|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 04, 2013 12:46 pm
Nálam totál kimaradt az egész event. biggrin
Achikat adtak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 05, 2013 12:50 am
Molylepke Nálam totál kimaradt az egész event. biggrin Achikat adtak? Nem. Mini-event volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 06, 2013 12:14 am
Malreni Ez az mini-event a szokásosnál is jobban felhúzott. A végére egész jó játék kerekedett belőle. Voltaképpen csak amiatt voltam ideges, hogy az esemény, csak két napig tartott és abból egyet nem töltöttem a gép előtt, mert őrült nagy vihar volt... Féltem, hogy nem sikerül összegyűjtenem az összes nyereményt. -A csillaggal jelölt tárgyakat végül sikerült megszereznem. ( gaia_star ) -Az arannyal jelölt tárgyakból többet szereztem és eladóak. ( gaia_gaiagold ) -Ahol több aranytallér van, értelemszerűen annyi tárgy van még raktáron. -Ha szeretnél vásárolni, írj PM-et nekem.  Reaptor gaia_star gaia_gaiagold  Milkbunodon gaia_star  Gem2koo gaia_star gaia_gaiagold gaia_gaiagold  Mishirisaurus gaia_star gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold  Pepperex gaia_star gaia_gaiagold  Pyvern gaia_star gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold  Faywing Pocketdrake gaia_star gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold  Ethelos gaia_star gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold  Ebonscald gaia_star gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold  Reapersun gaia_star Ment a holló! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 06, 2013 2:15 pm
Valaki elárulná, hogy hogyan került egy teljes Starter bútorszett az inventory-mba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 07, 2013 11:43 am
Sharoan Valaki elárulná, hogy hogyan került egy teljes Starter bútorszett az inventory-mba? Towns 2 promóció? Hátha így nem szarja le mindenki a legnagyobb ívben. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 10, 2013 12:01 am
Letiltottak a facebookról o.o Nem tudom, hogy konkrétan miért történt, de azt írta, hogy adathalásznak tűnök, ezért két napig letílt >.< az egyetlen dolog, amit máshogy csináltam, mint eddig az, hogy egész nap be voltam jelentkezve, és figyeltem, hogy a párom - aki most törökországban van egy hétig - látta-e már, amit írtam neki, vagy írt-e már nekem, mert nem beszéltük meg, hogy mikor fogunk tudni beszélni
Történt már valakivel ilyen, hogy letíltották a facbookról?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 11, 2013 11:29 am
Yuki Naoto Letiltottak a facebookról o.o Nem tudom, hogy konkrétan miért történt, de azt írta, hogy adathalásznak tűnök, ezért két napig letílt >.< az egyetlen dolog, amit máshogy csináltam, mint eddig az, hogy egész nap be voltam jelentkezve, és figyeltem, hogy a párom - aki most törökországban van egy hétig - látta-e már, amit írtam neki, vagy írt-e már nekem, mert nem beszéltük meg, hogy mikor fogunk tudni beszélni Történt már valakivel ilyen, hogy letíltották a facbookról? Velem sose, elég furcsa, bár egész nap se voltam még bejelentkezve max fél óra talán egyhuzamban. Max az volt, hogy ajánlott dolgokat vagy informált az idővonal változásokról stb. Kellemes időtöltést kívánok a párodnak, szép lehet ott 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 12, 2013 1:25 am
Yuki Naoto Letiltottak a facebookról o.o Nem tudom, hogy konkrétan miért történt, de azt írta, hogy adathalásznak tűnök, ezért két napig letílt >.< az egyetlen dolog, amit máshogy csináltam, mint eddig az, hogy egész nap be voltam jelentkezve, és figyeltem, hogy a párom - aki most törökországban van egy hétig - látta-e már, amit írtam neki, vagy írt-e már nekem, mert nem beszéltük meg, hogy mikor fogunk tudni beszélni Történt már valakivel ilyen, hogy letíltották a facbookról? Velem szerintem pont ez történt mert sosem tudtam normálisan bejelentkezni ezért 1-2 hétig folyamat ledobott a Gaia bármikor is jelentkeztembe. Részben ezért tűntem el egy időre(ön akarotomon kívül) De örültem viszont hogy van már pankrációval kapcsolatos rucik 3nodding Így most kicsit jobban magamhoz tudok öltözni cat_xd cat_xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 12, 2013 3:26 am
Egy kis érdekesség, hogy a Hollywood-hoz, meg a Towns 2-höz (talán a Rally-hoz is, ezt nem tudom biztosan, mert ott még nem próbáltam ki) csatoltak 2 új titkos helyiséget. Egyik a Menny, másik a Pokol. Csupán a Hollywood-on, vagy a Towns 2-ben, vagy esetleg a Rally-n be kell írni ezek közül valamelyiket az ottani chat-be, ahol beszélgetsz: "I am in Heaven", vagy "I'm in Heaven", mindegy melyiket, mindkettő jó, "Go to Hell". Persze idézőjelek nélkül kell írni mindegyiket. Obi mondta nekem nemrég és én is kipróbáltam. Ő egy fórumon olvasta, ahol biztos többen erről beszélgettek. A Mennyben balra lent egy kapunál van egy nyíl, melyen átmenve a Towns 2-be visz. Arra a részre visz a Towns 2-ön belül, ahol anno az egyik olimpiai játék szobája vezetett be a rakétáshoz. Tehát ott annál azon kívül ott a part jobb szélén néhány kis sziklánál. Megnéztem a Pokolban is, ott nem találtam elvezető utat, na de nem baj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 12, 2013 11:57 am
Xanvie Egy kis érdekesség, hogy a Hollywood-hoz, meg a Towns 2-höz csatoltak 2 új titkos helyiséget. tök jó biggrin igaz senki sem volt ott, de tuti helyek, ha el akar vonulni az ember a barátaival beszélgetni 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 12, 2013 12:42 pm
Yuki Naoto Xanvie Egy kis érdekesség, hogy a Hollywood-hoz, meg a Towns 2-höz csatoltak 2 új titkos helyiséget. tök jó biggrin igaz senki sem volt ott, de tuti helyek, ha el akar vonulni az ember a barátaival beszélgetni 3nodding Na ja, ez igaz. Általában nincs ott senki. Én azért pluszba betettem mindkettőt a Bookmark-ok közé. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 13, 2013 11:06 am
volt már valamelyikőtöknek osztálytalálkozója?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 13, 2013 12:39 pm
Yuki Naoto volt már valamelyikőtöknek osztálytalálkozója? Attól függ milyen. Akiket kedvelek és a barátaim, velük majdnem minden héten találkozok. Akikkel nem tartom a kapcsolatot, azokat meg látni sem akarom. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 13, 2013 12:56 pm
Yuki Naoto volt már valamelyikőtöknek osztálytalálkozója? Én 2006-ban végeztem az általános iskolával, rá egy évre összetrombitálták a csapatot, hogy na, nézzük, milyenek lettünk egy év gimi után. Azon kívül, hogy az osztály háromnegyedére nem ismertem rá, elharapódzott a sznobizmus is - ruhaköltemény, bennfentes sznob viccek és híres emberek fikázása, hasonlók. Amikor megjelent két rozzant arc, mindenki felhúzta az orrát, hogy te úristen, őket ki hívta meg - ez volt a pillanat, amikor a kis almalevemmel átültem hozzájuk a sörszagba és a csajokról és egyéb pórias dolgokról beszéltünk. Awesome volt, mindenesetre kinézne lassan egy rendes osztálytalálkozó, de szerintem akkor már kivárjuk a 10 évest... Vagy lehet, hogy azóta volt, csak engem nem hívtak meg, mert nem vagyok elég sznob. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|