|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 7:19 am
P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ja raz powiedziałam "spier...".
to dostałam taką burę...
że lepiej nie mówić biggrin
a ja zmywałem dla ciebie naczynia rofl
i buziak dla Ciebie za to :* damian : jakiej ziemi ? *ha-ha*.
możesz zawsze na mnie liczyć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 7:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 8:19 am
a mnie tam się podobuju syg czikena.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 8:38 am
Ajsza ichabot Ajsza a ja mam pytanie nie dotyczące Cracovii, babć-superbohaterek, zwariowanych rodzin i obiadów mój kumpel już od przeszło miesiąca jest na gai i nadal nie ma linka aktywującego... mam poprawny e-mail i w ogóle i nadal nic nie przyszło... dlaczego? czy oni aż tak to muszą opóźniać? ja miałam po tygodniu :/ A gdzie ma skrzynkę założoną? Bo z tego co pamiętam to tlen i onet blokują niektóre maile od serwisów poczytując je za spam. Podobnie jest z wp, ale to nie w każdym wypadku. Ja miałem konto na wp i link przyszedł. Jeżeli twój kolega jeszcze nie ma konta na gmail, to proponowałbym założyć. To najlepsza skrzynka 3nodding ma na Yahoo... a jak chciałam zmienić na wp albo podać aby tam mi link wysłali to pisało, że jeszcze nie obsługują tej poczty :/ Jak zakładałem mułka to założyłem sobie konto na yahoo, na początku nie za bardzo się orientowałem i nie mogłem znaleźć tego maila. w końcu jakoś go znalazłem, ale za późno bo założyłem sobie konto gdzie indziej xd Zapewne twój kolega ma tam konto dosyć długo, więc o takiej pomyłce nie może być mowy. Ja bym zarejestrował się na gmail'u. Jeżeli zależy mu na wcześniejszej skrzynce, to po aktywacji może sobie zmienić adres w opcjach konta na Gai 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 8:41 am
pani psychol a mnie tam się podobuju syg czikena.
mi też.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 5:55 am
i kamila tesz ma fajoski syg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 11:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 09, 2008 11:40 pm
oj, nie szalej już, nie szalej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 10, 2008 2:27 pm
witek już wiem czemu się mnie pytałeś czy mam nadal tą niebieską koszulę mrgreen .
nie dałabym Ci jej i tak stare .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 11:47 am
może tak, może nie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 20, 2008 12:10 pm
no tloku tu nie zabardzo widac razz i trzeba to zmienic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 7:13 am
robimy tłok!
a wiecie, że pani od biologii powiedziała mi, że jestem piękna i, że jestem najlepszą uczennicą jaką kiedykolwiek miała.
i teraz możecie mi naskoczyć.
cool .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 7:44 am
a mi, też pani od biologii, wczoraj wmawiała, że mam anoreksję xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 7:46 am
anorektyczka, anorektyczka!
powiem Ci tyle, że powinnaś zacząć więcej jeść.
jako znawczyni biologii dodam jeszcze, że nie jedząc mięsa musisz braki wynikające z tego uzupełniać innymi rzeczami. np.: warzywa zielone są dobre. sałata, ogórek.
*popis*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|