|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:54 am
Yumehayla Dobra, zaszpanowalem to znikam xd ...zajecia z plastyki czekaja 4laugh narka szpanerencji blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:55 am
Yumehayla Dobra, zaszpanowalem to znikam xd ...zajecia z plastyki czekaja 4laugh papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:56 am
Yumehayla Dobra, zaszpanowalem to znikam xd ...zajecia z plastyki czekaja 4laugh Do zobaczenia Yumehayla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:01 am
no dobra pożegnaliśmy już minutą ciszy naszego drogiego przyjaciela więc może zaczniemy o czymś gadac? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:03 am
[madog] no dobra pożegnaliśmy już minutą ciszy naszego drogiego przyjaciela więc może zaczniemy o czymś gadac? xp Podrzuć jakiś temat to może się dołącze xp .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:07 am
Qatryk [madog] no dobra pożegnaliśmy już minutą ciszy naszego drogiego przyjaciela więc może zaczniemy o czymś gadac? xp Podrzuć jakiś temat to może się dołącze xp . to może: "SF i Fantasy - różnice i podobieństwa świata przedstawionego na podstawie wybranych przykładów" mój temat z matury ustnej xd blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:08 am
NYU^ ^
Potrzebuje z kas skombinowac 9k i nie wiem skąd crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:09 am
Sei chan NYU^ ^ Potrzebuje z kas skombinowac 9k i nie wiem skąd crying crying Witaj Sei. Ja niestety ci nie dam ani nie porzyce bo sam nie mam ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:10 am
Qatryk Sei chan NYU^ ^ Potrzebuje z kas skombinowac 9k i nie wiem skąd crying crying Witaj Sei. Ja niestety ci nie dam ani nie porzyce bo sam nie mam ...Ech....cześć.....te skapiradła nie chcę sprzedac scarfa za mniej niż 120k aja mam narazie 111k stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:11 am
Sei chan NYU^ ^ Potrzebuje z kas skombinowac 9k i nie wiem skąd crying crying cześć Sei jak chcesz to zorganizuje napad na bank w Gambino xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:12 am
[madog] Sei chan NYU^ ^ Potrzebuje z kas skombinowac 9k i nie wiem skąd crying crying cześć Sei jak chcesz to zorganizuje napad na bank w Gambino xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:13 am
buuuuuuu a mnie nikt nie przywital crying olali mnie buuu~~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:14 am
Akiko Tamashii buuuuuuu a mnie nikt nie przywital crying olali mnie buuu~~ *Przytulas*Nie płacz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 7:15 am
Akiko Tamashii buuuuuuu a mnie nikt nie przywital crying olali mnie buuu~~ Nie płacz Akiko... witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|