|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:36 am
Night_Lady Lady Karen co wy na gai o tej porze robicie?? ja jestem chora smile
a Bee własnie potrzba nam facetów zeby pomogli bronić gai przed najeźdzcami... xd Ah tak do takiej roboty to ja sie nie nadaja wyciaga scyroryk to moja jedyna broń ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:38 am
Lady Karen tak tak...setkitysięcy mikro najeżdźc.a ja jako wojowniczka o miłość i sprawiedliwość nie powstrzymam ich sama..... CO JA WYPISUJE eek sweatdrop chyba ci wczorajsza ryba zaszkodziła ... "dotyka reczą czoła " No nie ona jest napalo ..ble Rozpalona ... Ja mykam się myć a potem sie odezwe o 17 sad ...ble ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:40 am
BeeWolf_san Lady Karen tak tak...setkitysięcy mikro najeżdźc.a ja jako wojowniczka o miłość i sprawiedliwość nie powstrzymam ich sama..... CO JA WYPISUJE eek sweatdrop chyba ci wczorajsza ryba zaszkodziła ... "dotyka reczą czoła " No nie ona jest napalo ..ble Rozpalona ... Ja mykam się myć a potem sie odezwe o 17 sad ...ble ! xp papa, bedziemy czekac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:43 am
no to witam serdecznie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:43 am
i ja whee ....tylko coś podobno chora jestem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:44 am
Lady Karen i ja whee ....tylko coś podobno chora jestem redface chora? a na co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:44 am
Lavagetas_heqetai no to witam serdecznie ^^ *przytula!!!!* co tam słychac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:46 am
Night_Lady Lavagetas_heqetai no to witam serdecznie ^^ *przytula!!!!* co tam słychac??
a leniuchuje sobie w wolny piatek biggrin tylko ze paskudna pogoda i ciemno jak w nocy :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:55 am
Lavagetas_heqetai Night_Lady Lavagetas_heqetai no to witam serdecznie ^^ *przytula!!!!* co tam słychac??
a leniuchuje sobie w wolny piatek biggrin tylko ze paskudna pogoda i ciemno jak w nocy :/ wolny??? a u mnie nie, ja sobie chora w dommku siedze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 1:59 am
Night_Lady Lavagetas_heqetai Night_Lady Lavagetas_heqetai no to witam serdecznie ^^ *przytula!!!!* co tam słychac??
a leniuchuje sobie w wolny piatek biggrin tylko ze paskudna pogoda i ciemno jak w nocy :/ wolny??? a u mnie nie, ja sobie chora w dommku siedze..tak, piatki mam wolne :3 chora? qrcze wszyscy choruja, sie powinnyscie wygrzac w lozku z kims XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 2:04 am
Lavagetas_heqetai tak, piatki mam wolne :3 chora? qrcze wszyscy choruja, sie powinnyscie wygrzac w lozku z kims XD hehe całkiem niezły pomysł.... TYLKO Z KIM???? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 2:06 am
Night_Lady Lavagetas_heqetai tak, piatki mam wolne :3 chora? qrcze wszyscy choruja, sie powinnyscie wygrzac w lozku z kims XD hehe całkiem niezły pomysł.... TYLKO Z KIM???? sad no z kims cieplutkim i..wgodnym i no odpowiednim wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2004 2:08 am
Lavagetas_heqetai Night_Lady Lavagetas_heqetai tak, piatki mam wolne :3 chora? qrcze wszyscy choruja, sie powinnyscie wygrzac w lozku z kims XD hehe całkiem niezły pomysł.... TYLKO Z KIM???? sad no z kims cieplutkim i..wgodnym i no odpowiednim wink własnie taki ktoś sie uczy...ach... wrrr PRECZ ZE SZKOŁĄ!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|