|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:54 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii Yol :] p s z c z o l k o xd redface Zawstydzasz mnie, mowiac pszczulko redface jasne, ty i zawstydzenie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mam spuchniety jezyk... chyba bede seplenic...
*tak seplenie ze az Maryske oplulam biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Julka bierze resztke kafki i wylewa za kolnierz Baliaur aaaaaaaaaaaaa parzzzzzzyyyyyyyyyyy\ *patrzy gniewnie na julke i zuca w nia swoim fotelem* ty wiesMAc'u!!!!!!!!!! \ crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:55 am
Witam wszystkich!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:56 am
juliangel mam spuchniety jezyk... chyba bede seplenic... *tak seplenie ze az Maryske oplulam biggrin * aaaaaaaaaaaa stressed xp \ \*idzie do lazienki wziac prysznic* jestes ochydna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel mam spuchniety jezyk... chyba bede seplenic... *tak seplenie ze az Maryske oplulam biggrin * widze prawdziwa damska przyjazn, jedna zabila by dla drugiej albo siebie nawzajem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur juliangel Julka bierze resztke kafki i wylewa za kolnierz Baliaur aaaaaaaaaaaaa parzzzzzzyyyyyyyyyyy\ *patrzy gniewnie na julke i zuca w nia swoim fotelem* ty wiesMAc'u!!!!!!!!!! \ crying Jupi mam fotel... nie musze kupywać biggrin Dzieki Bali kolejny prezent dzis czy ty czegos nie kompinujesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:57 am
Mirabell Witam wszystkich!!! biggrin witaj! ty zyjesz?! surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:57 am
Akiko Tamashii BeeWolf_san redface Zawstydzasz mnie, mowiac pszczulko redface jasne, ty i zawstydzenie blaugh No co ja naprawde jestem wstydzioszek redface Wierzysz mi prawda ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:58 am
Akiko Tamashii Mirabell Witam wszystkich!!! biggrin witaj! ty zyjesz?! surprised Ano zyje i mam sie calkiem dobrze biggrin Jak leci, dawno sie nie widzielismy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:58 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii BeeWolf_san redface Zawstydzasz mnie, mowiac pszczulko redface jasne, ty i zawstydzenie blaugh No co ja naprawde jestem wstydzioszek redface Wierzysz mi prawda ? tak, wierze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:59 am
Mirabell Witam wszystkich!!! biggrin Elo ELo Mirabelko !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:00 am
Mirabell Akiko Tamashii Mirabell Witam wszystkich!!! biggrin witaj! ty zyjesz?! surprised Ano zyje i mam sie calkiem dobrze biggrin Jak leci, dawno sie nie widzielismy biggrin nyo, ty wciaz wygladasz tak samo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 8:00 am
Mirabell Akiko Tamashii Mirabell Witam wszystkich!!! biggrin witaj! ty zyjesz?! surprised Ano zyje i mam sie calkiem dobrze biggrin Jak leci, dawno sie nie widzielismy biggrin ja cie chiba wogle nie widzalam sweatdrop \ heyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|