|
|
|
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 11:16 am
opcy Twisted_Exile Zegnajcie partyzanci na jakis czas albo zawsze bede tesknic smile twisted *wypija ostatnia szklanke bimbru* twisted rozumiem ze to wynik zbyt dlugiego przebywania z Lethi?
myslisz? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 4:33 am
revcat opcy Twisted_Exile Zegnajcie partyzanci na jakis czas albo zawsze bede tesknic smile twisted *wypija ostatnia szklanke bimbru* twisted rozumiem ze to wynik zbyt dlugiego przebywania z Lethi? myslisz? ninja Rozowe misie sa mogzozerne ninja a wlasnie Opcy od kiedy Ty myslisz? rolleyes XD
Jesc rozowemisie domokun
Moni to se mikrofona kup rofl i mozemy wypic razem rofl rofl rofl lub z Leth wypij soczek malinowy XD [ja sie w ogole nie nabijam z abstynentow]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 5:52 am
Baliaur revcat opcy Twisted_Exile Zegnajcie partyzanci na jakis czas albo zawsze bede tesknic smile twisted *wypija ostatnia szklanke bimbru* twisted rozumiem ze to wynik zbyt dlugiego przebywania z Lethi? myslisz? ninja Rozowe misie sa mogzozerne ninja a wlasnie Opcy od kiedy Ty myslisz? rolleyes XD
Jesc rozowemisie domokun
Moni to se mikrofona kup rofl i mozemy wypic razem rofl rofl rofl lub z Leth wypij soczek malinowy XD [ja sie w ogole nie nabijam z abstynentow] no ba ze mysle......... monotematycznie ale zawsze to jakas forma myslenia........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 6:03 am
opcy no ba ze mysle......... monotematycznie ale zawsze to jakas forma myslenia........ Tja, mezczyzni mysla co 7/8 min o seksie rofl A Opczy na dziewczynke nie wyglada biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 6:44 am
Miru san dostala bana bom kaprysny i tyle... moja decyzja jest prawomocna.. nie mozna sie odwolywac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:44 am
Ozzwald Miru san dostala bana bom kaprysny i tyle... moja decyzja jest prawomocna.. nie mozna sie odwolywac nie wiem kto to w ogole.... i chuj...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 7:56 am
Ozzwald Miru san dostala bana bom kaprysny i tyle... moja decyzja jest prawomocna.. nie mozna sie odwolywac nie wiem czemu ale tez nie wiem kto to sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 8:39 am
opcy Ozzwald Miru san dostala bana bom kaprysny i tyle... moja decyzja jest prawomocna.. nie mozna sie odwolywac nie wiem kto to w ogole.... i chuj...... mrgreen doszly mnie sluchy ze to byl mul... wiec sie pozegnalismy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:05 am
Ozzwald opcy Ozzwald Miru san dostala bana bom kaprysny i tyle... moja decyzja jest prawomocna.. nie mozna sie odwolywac nie wiem kto to w ogole.... i chuj...... mrgreen doszly mnie sluchy ze to byl mul... wiec sie pozegnalismy... aha niech bedzie ... ale o so choszi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 9:13 am
BeeWolf_san Ozzwald opcy Ozzwald Miru san dostala bana bom kaprysny i tyle... moja decyzja jest prawomocna.. nie mozna sie odwolywac nie wiem kto to w ogole.... i chuj...... mrgreen doszly mnie sluchy ze to byl mul... wiec sie pozegnalismy... aha niech bedzie ... ale o so choszi. juz o nic, sprawa rozwiazana, szpiega nie ma.... ABW zadzialalo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:18 am
Baliaur opcy no ba ze mysle......... monotematycznie ale zawsze to jakas forma myslenia........ Tja, mezczyzni mysla co 7/8 min o seksie rofl A Opczy na dziewczynke nie wyglada biggrin khem redface to ja lepiej zamilkne redface xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:27 am
Twisted_Exile Baliaur opcy no ba ze mysle......... monotematycznie ale zawsze to jakas forma myslenia........ Tja, mezczyzni mysla co 7/8 min o seksie rofl A Opczy na dziewczynke nie wyglada biggrin khem redface to ja lepiej zamilkne redface xd mrgreen twisted i zas nie wiem o co chodzi.... @Ozz: a czyj mul jesli mozna wiedziec.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:28 am
opcy Twisted_Exile Baliaur opcy no ba ze mysle......... monotematycznie ale zawsze to jakas forma myslenia........ Tja, mezczyzni mysla co 7/8 min o seksie rofl A Opczy na dziewczynke nie wyglada biggrin khem redface to ja lepiej zamilkne redface xd mrgreen twisted i zas nie wiem o co chodzi.... @Ozz: a czyj mul jesli mozna wiedziec..... chybaJulki o ile mnie pameic nie myli to byl mulek pamietam jak na pogg zaczela jezdzic po RP za to ze Julka zostala zbanowana confused tak wiem pytanie nie bylo do mnie rolleyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:33 am
Twisted_Exile chybaJulki o ile mnie pameic nie myli to byl mulek pamietam jak na pogg zaczela jezdzic po RP za to ze Julka zostala zbanowana confused tak wiem pytanie nie bylo do mnie rolleyes twisted aaa to kojarze.... ta co mnei do Tao podkablowala...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 05, 2006 10:34 am
opcy Twisted_Exile chybaJulki o ile mnie pameic nie myli to byl mulek pamietam jak na pogg zaczela jezdzic po RP za to ze Julka zostala zbanowana confused tak wiem pytanie nie bylo do mnie rolleyes twisted aaa to kojarze.... ta co mnei do Tao podkablowala...... mrgreen eek jakto podkablowala Ciebie do Tao o so chozi eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|