|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 5:49 am
Sayokun Lethiel *wlazi ociekajaca woda* witajcie.... *dookola niej widać mokrą kalooshe* glupi deszcz xd xp a w poznaniu słoneczko, cieplutko... xd xd xd witaj 'przytula' heart heart heart ja tesh chce sloneczko xd *Sayo ocieka woda* O.o ... trzeba bylo nie przytulać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 5:51 am
Lethiel Sayokun Lethiel *wlazi ociekajaca woda* witajcie.... *dookola niej widać mokrą kalooshe* glupi deszcz xd xp a w poznaniu słoneczko, cieplutko... xd xd xd witaj 'przytula' heart heart heart ja tesh chce sloneczko xd *Sayo ocieka woda* O.o ... trzeba bylo nie przytulać blaugh 'całuje i przytula ponownie' heart nic mnie nie powstrzyma nawet woda heart a jak chcesz słoneczko to zapraszam do poznania wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 5:51 am
Rynn ma przyjechać do mnie na kilka dni bo jej starzy gdzieś lecą czy jakoś tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 5:54 am
Lady Karen Rynn ma przyjechać do mnie na kilka dni bo jej starzy gdzieś lecą czy jakoś tak... eek współczuje sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 5:55 am
Sayokun 'całuje i przytula ponownie' heart nic mnie nie powstrzyma nawet woda heart a jak chcesz słoneczko to zapraszam do poznania wink heart *wtoola sie* 4laugh trzeba sie wysooszyć 3nodding *podchodzi do kominka i rozpala ogien malym fireballkiem whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 5:58 am
Lethiel Sayokun 'całuje i przytula ponownie' heart nic mnie nie powstrzyma nawet woda heart a jak chcesz słoneczko to zapraszam do poznania wink heart *wtoola sie* 4laugh trzeba sie wysooszyć 3nodding *podchodzi do kominka i rozpala ogien malym fireballkiem whee * całuje heart niestety muszę kończyć sweatdrop sad wracam za godzinkę 3nodding papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:00 am
Sayokun Lethiel Sayokun 'całuje i przytula ponownie' heart nic mnie nie powstrzyma nawet woda heart a jak chcesz słoneczko to zapraszam do poznania wink heart *wtoola sie* 4laugh trzeba sie wysooszyć 3nodding *podchodzi do kominka i rozpala ogien malym fireballkiem whee * całuje heart niestety muszę kończyć sweatdrop sad wracam za godzinkę 3nodding papa sad papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:06 am
witaj 4laugh *przytuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:08 am
pomożcie ludzie....
chodzi o parę zdjęc Janka Bytnara, parę informacjii, prosze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:08 am
Lethiel witaj 4laugh *przytuulas* cze *przytulasek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:10 am
Night_Lady pomożcie ludzie....
chodzi o parę zdjęc Janka Bytnara, parę informacjii, prosze... wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/biog_bytnar.htm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 6:15 am
[madog] Night_Lady pomożcie ludzie....
chodzi o parę zdjęc Janka Bytnara, parę informacjii, prosze... wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/biog_bytnar.htm dzieki heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|