|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:07 am
Baliaur Mirabell Bee: Cześć Pszczolko Aki: Nyo, ostatnio wrocilem do mojego pierwotnego wygladu Bal: My sie jeszcze nie znamy milo mi Cie poznac.\ mi tesh milooo \nie podam lapki bo jej spod fotela nie wyciagne/.... nic Ci nie jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
redface crying Kolejna osoba mnie nazywa pszczolka ... co sie dzieje !?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell Baliaur Mirabell Bee: Cześć Pszczolko Aki: Nyo, ostatnio wrocilem do mojego pierwotnego wygladu Bal: My sie jeszcze nie znamy milo mi Cie poznac.\ mi tesh milooo \nie podam lapki bo jej spod fotela nie wyciagne/.... nic Ci nie jest? chiba niee.. co tam tylko3 polamane zebra.... gonk \ *podaje lapke* tesh mi milo cie poznac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur juliangel Baliaur *lapie fotel lecz ten po chwili ja przygnata* aaa crying crying crying BALIAUR !!!!!!!!!!!!!!!! *podnosze ten cholernie ciezki fotel... * POMOCY !!!!!!! eeeeeee nie dash radyyy... buuuuuuu zdechne tu crying crying gonk Wiesz Marysiu ze wole zginac za Ciebie... *z calych sil przezuca fotel na siebie...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:08 am
BeeWolf_san Napewno urzywa kremu z Koenzymem Q10 na noc ... "Wczoraj byłem w sklepie, i czyatalem etykietke od kremu, wyszlo na to ze odmładza ... Jak to działa przychodzi kobitka 40 lat wtychodzi 30 latka ?? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:08 am
BeeWolf_san redface crying Kolejna osoba mnie nazywa pszczolka ... co sie dzieje !? no przeciez jestes pszczolka (wilczkiem) ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:09 am
Dobra spdam do shopu... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san redface crying Kolejna osoba mnie nazywa pszczolka ... co sie dzieje !? To za Mirabelke (nie to zebym byl msciwy, czy cos...) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san redface crying Kolejna osoba mnie nazywa pszczolka ... co sie dzieje !? ja etz zaczne... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:10 am
Mirabell BeeWolf_san redface crying Kolejna osoba mnie nazywa pszczolka ... co sie dzieje !? To za Mirabelke (nie to zebym byl msciwy, czy cos...) biggrin ah ta milosc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:10 am
Akiko Tamashii BeeWolf_san redface crying Kolejna osoba mnie nazywa pszczolka ... co sie dzieje !? no przeciez jestes pszczolka (wilczkiem) ^^ xd No dobrze dobrze ... Ale w Wilczka sie na pszczulke przezuciliscie ... iiii może OkamiMaja "PszczolkaMaja" wink jazmykam PAPA ...PRzytula ..kogo trzeba i znika w podłodze ! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:11 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii BeeWolf_san redface crying Kolejna osoba mnie nazywa pszczolka ... co sie dzieje !? no przeciez jestes pszczolka (wilczkiem) ^^ xd No dobrze dobrze ... Ale w Wilczka sie na pszczulke przezuciliscie ... iiii może OkamiMaja "PszczolkaMaja" wink jazmykam PAPA ...PRzytula ..kogo trzeba i znika w podłodze ! eek paypay! pszczolko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:12 am
BeeWolf_san xd No dobrze dobrze ... Ale w Wilczka sie na pszczulke przezuciliscie ... iiii może OkamiMaja "PszczolkaMaja" wink jazmykam PAPA ...PRzytula ..kogo trzeba i znika w podłodze ! eek Narazie Beowulfie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:13 am