|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:08 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Hieh i co mam puźniej goła latać xp 3nodding *Uberza go w głowę*dowcipniś sie znalazł...myślę co moge sprzedać..... nie sprzedajwaj rzeczy z letterów i hallowen bo one szybko drożeją wlacha, sprzedaj tylko smieci ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:09 am
Mirabell Sei chan Mirabell Sei chan Kurcze czemu zlikwidowali banerki do klikania xp przeciez sa... surprised Na stronie głownej nie ma tych co za nie goldy wchodziły xp sa, sam dzisiaj na nie klikalem... o kurcze, rzeczywiscie nie ma sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:09 am
Baliaur Akiko Tamashii stare ta gola... W BIELIZNIE BEDZIESZ! ;p a jesli chcesz to my tez polazimy w bieliznie i bedzie ci razniej xd O! zrobimy konkurs kto dluzej bedzie latal w bieliznie!!! xd ale jaka bedzie nagroda?? bo jak cios fajnego tio ja sie pisze 3nodding whee eeeeeeeeeee...............satysfakcja? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:10 am
Akiko Tamashii Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Hieh i co mam puźniej goła latać xp 3nodding *Uberza go w głowę*dowcipniś sie znalazł...myślę co moge sprzedać..... nie sprzedajwaj rzeczy z letterów i hallowen bo one szybko drożeją wlacha, sprzedaj tylko smieci ;p Smieci mam trzy jeden poszedł do sklepu a reszte trzymam czekając na wzrost ceny(Staw i jedna koszulka jacka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:11 am
Akiko Tamashii Baliaur Akiko Tamashii stare ta gola... W BIELIZNIE BEDZIESZ! ;p a jesli chcesz to my tez polazimy w bieliznie i bedzie ci razniej xd O! zrobimy konkurs kto dluzej bedzie latal w bieliznie!!! xd ale jaka bedzie nagroda?? bo jak cios fajnego tio ja sie pisze 3nodding whee eeeeeeeeeee...............satysfakcja? xd ale zupelnie nago?? (tylk w bieliznie nic wiecej nnp. bez kocich uszu i takich tam) i kiedy zaczynamy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:12 am
Wrócilam !!!!!!!!!!!
ech... Quest zrobiony... tzn lista...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:13 am
Sayokun o co w tym chodzi??? Ruvaxi would u like to upgrade at all to the grab bag? biega o to, czy chcesz zamienic swoje przedmioty (przypuszczam ze chodzi o itemki od Jacka) z powrotem w nieotwarte torebki 3nodding wraz ze zlikwidowaniem sponsorowanych bannerow stacilam jedno z ostatnich zrodel dochodu na Gai stressed no i czesc wam na chwile whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:14 am
MissTao Sayokun o co w tym chodzi??? Ruvaxi would u like to upgrade at all to the grab bag? biega o to, czy chcesz zamienic swoje przedmioty (przypuszczam ze chodzi o itemki od Jacka) z powrotem w nieotwarte torebki 3nodding wraz ze zlikwidowaniem sponsorowanych bannerow stacilam jedno z ostatnich zrodel dochodu na Gai stressed no i czesc wam na chwile whee Hejka xd mi bannerki by się teraz bardzo przydały, ciekawe czemu je likwidoali xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:14 am
Czesc Tao! Coz za metamorfoza! Powinas sie znalezc w avatar spotlight!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:17 am
MissTao Sayokun o co w tym chodzi??? Ruvaxi would u like to upgrade at all to the grab bag? biega o to, czy chcesz zamienic swoje przedmioty (przypuszczam ze chodzi o itemki od Jacka) z powrotem w nieotwarte torebki 3nodding wraz ze zlikwidowaniem sponsorowanych bannerow stacilam jedno z ostatnich zrodel dochodu na Gai stressed no i czesc wam na chwile whee hejka Tao! :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja tez chcem Zombie byc !!!!! I maryske straszyc !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao biega o to, czy chcesz zamienic swoje przedmioty (przypuszczam ze chodzi o itemki od Jacka) z powrotem w nieotwarte torebki 3nodding wraz ze zlikwidowaniem sponsorowanych bannerow stacilam jedno z ostatnich zrodel dochodu na Gai stressed no i czesc wam na chwile whee heyka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:19 am
Witam wszystkich 4laugh Uuuu założycielka Gildii we własnej osobie whee Miło poznać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 9:20 am