|
|
Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 11:12 pm
Anuko Raticiel Anuko Raticiel idea Dean Koontz - "Twarz" idea Nietzschunio moje - "Antychryst" (znoffu) idea cala masa dziwnych lektur xd mmm .. Koontz ... 'Twarzy' jeszcze nie czytalam ... acz najbardziej jak narazie to mi sie jego 'Opiekunowie' podobali ... a 'Tik tak', czy jakos tak, czytalas ... niestety chyba najnudniejsza jego ksiazka ... stare Twarz to na razie moja pierwsza, w sumie brat mnie nim zarazil, jak tylko skoncze kombinuje Opiekunow, bo slyszalam ze jest rownie za mocna pozycja mrgreen bardzo lubie styl tego goscia i to czarne poczucie humoru przeplatajace sie z dramatyzmem tego co sie dzieje w ksiazce... jakby jednoczesnie brechtal bohaterow i bardzo im wspolczul 3nodding I polecam Twarz, to jedyna taka opowiesc o zywych trupach (???) i zoltym anarchiscie Corky'm (ktory rzadzi), polecam goraco!!! 3nodding mhmmm ... ok ... przekonalas mnie ... jak tylko skoncze 'Los powtorzony' Wisniewskiego, a potem 'Czarnoksieznika z Archipelagu' Ursuli le Guin i 'Jestesmy snem' tejze autorki, to oddajac do biblioteki te ksiazki pozyczem sobie 'Twarz' xd ... kurcze ... 'Lalka' sie za mna ciegnie ... od ... hm, poltorej tygodnia ja przerabiam w szkole a przeczytalam ze 6 rozdzialow ... mimoze mi sie podoba to jakos tak nie lubie czytac ksiazek na sile ... a lektory zazwyczaj sie tak czyta ... taaa... ja za "Opiekunow" wezme sie dopiero jak przeczytam "Psychopatologie zycia codziennego" Freuda, wszystkie ksera "na po swietach", jakas tam ksiazke o Grecji Vernanta i jedna z 20 lektur na historie kultury... pomijajac juz fakt ze nie mam czasu na czytanie ostatnio sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 16, 2006 4:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 16, 2006 8:36 am
A czytał ktoś 'Duma i uprzedzenie'? Fajne to? Bo nie wiem czy warto się do tego zabrać? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 5:46 am
k4trink4 A czytał ktoś 'Duma i uprzedzenie'? Fajne to? Bo nie wiem czy warto się do tego zabrać? razz ja ja ja ! ja czytalam ... mi sie bardzo podobalo i nawet dos latwo czytalo, acz mamie np jezyk niebardzo podchodzil ... ale ksiazka spoko, latwiej sie czyta jesli ogladalas film, to sobie mozna porownac bo tez dobry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 11:32 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 11:33 pm
k4trink4 A czytał ktoś 'Duma i uprzedzenie'? Fajne to? Bo nie wiem czy warto się do tego zabrać? razz wlasnie wlasnie... kolejna pozycja na liste: "jak bede w bibliotece to musze to wyczaic" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 19, 2006 11:36 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 4:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 8:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 20, 2006 9:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 22, 2006 8:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 3:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 7:43 am
co te oglupianie na j.polu robi z ludzmi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 7:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 11:32 am
Przeczytałam "Rok 1984". Matko, co za książka! Naprawdę się przy niej wymęczyłam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|