Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 439 440 441 442 443 444 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Apr 29, 2013 1:56 am

Köszönöm. Amúgy egy 4 arany csillagos szállodának fogok dolgozni. Van egy golf pálya ott és azt fogom gondozni.Nagyából azt fogom csinálni mint Forest Hump cat_xd
PostPosted: Mon Apr 29, 2013 10:11 am

Minden erőmet és (nemlétező) optimizmusomat bevetettem, hogy találjak valami pozitívat az új Manga és Mini-comic oldalon. Büszkén jelentem: sikerült.

Réges-régen, sok történetszállal ezelőtt történt néhány kellemetlen dolog, azt, ahogy már megszokhattuk Gaia-n. Pár képregény és ezzel történetszál befejezetlen maradt. Évekkel később kaptunk egy csokrot az Elveszett Képregényekből, amik most felkerültek az oldalra. Csak gratulálni tudok...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Mon Apr 29, 2013 11:55 pm

Malreni
Minden erőmet és (nemlétező) optimizmusomat bevetettem, hogy találjak valami pozitívat az új Manga és Mini-comic oldalon. Büszkén jelentem: sikerült.

Réges-régen, sok történetszállal ezelőtt történt néhány kellemetlen dolog, azt, ahogy már megszokhattuk Gaia-n. Pár képregény és ezzel történetszál befejezetlen maradt. Évekkel később kaptunk egy csokrot az Elveszett Képregényekből, amik most felkerültek az oldalra. Csak gratulálni tudok...

Igen, feltehették volna anno az archive-ba, emlékszem, hogy azokat a Lost Mangákat Cashmere Cactus (aki a manga /egyik?/ írója) tette fel egy announcementben valamikor 2009-ben vagy 2010-ben és hozzáfűzött egy kis mangába nem tett jelenet-forgatókönyvet is (szintén a prommal kapcsolatos).

Másik: akit érdekel, egy régi helyszín fel lett téve a Towns 2-be. Írd be a chatjébe, hogy go to hell és meglátjátok biggrin (Igaz az avik ott elég picik most...)
PostPosted: Wed May 01, 2013 2:20 pm

Feltették a 4 város lakásait a Towns 2-be (a városok főbb, nem lakóházas részei Gambinot leszáímtva még nincsenek meg, azok később kerülnek fel, mert még nincsenek kész). A házkezelést a Towns 2 bal alsó részében lévő taxis hajónál lehet elérni.
Csináltam egy neighbourhoodot (azt lehet csinálni, hogy egy valaki lesz egy szomszédság vezetője úgymond, a landlord és meghívhat embereket szomszédként illetve mások is küldhetnek az illetőnek felkésérts és ezt a smartphoneban lehet kezelni a Housing options ill landlordoknál a landlord options alatt).
Eddig csak 2 hibát találtam: a mikrohullámú a házban a pult mögé került, de megcsináltam az editorban és hogy amikor lehelyezed a házad, ráklikkelsz a Go and place my home, akkor látszólag semmi nem történik, de leteszi! Bár lehet, hogy addigra már jó, mire ti május 2-én vagy máskor kipróbáljátok.
Nekem Barton és Durem tetszik a legjobban és nagyon tetszenek a járművek, amik odavisznek/elvisznek oda/onnan meg a "kilátások" a házak/lakások körül illetve baloldalt mellette pl Aekeánál a munkagép.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri May 03, 2013 3:13 am

A rohadt vihar miatt lekéstem a Sárkányos event első felét! Rohadt életbe! Ez az első esemény, amin nem vettem részt... Sosem fordult még ilyen elő...
PostPosted: Fri May 03, 2013 5:38 am

Malreni
A rohadt vihar miatt lekéstem a Sárkányos event első felét! Rohadt életbe! Ez az első esemény, amin nem vettem részt... Sosem fordult még ilyen elő...

hoppá, észre sem vettem, hogy event van >.<"

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri May 03, 2013 6:58 am

Yuki Naoto
Malreni

hoppá, észre sem vettem, hogy event van >.<"

És a gyönyörű, hogy itthon, csak éjszaka játszható és csak kétnapos...
PostPosted: Fri May 03, 2013 8:28 am

Nálam a Towns 2-ben a házam upgrade nélküli kis méretben volt belül, lebegett is néhány bútorom, de aztán a My Gaia/ház ikonon belül az upgrade-eléssel helyrehoztam szerencsésen. Másnál is láttam ilyesmi hibát, szóltam is neki, hogy hogyan oldja meg.

Érdekes ez a rövid kis sárkányos event. Én úgy láttam van pár NPC sárkány, melyek egész jó, érdekes sárkányok, de úgy vettem észre, hogy olyanok nem szerezhetőek, hanem csak a kis fehér-kék sárkány és sárkány sisakok.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri May 03, 2013 12:21 pm

Ez az mini-event a szokásosnál is jobban felhúzott. A végére egész jó játék kerekedett belőle. Voltaképpen csak amiatt voltam ideges, hogy az esemény, csak két napig tartott és abból egyet nem töltöttem a gép előtt, mert őrült nagy vihar volt... Féltem, hogy nem sikerül összegyűjtenem az összes nyereményt.

-A csillaggal jelölt tárgyakat végül sikerült megszereznem. ( gaia_star )
-Az arannyal jelölt tárgyakból többet szereztem és eladóak. ( gaia_gaiagold )
-Ahol több aranytallér van, értelemszerűen annyi tárgy van még raktáron.
-Ha szeretnél vásárolni, írj PM-et nekem.

User Image Reaptor gaia_star gaia_gaiagold

User Image Milkbunodon gaia_star

User Image Gem2koo gaia_star gaia_gaiagold gaia_gaiagold

User Image Mishirisaurus gaia_star gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold

User Image Pepperex gaia_star gaia_gaiagold

User Image Pyvern gaia_star gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold

User Image Faywing Pocketdrake gaia_star gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold

User Image Ethelos gaia_star gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold

User Image Ebonscald gaia_star gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold gaia_gaiagold

User Image Reapersun gaia_star
PostPosted: Fri May 03, 2013 10:47 pm

Malreni

Végül mindent sikerült megszerezned biggrin Gratulálok!
Szerk.: Az utolsó itemet (a piros gatyát) is a játékkal szerezted? o.o

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat May 04, 2013 12:09 am

Yuki Naoto
Malreni

Szerintem igen, emlékszem maga reapersun is nyitott dice pörgetős topikot a saját avijával és olyasmi volt a címe, hogy This is embarrassing...

Malreni

Wow grat biggrin Nekem egy szál Ebonscald jött csak össze, mert este 8 körül csak az a topik nem volt még lezárva (az volt a 11 am PST-s, lekéstem az elejét) és a későbbin se voltam ott (az volt éjjel nálunk).
Tetszik, hogy az artistok neveit vették alapul (Gem2niki, Fayren Pickpocket, reapersun, pepper-tea, milkbun, ethe stb.)
Nekem Ethelos és a Faywing tetszik a legjobban 3nodding
PostPosted: Sat May 04, 2013 5:21 am

Yuki Naoto
Malreni

Az Artist-ok csinálták ezt a mini-event-et. Reapersun véletlenül a saját karakterével csinálta meg a topic-ot a sárkány karaktere helyett. Ahelyett, hogy törölte volna tévedését, felvállalta azt és miután legyőzték ilyen alsókat adott azoknak, akik pörgettek.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat May 04, 2013 5:24 am

Obi Aoi
Yuki Naoto
Malreni

Szerintem igen, emlékszem maga reapersun is nyitott dice pörgetős topikot a saját avijával és olyasmi volt a címe, hogy This is embarrassing...

Malreni

Wow grat biggrin Nekem egy szál Ebonscald jött csak össze, mert este 8 körül csak az a topik nem volt még lezárva (az volt a 11 am PST-s, lekéstem az elejét) és a későbbin se voltam ott (az volt éjjel nálunk).
Tetszik, hogy az artistok neveit vették alapul (Gem2niki, Fayren Pickpocket, reapersun, pepper-tea, milkbun, ethe stb.)

Az volt a nehéz, hogy szó szerint folyamatosan kellett frissíteni az első oldalt a fórumban, mert amint feltűnt egy sárkány, körülbelül másfél-két perc alatt meg is ölték és egy sárkány, csak egyszer jelent meg egy nap, leszámítva az utolsó támadást.

Az utolsó támadás, ahol meg lehetett szerezni az összes tárgyat, magyar idő szerint hajnali kettőkor kezdődött és háromig tartott. A tárgyak kiosztásával végeztek fél négy körül. Mielőtt valaki megkérdi, igen onnan tudom, hogy akkor még fent voltam.
PostPosted: Sat May 04, 2013 7:54 am

Malreni
Obi Aoi
Yuki Naoto
Malreni

Malreni

Az volt a nehéz, hogy szó szerint folyamatosan kellett frissíteni az első oldalt a fórumban, mert amint feltűnt egy sárkány, körülbelül másfél-két perc alatt meg is ölték és egy sárkány, csak egyszer jelent meg egy nap, leszámítva az utolsó támadást.

Az utolsó támadás, ahol meg lehetett szerezni az összes tárgyat, magyar idő szerint hajnali kettőkor kezdődött és háromig tartott. A tárgyak kiosztásával végeztek fél négy körül. Mielőtt valaki megkérdi, igen onnan tudom, hogy akkor még fent voltam.

Értem. Azt nem gondoltam, hogy ennyire gyors volt, bár láttam pl 15 oldalasat, az lehetett a leggyorsabb. Az Ebonscaldba azért sikerült, mert tegnap este 7-8 körül még nem volt lezárva.
Az éjjeliről meg nem tudtam és akkor már nem is voltam fent, a tegnap 5-6 körüliről meg elkéstem, pedig ki is számoltam, hogy mennyi nálunk a délelőtt 11 PST-ben sweatdrop Lehet, hogy emlékeztető lesz legközelebb ilyen esetben nálam...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat May 04, 2013 11:32 am

Én egyiket se szereztem meg (egyéb okok miatt) és mert nem teljesen értettem. Na de nem baj.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 439 440 441 442 443 444 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games