|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:10 pm
Muezzin Kukus Muezzin Będe płakał!!! crying crying crying *odchodzi w kierunku domu ze łzami w oczach* żadnego, kurde, płakania Nosz w ... juz myslałem ze dzisiaj dałes ... się kacowi... xd eeeeeeeeeee... nie? powiem więcej... w niewyjaśnionych okolicznościach doszło do tego iż wytrzeźwiałem eek po raz pierwszy od prawie dwóch lat mam we krwi 0,0 promila... czuję się odarty z godności gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:17 pm
Kukus ...powiem więcej... w niewyjaśnionych okolicznościach doszło do tego iż wytrzeźwiałem eek po raz pierwszy od prawie dwóch lat mam we krwi 0,0 promila... czuję się odarty z godności gonk Ale siara... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:25 pm
Kukus Muezzin Kukus ...powiem więcej... w niewyjaśnionych okolicznościach doszło do tego iż wytrzeźwiałem eek po raz pierwszy od prawie dwóch lat mam we krwi 0,0 promila... czuję się odarty z godności gonk Ale siara... xp moowisz? a to ja musze z tym żyć sweatdrop to dyshonor dla rodziny... to dyshonor dla przodk�w... to dyschonor dla świerszcza [świerszcz zapisuj w kajecik]... to dyshonor dla Yelonx Brygada... chyba wyraziłem się wystarczająco jasno gonk Trza to nadrobić ... Łap browarka *rzuca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:28 pm
Muezzin Trza to nadrobić ... Łap browarka *rzuca* ano trzeba... *matrixowski chwyt połączony z wyciągnięciem zapalniczki i natychmiastowym otwarciem nią butelki* może nawet obędzie się bez traumy pourazowej u mnie *pociąga haust browarka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:31 pm
Mnie to jeszcze łep pęka po ostatniej nocy *łyka browca* NIgdy więcej Paliwa rakietowego xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:43 pm
Muezzin Mnie to jeszcze łep pęka po ostatniej nocy *łyka browca* NIgdy więcej Paliwa rakietowego xp racja... święta racja... idziesz po takim drinku do kibla i budzisz się na Haiti
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:44 pm
Albo u boku grubej baby xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:47 pm
Muezzin Albo u boku grubej baby xp jeszcze nigdy po paliwie rakietowym mi wroku nie odebrało... ale często zdażało mi się rano poznawać kobietę na nowo... np. "cześć, jestem Kukus... możesz mi przypomnieć swoje imie?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:52 pm
Kukus Muezzin Albo u boku grubej baby xp jeszcze nigdy po paliwie rakietowym mi wroku nie odebrało... ale często zdażało mi się rano poznawać kobietę na nowo... np. "cześć, jestem Kukus... możesz mi przypomnieć swoje imie?" I moje imie tez blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:55 pm
Muezzin Kukus Muezzin Albo u boku grubej baby xp jeszcze nigdy po paliwie rakietowym mi wroku nie odebrało... ale często zdażało mi się rano poznawać kobietę na nowo... np. "cześć, jestem Kukus... możesz mi przypomnieć swoje imie?" I moje imie tez blaugh poproszę inny zestaw pytań wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:01 pm
Kukus Muezzin Kukus Muezzin Albo u boku grubej baby xp jeszcze nigdy po paliwie rakietowym mi wroku nie odebrało... ale często zdażało mi się rano poznawać kobietę na nowo... np. "cześć, jestem Kukus... możesz mi przypomnieć swoje imie?" I moje imie tez blaugh poproszę inny zestaw pytań wink Ja spadam trzym się ramy to się nie posramy ! Elo ! Do dzisiaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:42 pm
Tak panie kapitanie. Wstać. Odwiedzić lodówkę. Iść dalej spać. surprised gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:43 pm
Wh!sper Tak panie kapitanie. Wstać. Odwiedzić lodówkę. Iść dalej spać. surprised gonk jajeszcze skoczyłemdo kibelka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|