|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:17 pm
BeeWolf_san Muezzin Melania Moon Dobry Wieczor wszystkim *przytula* Dobry dobry biggrin Zapach WinaTU i spalenizny paliwa ja tu przyciagnol xd Myslisz ze tot o ?? ... no ja nie wiem mysle ze to ja i moja pirzamka .. wink Albo twoje skarpetki ... biggrin PAPA Turlaczko ! raczej nuda witaj Karina *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:18 pm
Melania Moon raczej nuda witaj Karina *przytula* A ja już spekulować zaczołem sobie w mojej małej zapszatnientej swinstfami glowce ze nas tak lubisz i postanowiłaś wpaść :> smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:20 pm
BeeWolf_san Melania Moon raczej nuda witaj Karina *przytula* A ja już spekulować zaczołem sobie w mojej małej zapszatnientej swinstfami glowce ze nas tak lubisz i postanowiłaś wpaść :> smile a to tez biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:20 pm
BeeWolf_san Muezzin Melania Moon Dobry Wieczor wszystkim *przytula* Dobry dobry biggrin Zapach WinaTU i spalenizny paliwa ja tu przyciagnol xd Myslisz ze tot o ?? ... no ja nie wiem mysle ze to ja i moja pirzamka .. wink Albo twoje skarpetki ... biggrin PAPA Turlaczko ! Pewnie to drugie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:22 pm
Melania Moon BeeWolf_san Melania Moon raczej nuda witaj Karina *przytula* A ja już spekulować zaczołem sobie w mojej małej zapszatnientej swinstfami glowce ze nas tak lubisz i postanowiłaś wpaść :> smile a to tez biggrin eek whee sweatdrop crying redface heart oł je wink Muezzini ... no no ... masz dar .. biggrin ... twoje stopy sa nie powtarzalne ... eek "ja to powiedziałęm ? "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:23 pm
okay...zmywam sie spac, zmeczona jestem po dzisiejszych wykladach xp doblanoc i do jutra ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:24 pm
Miss_Karina okay...zmywam sie spac, zmeczona jestem po dzisiejszych wykladach xp doblanoc i do jutra ^^ Karincia nie odchodz crying papapapa*przytula* Bee piles cos chyba? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:26 pm
Dziendoberek wszystkim^^! It's SZPAN TIME xd ! UnforgivenCio robicie^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:26 pm
Melania Moon Miss_Karina okay...zmywam sie spac, zmeczona jestem po dzisiejszych wykladach xp doblanoc i do jutra ^^ Karincia nie odchodz crying papapapa*przytula* Bee piles cos chyba? wink papa kari_san A ja jestem pijany miloscia i tez sie zmywam papa "pzytula i wyskakuje przez zamkniente okno"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:28 pm
NO trzymajcie się ludziska *Macha na porzegnanie swoja s... skarpetką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:29 pm
BeeWolf_san Melania Moon Miss_Karina okay...zmywam sie spac, zmeczona jestem po dzisiejszych wykladach xp doblanoc i do jutra ^^ Karincia nie odchodz crying papapapa*przytula* Bee piles cos chyba? wink papa kari_san A ja jestem pijany miloscia i tez sie zmywam papa "pzytula i wyskakuje przez zamkniente okno" buu sad wszyscy ida to ja tez papapap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:37 pm
Będe płakał!!! crying crying crying *odchodzi w kierunku domu ze łzami w oczach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:05 pm
Muezzin Będe płakał!!! crying crying crying *odchodzi w kierunku domu ze łzami w oczach* żadnego, kurde, płakania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:07 pm
Kukus Muezzin Będe płakał!!! crying crying crying *odchodzi w kierunku domu ze łzami w oczach* żadnego, kurde, płakania Nosz w ... juz myslałem ze dzisiaj dałes ... się kacowi... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|