|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:16 am
My się znamy Madog? raczej nie... W karzdym razie miło mi, jestem Quatryk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lady Karen *wyskakuje jak guma z majtek* witam wszystkich ponownie.... "jestes swietna jako guma od majtek" xp wrocilem wczesniej bo nie chcialo mi sie siedzec .. na uczelni jak pada deszcz malo ludzi i wogole !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:17 am
WITAM was! Jako iście demonicznie diabliczna wersja mnie twisted
[I co sie kurde stało z banerkami eek ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:18 am
Nerai WITAM was! Jako iście demonicznie diabliczna wersja mnie twisted [I co sie kurde stało z banerkami eek ] witaj Nerai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:19 am
BeeWolf_san Lady Karen *wyskakuje jak guma z majtek* witam wszystkich ponownie.... "jestes swietna jako guma od majtek" xp wrocilem wczesniej bo nie chcialo mi sie siedzec .. na uczelni jak pada deszcz malo ludzi i wogole ! *przytuulas* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:20 am
Lethiel BeeWolf_san Lady Karen *wyskakuje jak guma z majtek* witam wszystkich ponownie.... "jestes swietna jako guma od majtek" xp wrocilem wczesniej bo nie chcialo mi sie siedzec .. na uczelni jak pada deszcz malo ludzi i wogole ! *przytuulas* witaj "Przytulas" Obslinia ja ryjkiem i Drapie pazurkami ...ups chyba ci blizeczke skrobnołem ! Spuszcz kule na stupke ups przepraszam!.... i dchodzac ciagnie kajdankami oj przyczepilem sie ! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:24 am
BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Lady Karen *wyskakuje jak guma z majtek* witam wszystkich ponownie.... "jestes swietna jako guma od majtek" xp wrocilem wczesniej bo nie chcialo mi sie siedzec .. na uczelni jak pada deszcz malo ludzi i wogole ! *przytuulas* witaj "Przytulas" Obslinia ja ryjkiem i Drapie pazurkami ...ups chyba ci blizeczke skrobnołem ! Spuszcz kule na stupke ups przepraszam!.... i dchodzac ciagnie kajdankami oj przyczepilem sie ! eek eek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:25 am
Lethiel BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Lady Karen *wyskakuje jak guma z majtek* witam wszystkich ponownie.... "jestes swietna jako guma od majtek" xp wrocilem wczesniej bo nie chcialo mi sie siedzec .. na uczelni jak pada deszcz malo ludzi i wogole ! *przytuulas* witaj "Przytulas" Obslinia ja ryjkiem i Drapie pazurkami ...ups chyba ci blizeczke skrobnołem ! Spuszcz kule na stupke ups przepraszam!.... i dchodzac ciagnie kajdankami oj przyczepilem sie ! eek eek crying PRzepraszam lurze ...po trarzyczce ... JA mykam pa !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:26 am
Qatryk Nerai WITAM was! Jako iście demonicznie diabliczna wersja mnie twisted [I co sie kurde stało z banerkami eek ] witaj NeraiQatryk "the mami" eek xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:26 am
BeeWolf_san PRzepraszam lurze ...po trarzyczce ... JA mykam pa ! Do zobaczenia Bee Wolf
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:28 am