|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:04 pm
Omega Sun wieczor poezji spiewanej stare ? to ja ide spac wink dobranoc 4laugh PAPAtki kochanie ...całuje na porzegnanie ... Resztaczułosci gdzie indziej wink :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:04 pm
dest hej *pijany wtacza sie do pokoju* miske?!??!?! Patrzcie go ! a ostatniej nocki nas odp ijaków wyzywał! Przyganiał kocioł garnkowi i pijak pijakowi ! *daje mu wanne* To tak na zas gdyby miska była za mała xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:05 pm
Omega Sun wieczor poezji spiewanej stare ? to ja ide spac wink dobranoc 4laugh No cześć no narazie sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin dest hej *pijany wtacza sie do pokoju* miske?!??!?! Patrzcie go ! a ostatniej nocki nas odp ijaków wyzywał! Przyganiał kocioł garnkowi i pijak pijakowi ! *daje mu wanne* To tak na zas gdyby miska była za mała xd ja sie pytam czy ktos chce miske razz gratis maly prezencik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Omega Sun wieczor poezji spiewanej stare ? to ja ide spac wink dobranoc 4laugh PAPAtki kochanie ...całuje na porzegnanie ... Resztaczułosci gdzie indziej wink :* wink papa :*:*:* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:06 pm
dest Muezzin dest hej *pijany wtacza sie do pokoju* miske?!??!?! Patrzcie go ! a ostatniej nocki nas odp ijaków wyzywał! Przyganiał kocioł garnkowi i pijak pijakowi ! *daje mu wanne* To tak na zas gdyby miska była za mała xd ja sie pytam czy ktos chce miske razz gratis maly prezencik biggrin Ups... stare No fakt xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:08 pm
Omega Sun wieczor poezji spiewanej stare ?... Bardziej konkurs muzyki kresowej xd Ajle ajle kurde.. .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:09 pm
BeeWolf_san Nerai BeeWolf_san Włąsnie zauwarzyłem, ze moj awatar jest ubrany nieco dziwnie biggrin whee nic od kompletu .. biggrin blaugh Och spraw sobie jeszcze kfiatka na głowe... prrrrrrrrrrrrrosze whee Ja musiałam swój zdjąć bo niweczył mą demonicznie diaboliczna nature heart A może być rozowa wstarzka /?? juz kiedys taka miałem biggrin Myśle że to kwintesencja i podstawa! bedzie Ci do twarzy xd Miss_Karina hahaha twoj usmiech tez niweczy demoniczna nature I miesiące planowania dały w łeb crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:10 pm
Dobry Wieczor wszystkim *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:11 pm
Nerai I miesiące planowania dały w łeb crying spokojnie, wygladasz jak prawdziwy demon blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:12 pm
Melania Moon Dobry Wieczor wszystkim *przytula* Witaj ... 3nodding co cię przywiało w nocy na gaie ? biggrin eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Dobry Wieczor wszystkim *przytula* Dobry dobry biggrin Zapach WinaTU i spalenizny paliwa ja tu przyciagnol xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:13 pm
Miss_Karina Nerai I miesiące planowania dały w łeb crying spokojnie, wygladasz jak prawdziwy demon blaugh wink Jupi!!
Ja juz uciekam pappppa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:15 pm
Muezzin Melania Moon Dobry Wieczor wszystkim *przytula* Dobry dobry biggrin Zapach WinaTU i spalenizny paliwa ja tu przyciagnol xd Myslisz ze tot o ?? ... no ja nie wiem mysle ze to ja i moja pirzamka .. wink Albo twoje skarpetki ... biggrin PAPA Turlaczko !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|