|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:01 am
uciekam, zasypiam przed kompem-- pła wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:02 am
Lavagetas_heqetai uciekam, zasypiam przed kompem-- pła wszystkim \ papathus\ *grzebie w lodowce* miechooo fujjj *zuca tą padline do tylu* \ \papap pisarz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:03 am
Lavagetas_heqetai uciekam, zasypiam przed kompem-- pła wszystkim pay!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Mirabell Akiko Tamashii Mirabell Witam wszystkich!!! biggrin witaj! ty zyjesz?! surprised Ano zyje i mam sie calkiem dobrze biggrin Jak leci, dawno sie nie widzielismy biggrin nyo, ty wciaz wygladasz tak samo xd Napewno urzywa kremu z Koenzymem Q10 na noc ... "Wczoraj byłem w sklepie, i czyatalem etykietke od kremu, wyszlo na to ze odmładza ... Jak to działa przychodzi kobitka 40 lat wtychodzi 30 latka ?? Aki ciesze się, że mi wierzysz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell Witam wszystkich!!! biggrin witam 3nodding my sie chyba nei znamy *podaje raczke na przywitanie* Ciri jestem, milo mi poznac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ide do sklepu !! Zaraz wróce !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:04 am
*lapie fotel lecz ten po chwili ja przygnata* aaa crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee: Cześć Pszczolko Aki: Nyo, ostatnio wrocilem do mojego pierwotnego wygladu Bal: My sie jeszcze nie znamy milo mi Cie poznac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *lapie fotel lecz ten po chwili ja przygnata* aaa crying crying crying BALIAUR !!!!!!!!!!!!!!!! *podnosze ten cholernie ciezki fotel... * POMOCY !!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:05 am
Lavagetas_heqetai uciekam, zasypiam przed kompem-- pła wszystkim PŁA pŁa PłA pła ... pła pła Kredeczku-obbrazeczku !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirabell Bee: Cześć Pszczolko Aki: Nyo, ostatnio wrocilem do mojego pierwotnego wygladu Bal: My sie jeszcze nie znamy milo mi Cie poznac.\ mi tesh milooo \nie podam lapki bo jej spod fotela nie wyciagne/....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Akiko Tamashii Mirabell Akiko Tamashii Mirabell Witam wszystkich!!! biggrin witaj! ty zyjesz?! surprised Ano zyje i mam sie calkiem dobrze biggrin Jak leci, dawno sie nie widzielismy biggrin nyo, ty wciaz wygladasz tak samo xd Napewno urzywa kremu z Koenzymem Q10 na noc ... "Wczoraj byłem w sklepie, i czyatalem etykietke od kremu, wyszlo na to ze odmładza ... Jak to działa przychodzi kobitka 40 lat wtychodzi 30 latka ?? Aki ciesze się, że mi wierzysz blaugh blaugh to fajnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Mirabell Witam wszystkich!!! biggrin witam 3nodding my sie chyba nei znamy *podaje raczke na przywitanie* Ciri jestem, milo mi poznac wink witam, witam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:06 am
juliangel Baliaur *lapie fotel lecz ten po chwili ja przygnata* aaa crying crying crying BALIAUR !!!!!!!!!!!!!!!! *podnosze ten cholernie ciezki fotel... * POMOCY !!!!!!! eeeeeee nie dash radyyy... buuuuuuu zdechne tu crying crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|