|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 13, 2009 4:06 am
Júj, elnézést Laurát akartam írni! gonk burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 13, 2009 9:22 am
Elleine bibortetu Mi van, ha Wilfred Harold törvénytelen féltestvére? Ő ölte meg Annét és Shawnt. Helen pedig tudta a gyilkos kilétét, esetleg látta is ahogy elintézte őket ezért megölte Helent a gyilkos. Persze Helen menekült fel a lépcsőn, de a gyilkos beérte. Megan ölte meg Haroldot véletlenül. Biztos megint bepróbálkozott a lánynál. Feltételezem azért, mert Adriana nem volt kéznél és utolsó éjszakáját vidáman kívánta eltölteni. Tajt részeg lehetett, így Megannak nem jelenthetett gondot Harold megölése. Felelősnek érzi magát a történtekért különösen mióta a többiek is meghaltak és vezeklés képpen oltalmazza Adrianát. Nehéz lenne elképzelni azt, hogy véletlenül ölnek meg valakit ilyen profizmussal és ráadásul fenyegető levéllel, mal 20%-a helen miatt van, a párbeszédben Rachel arról beszél, hogy nem éri meg neki megölni Helent, dehogynem! hisz szemtanú lett az egyik gyilkosságnál. Mivan akkor Ha esetleg Wilfred még is a féltestvér? És Mal arra gondolt amikor 20%-ra mondta? Most miért ne? A gyilkost lehet hogy kérdeztük és hazudott nekünk....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 13, 2009 9:34 am
Új koncepcióm van! Laura és Helen a gyilkos. Harold-ot Helen ölte meg, mert a céget akarta magának és lányának. Másnap igyekezett elszakadni a többiektől, még lányát is elkerülte, hogy nyugodtan tudja intézni a dolgát. Nem féltette lány épségét. Célja az volt, hogy mindenki szét széledjen és mindenkit egyenként levadásszon. Rengeteg titkos szoba van, ahol simán, akár napokig rejtőzhet. Anne határozottan fél, mert potenciális áldozatok fiával. Keresi fiát. Helen látja Shawn-t egyedül. Előre örül, hogy végezhet vele, de Wilfed váratlan felbukkanása meghiúsította ördögi tervét. Később látta, hogy Anne, Shawn, Wilfred együtt mennek Anne-ék szobája felé. Amint Wilfred távozott, elszánta magát, hogy egyszerre két embert, kell megölnie. Valahogy ráveszi a bennlévőket, hogy nyissák ki. Keresi Laurát vagy valami ilyesmi. Megöli Anne-t, aki ajtót nyitott és védené fiát, majd végez Shawn-nal. Laura ekkor talál rá. Teljesen el van szörnyedve a ténytől, hogy anyja gyilkos. Felvesz egy éles tárgyat, vagy épp pont a gyilkos fegyvert és mély vágást ejt édesanyján. Helen menekülőre fogja. Laura üldözi és a toronyhoz vezető lépcsőn elkezdi vagdosni Helen-t, míg meg nem ölte. Ezek után visszament arra a folyosóra, ahol Wilfred, Megan társaságában épp Anne-ék szobája felé tartottak a reggelivel. Laura azt hazudja, hogy anyját keresi. Wilfred kéri tartson velük, mert veszélyes egyedül lenni. Megtalálják a holttesteket. Laura egyre hisztérikusabb, mert Rachel az ártatlan szolgákat vádolja.
Felhívnám a figyelmet, arra, hogy Harold, Anne, Shawn főleg a felsőtestén sérültek meg, amit többnyire felnőtt ember ér el, míg Helen főleg hasán sérült, ami kisebb - gyerek - elkövetőre enged következtetni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 13, 2009 9:43 am
bibortetu Új koncepcióm van! Laura és Helen a gyilkos. Harold-ot Helen ölte meg, mert a céget akarta magának és lányának. Másnap igyekezett elszakadni a többiektől, még lányát is elkerülte, hogy nyugodtan tudja intézni a dolgát. Nem féltette lány épségét. Célja az volt, hogy mindenki szét széledjen és mindenkit egyenként levadásszon. Rengeteg titkos szoba van, ahol simán, akár napokig rejtőzhet. Anne határozottan fél, mert potenciális áldozatok fiával. Keresi fiát. Helen látja Shawn-t egyedül. Előre örül, hogy végezhet vele, de Wilfed váratlan felbukkanása meghiúsította ördögi tervét. Később látta, hogy Anne, Shawn, Wilfred együtt mennek Anne-ék szobája felé. Amint Wilfred távozott, elszánta magát, hogy egyszerre két embert, kell megölnie. Valahogy ráveszi a bennlévőket, hogy nyissák ki. Keresi Laurát vagy valami ilyesmi. Megöli Anne-t, aki ajtót nyitott és védené fiát, majd végez Shawn-nal. Laura ekkor talál rá. Teljesen el van szörnyedve a ténytől, hogy anyja gyilkos. Felvesz egy éles tárgyat, vagy épp pont a gyilkos fegyvert és mély vágást ejt édesanyján. Helen menekülőre fogja. Laura üldözi és a toronyhoz vezető lépcsőn elkezdi vagdosni Helen-t, míg meg nem ölte. Ezek után visszament arra a folyosóra, ahol Wilfred, Megan társaságában épp Anne-ék szobája felé tartottak a reggelivel. Laura azt hazudja, hogy anyját keresi. Wilfred kéri tartson velük, mert veszélyes egyedül lenni. Megtalálják a holttesteket. Laura egyre hisztérikusabb, mert Rachel az ártatlan szolgákat vádolja.
Felhívnám a figyelmet, arra, hogy Harold, Anne, Shawn főleg a felsőtestén sérültek meg, amit többnyire felnőtt ember ér el, míg Helen főleg hasán sérült, ami kisebb - gyerek - elkövetőre enged következtetni. Az eleje nem jó, a közepe nagyjából stimmel, a vége újra nem jó. 45% De ez a 45% nem tartalmazz az előző 20%-ot...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 13, 2009 10:09 am
bibortetu Új koncepcióm van! Laura és Helen a gyilkos. Harold-ot Helen ölte meg, mert a céget akarta magának és lányának. Másnap igyekezett elszakadni a többiektől, még lányát is elkerülte, hogy nyugodtan tudja intézni a dolgát. Nem féltette lány épségét. Célja az volt, hogy mindenki szét széledjen és mindenkit egyenként levadásszon. Rengeteg titkos szoba van, ahol simán, akár napokig rejtőzhet. Anne határozottan fél, mert potenciális áldozatok fiával. Keresi fiát. Helen látja Shawn-t egyedül. Előre örül, hogy végezhet vele, de Wilfed váratlan felbukkanása meghiúsította ördögi tervét. Később látta, hogy Anne, Shawn, Wilfred együtt mennek Anne-ék szobája felé. Amint Wilfred távozott, elszánta magát, hogy egyszerre két embert, kell megölnie. Valahogy ráveszi a bennlévőket, hogy nyissák ki. Keresi Laurát vagy valami ilyesmi. Megöli Anne-t, aki ajtót nyitott és védené fiát, majd végez Shawn-nal. Laura ekkor talál rá. Teljesen el van szörnyedve a ténytől, hogy anyja gyilkos. Felvesz egy éles tárgyat, vagy épp pont a gyilkos fegyvert és mély vágást ejt édesanyján. Helen menekülőre fogja. Laura üldözi és a toronyhoz vezető lépcsőn elkezdi vagdosni Helen-t, míg meg nem ölte. Ezek után visszament arra a folyosóra, ahol Wilfred, Megan társaságában épp Anne-ék szobája felé tartottak a reggelivel. Laura azt hazudja, hogy anyját keresi. Wilfred kéri tartson velük, mert veszélyes egyedül lenni. Megtalálják a holttesteket. Laura egyre hisztérikusabb, mert Rachel az ártatlan szolgákat vádolja.
Felhívnám a figyelmet, arra, hogy Harold, Anne, Shawn főleg a felsőtestén sérültek meg, amit többnyire felnőtt ember ér el, míg Helen főleg hasán sérült, ami kisebb - gyerek - elkövetőre enged következtetni. Mivan akkor ha csak Helen a gyilkos és amikor meg találják akkor öngyilkosságot követett el? Mivel amikor küzdött Shawn-nal talán meg sérült erősen. De hogy ne derüljön ki hogy ő a gyilkos felvágta az ereit és el vérzett lassan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 13, 2009 10:38 am
Helen egyetlen helyen sérült meg... a hasán... Nem ismerek olyan embert, aki felvágta az ereit, de azok azonnal begyógyultak, miután kivérzett...
Csak oda kéne figyelni... nem nehéz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 14, 2009 6:11 am
Na rakjuk csak ösze azt a 45 és azt a 20%-ot! Szal akor Willfred Helen lánya és Laura egy részeges taxisoför aki egyébként hullákat visz fel a tornyokba csak úgy póénbol mikor Willfred rályöt hogy tud énekelni akor ezt az örömét meg akarta mutatni haroldnak aki ép megerőszakolta Geoff-ot. mikor meghallotta hogy Willfred-nek mien borzalmashangja van bemenekült a zeneteremben lévő titkos helységbe és öngyelkos lett mire Laura viszavitte a szobályába ja és Megan csak véletlenül írt egy fenyegető levelet, Adrianna meg nyert egy boxmecset Naruto Buzimaki elen. xp Na talált?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 14, 2009 7:15 am
Mivel, jövő héten fog tetőzni a vizsgaidőszakom, ezért nem nagyon fogok aktívan rész venni a játékban. (Mondjuk, nem is nagyon kell, mert senki sincs itt...) Szóval kitartás...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 15, 2009 11:02 am
Az egyetlen akiben nem vagyok biztos az Rachel... Mert szerintem Ő ölte meg Shawn és Annét...És esetleg meg látta hogy Helen meg látta és meg ölte.... ennyi az elméletem....(az egyik)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 15, 2009 11:52 am
Rachel szinte mindig jelen van, szóval ő nem lehetett. Viszont szerintem sejti - esetleg tudja - hogy ki lehetett. Ő elsősorban a két szolgára gyanakszik, míg Helen Geoff-re, Davide-re, Wilfred-re.Szerintem ő és Helen - míg élt - volt a vörös posztó a szemünk előtt.
Összegzem: Rachel: nem lehet, mert szinte mindig szerepel, ő a fő agitátor. - gyanúsított: Megan, Wilfred Helen: lehetett, de többé már biztos nem öl. Indoka természetesen vagyon, esetleg büszkeség. - gyanúsított: Geoff, Davide, Wilfred Laura: lehet, mert alig van jelen. - gyanúsított: nincs Adriana: lehet, de nem valószínű. - gyanúsított: nincs Megan: lehet, mert van indoka. Harold megalázó bánásmódja miatt. - gyanúsított: nincs Davide: lehet, mert van indoka. Övé lehet a cég. Szokatlan módon jelen volt első halott megtalálásánál és Anne-vel is volt megvitatni valója. Sokszor volt jelen, de kérdéses időkben nem tudjuk hol volt. Klikkesedett Rachel-lel és Goff-fal többnyire. - gyanúsított: nincs Geoff: lehet. Indoka nem tisztázott. Idejével nem mindig tud elszámolni. Klikkesedett Rachel-lel és Davide-del - gyanúsított: nincs Wilfred: lehet. Látható indoka nincs. Elsőre feddhetetlennek tűnik. Idejével szinte mindig el tud számolni. Ő találta meg a legtöbb áldozatot. - gyanúsított: nincs
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 12:51 am
Megpróbálok kihozni egy újabb fejezetet még a hétvégén... Bát... hétfőn vizsgával kezdek és vasárnap még korrepetálok, megpróbálom kihozni a következő fejezetet... Ha nem jönne össze, akkor sajnálom.
Valaki értesítse a nem résztvevő résztvevőket PM-ben... (Jobb kezem Bíbortetü, szép szemekkel nézek feléd.) Köszi.
edit: Ma programozásból is megbuktam, úgyhogy nem lesz új fejezet...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 8:35 am
bibortetu Rachel szinte mindig jelen van, szóval ő nem lehetett. Viszont szerintem sejti - esetleg tudja - hogy ki lehetett. Ő elsősorban a két szolgára gyanakszik, míg Helen Geoff-re, Davide-re, Wilfred-re.Szerintem ő és Helen - míg élt - volt a vörös posztó a szemünk előtt.
Összegzem: Rachel: nem lehet, mert szinte mindig szerepel, ő a fő agitátor. - gyanúsított: Megan, Wilfred Helen: lehetett, de többé már biztos nem öl. Indoka természetesen vagyon, esetleg büszkeség. - gyanúsított: Geoff, Davide, Wilfred Laura: lehet, mert alig van jelen. - gyanúsított: nincs Adriana: lehet, de nem valószínű. - gyanúsított: nincs Megan: lehet, mert van indoka. Harold megalázó bánásmódja miatt. - gyanúsított: nincs Davide: lehet, mert van indoka. Övé lehet a cég. Szokatlan módon jelen volt első halott megtalálásánál és Anne-vel is volt megvitatni valója. Sokszor volt jelen, de kérdéses időkben nem tudjuk hol volt. Klikkesedett Rachel-lel és Goff-fal többnyire. - gyanúsított: nincs Geoff: lehet. Indoka nem tisztázott. Idejével nem mindig tud elszámolni. Klikkesedett Rachel-lel és Davide-del - gyanúsított: nincs Wilfred: lehet. Látható indoka nincs. Elsőre feddhetetlennek tűnik. Idejével szinte mindig el tud számolni. Ő találta meg a legtöbb áldozatot. - gyanúsított: nincs Az én verzióm sokal jobb. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2009 11:53 am
Nem tudom...nem tudom.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 4:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 17, 2009 10:39 am
nha van pár dolog amin gondolkoztam.....és gondoltam megosztom veletek -harold gyilkosa ugye bárki lehet mert mindenkinek meg van az indoka (talán csak Adriánának nem) -Anne és Shawn gyilkosságánál csak Rachel és Megan nem volt jelen(a fejezetben elég hallgatagok voltak) , helen sztem már halott volt mikor őket megölték (bár gyanús az h őt hasonló módon ölték meg mint haroldot) -helen a 2. fejezet óta nem szerepel ezért szerintem 1. ő volt a második áldozat vagy 2. (ami sztem valószínűbb) ő ölte meg haroldot majd a 2. fejezet végén meg akarta támadni shawnt, de nem jött össze neki mert ugye megjelent wilfred és aztán elrejtőzött fent a toronyban ugye mert ott találta meg a testét geoff, talán arra várt h következő áldozatára lecsaphasson, de aztán a második gyilkos megláthatta és megölte fent, de az ő halálának pontos idejét nem tudhatjuk hiszen nem járt arra senki helenen és a gyilkoson kívül addig ott amíg geoff meg nem találta.... -Geoff nem lehet anne és shawn gyilkosa és mivel ő fent volt mikor megölték őket így kizárnám (sztem tiszta) -anne és shawn meggyilkolásánál nálam csak ketten gyanúsak.... rechal és david (megnat konkrétan azért zártam ki mert ő az ebéddel foglalkozott és nem hagyhatta a tűzön magára az ebédet..) -rachel feltűnően feldúlt volt anne és shawn gyilkosságának kb ideje körül -laura teljesen egyedül volt anne és shawn gyilkosságának idejekor (3. fejezet elején még együtt annekkel, de csak mielött megtalálják a holttesteket bukkan fel újra -am nekem megan hirtelen anyáskodása furi confused nah asszem mindetn leírtam, ha meg nem majd írok még konkrét gyanúsításom csak kb van ezér még nem is írom le azt még finomítom...
u.i.: am megkértünk már vkit h szedje ki a kést a szekrényből?? amit a gyilkos dobott be oda mikor shawn-t nem tudta megtámadni....
jah és sztem rachel vagy laura kéne npc-nek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|