|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:27 am
witam. Nie jestem nowy ktoś zgadnie kim jestem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:28 am
Christoff_Gangrell juliangel szykuje sie niezla nocka... z Adasiem i Michałem... biggrin Chyba nier chcę wiedzieć co masz na myśli... blaugh (uch te buzujące hormony i szalejąca wyobrażnia.... whee xp ) A tak w og쥠to cześć (mam chwilkę czasu... to weszłem... wink Adaś to moje kochanie w realu, a Michał to przyjaciel naszej rodziny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:28 am
Mycha witam. Nie jestem nowy ktoś zgadnie kim jestem? eek Nie wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:29 am
muahahahaha twisted Witam nowoprzybyłych 3nodding *turlur turlu... xp ...turlu turlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Witam wszystkich 4laugh Uuuu założycielka Gildii we własnej osobie whee Miło poznać xp ano czesc whee i od razu uwaga xd : lepiej zmniejsz sobie rozmiar swojej lyszlisty, bo sie jakis moderator Gai przyczepi - musi byc mniejsza niz 100kb 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Christoff_Gangrell juliangel szykuje sie niezla nocka... z Adasiem i Michałem... biggrin Chyba nier chcę wiedzieć co masz na myśli... blaugh (uch te buzujące hormony i szalejąca wyobrażnia.... whee xp ) A tak w og쥠to cześć (mam chwilkę czasu... to weszłem... wink Adaś to moje kochanie w realu, a Michał to przyjaciel naszej rodziny biggrin Aha..... tak to się teraz nazywa..... spoko nie wnikam... whee blaugh xp whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:30 am
Mycha witam. Nie jestem nowy ktoś zgadnie kim jestem? witaj ja ni wim kuna , ale fajnie, zarabiam na witaniu sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:31 am
Christoff_Gangrell juliangel Christoff_Gangrell juliangel szykuje sie niezla nocka... z Adasiem i Michałem... biggrin Chyba nier chcę wiedzieć co masz na myśli... blaugh (uch te buzujące hormony i szalejąca wyobrażnia.... whee xp ) A tak w og쥠to cześć (mam chwilkę czasu... to weszłem... wink Adaś to moje kochanie w realu, a Michał to przyjaciel naszej rodziny biggrin Aha..... tak to się teraz nazywa..... spoko nie wnikam... whee blaugh xp whee blaugh Christoff`ie... ale na GAI dla mnie istniejesz tylko TY i bardzo sie z tego ciesze biggrin heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:33 am
juliangel Christoff`ie... ale na GAI dla mnie istniejesz tylko TY i bardzo sie z tego ciesze biggrin heart heart heart heart whee whee whee whee whee whee whee whee *strasznie się rumieni* Om kurcze nie wienm co powiedzieć....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:35 am
Mycha witam. Nie jestem nowy ktoś zgadnie kim jestem? elo ja nie mam zielonego pojecia ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:35 am
nic nie m箮..
*przytulam sie do Christoff`a...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:37 am
juliangel nic nie m.. *przytulam sie do Christoff`a...* whee ODLOOOOOOOOOT whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:38 am
MissTao Nerai Witam wszystkich 4laugh Uuuu założycielka Gildii we własnej osobie whee Miło poznać xp ano czesc whee i od razu uwaga xd : lepiej zmniejsz sobie rozmiar swojej lyszlisty, bo sie jakis moderator Gai przyczepi - musi byc mniejsza niz 100kb 3nodding A jest większa eek ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|