam, jestem troche nowy, wiec mam drobne problemy.. Np: dlaczego ostatnio nie ma juz banerow zaraz po zalogowaniu?? hejka! tez chcielibysmy to wiedziec sweatdrop to wszystko to AWGPA stare ze co? sweatdrop Akcja Wkurzania Gaiowiczów Przez Adminów stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:01 am
Znam czyba ze byly jakies zmiany.... Ogolem zbieram obecnie na Rekawice GetaGRIP z czerwonym paskiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:01 am
Dobra ja uciekam papapa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 10:02 am
Nerai MissTao Nerai Witam wszystkich 4laugh Uuuu założycielka Gildii we własnej osobie whee Miło poznać xp ano czesc whee i od razu uwaga xd : lepiej zmniejsz sobie rozmiar swojej lyszlisty, bo sie jakis moderator Gai przyczepi - musi byc mniejsza niz 100kb 3nodding A jest większa eek ??? 3nodding (sorry za male opoznienia, ale net dziala mi beeeznadziejnie). jesli nie wiesz jak ja zmniejszyc, to prosze: wishlist juz gotowa do wrzucenia na twoj photobucket ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papapa O sorki, one sa duze bez paska.. Czarne... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Dobra ja uciekam papapa sad bayu bayu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|