|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 7:37 am
EvilYuki Sei chan Anuko ciekawe ... ponoc jakos za kilka dni w Japonii wychodzi 10 tom Neon Genezis Evangelion ... ciekawe kiedy JPF wyda ... oby jak najszybciej ... po 2 latach wreszcie dowiemy sie jak to dalej rozwija Sadamoto ... whee Mogli by wreszcie tez wydac 19 tom X, bo z tego co sie orientuje juz caly w Japonii w Asuce wyszedl sweatdrop Mama wrazenie, ze tego w ogole nie wydadza... xp to by bylo okrutne ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 11:03 am
Anuko ciekawe ... ponoc jakos za kilka dni w Japonii wychodzi 10 tom Neon Genezis Evangelion ... ciekawe kiedy JPF wyda ... oby jak najszybciej ... po 2 latach wreszcie dowiemy sie jak to dalej rozwija Sadamoto ... whee oby jak najszybciej bo nie moge sie doczekac i jestem ciekaw ile jeszcze bedzie tomow i czy bedzie end of eva mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:53 am
Anuko oby jak najszybciej bo nie moge sie doczekac i jestem ciekaw ile jeszcze bedzie tomow i czy bedzie end of eva mrgreen Nie ty jeden! Heh... End of Eva.... marzenie 3nodding Niestety, znając polski rynek jeszcze przez kilka lat nim pozostanie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:59 am
Raticiel no wlasnie!!!! crying maniaczenie na punkcie X to byly czasy... podobnie z Eva... pirate ja wlasnie jestem w trakcie.... hmmm... zdobywania twisted Tsubasa RC, nie moge sie tego doczekac 4laugh fajny animec, przynajmniej pierwsze odcinki... potem jakos przestalam ogladac... ale fajna to seria ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 3:07 am
sin, EvilYuki, siiiiin!!!! zgrzeszylas misiaczku, ogadnij - manga jest sliczna, ale anime tez... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 3:09 am
aaaaha, gorące newsy! Nowy tom Naruto (17) i niedługo (a może już???) drugi Alchemik!! a poza tym udało mi się zmangowac koleżankę z klasy (już 5!!)
Have Fun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 3:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 3:20 am
nowa manga z Waneko!! "Cat s**t One" - więcej info na str. www.waneko.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 4:48 am
Ja mam na kompie pierwsze piec rozdzialow po angielsku 19 tomu, i czekam az wrzuca na net reszte rozdzialow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 4:23 am
ZebraDeath sin, EvilYuki, siiiiin!!!! zgrzeszylas misiaczku, ogadnij - manga jest sliczna, ale anime tez... heart nyu, wspanialosc czysta 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 7:16 am
Raticiel ZebraDeath sin, EvilYuki, siiiiin!!!! zgrzeszylas misiaczku, ogadnij - manga jest sliczna, ale anime tez... heart nyu, wspanialosc czysta 4laugh heart Ano mrgreen A JPF znowu ma kłopoty z licencjami... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 3:39 am
straszne przewalki ma z Xclamp i wczesniej kichala sie dlugo z Alchemikiem. acha, Alchemik juz powinien byc w sklepach, polcam rownierz "Crying Freeman" - klasyka, obowiązek kazdego fana, po porstu trzeba znac!!!!! 4laugh
Have Fun!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 4:05 am
aha, kto byl na magnificonie? znajoma mowila ze bylo fajnie.... mam pytanie - jakie anime puszczali?? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|