Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 42 43 44 45 46 47 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Anuko

PostPosted: Tue Feb 28, 2006 7:37 am

EvilYuki
Sei chan
Anuko
ciekawe ... ponoc jakos za kilka dni w Japonii wychodzi 10 tom Neon Genezis Evangelion ... ciekawe kiedy JPF wyda ... oby jak najszybciej ... po 2 latach wreszcie dowiemy sie jak to dalej rozwija Sadamoto ... whee
Mogli by wreszcie tez wydac 19 tom X, bo z tego co sie orientuje juz caly w Japonii w Asuce wyszedl sweatdrop
Mama wrazenie, ze tego w ogole nie wydadza... xp

to by bylo okrutne ...
PostPosted: Tue Feb 28, 2006 11:03 am

Anuko
ciekawe ... ponoc jakos za kilka dni w Japonii wychodzi 10 tom Neon Genezis Evangelion ... ciekawe kiedy JPF wyda ... oby jak najszybciej ... po 2 latach wreszcie dowiemy sie jak to dalej rozwija Sadamoto ... whee
oby jak najszybciej bo nie moge sie doczekac i jestem ciekaw ile jeszcze bedzie tomow i czy bedzie end of eva mrgreen

Vykk

Raticiel

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 2:07 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 11:53 am

Anuko
oby jak najszybciej bo nie moge sie doczekac i jestem ciekaw ile jeszcze bedzie tomow i czy bedzie end of eva mrgreen

Nie ty jeden! Heh... End of Eva.... marzenie 3nodding Niestety, znając polski rynek jeszcze przez kilka lat nim pozostanie... sweatdrop

Anowi

EvilYuki
Crew

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 11:59 am

Raticiel
no wlasnie!!!! crying maniaczenie na punkcie X to byly czasy... podobnie z Eva... pirate ja wlasnie jestem w trakcie.... hmmm... zdobywania twisted Tsubasa RC, nie moge sie tego doczekac 4laugh
fajny animec, przynajmniej pierwsze odcinki... potem jakos przestalam ogladac... ale fajna to seria ^^
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 3:07 am

sin, EvilYuki, siiiiin!!!! zgrzeszylas misiaczku, ogadnij - manga jest sliczna, ale anime tez... heart

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 3:09 am

aaaaha, gorące newsy! Nowy tom Naruto (17) i niedługo (a może już???) drugi Alchemik!!
a poza tym udało mi się zmangowac koleżankę z klasy (już 5!!)

Have Fun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 3:17 am

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Mon Mar 06, 2006 3:20 am

nowa manga z Waneko!! "Cat s**t One" - więcej info na str. www.waneko.pl
PostPosted: Tue Mar 07, 2006 4:48 am

Anuko
to by bylo okrutne ...
Ja mam na kompie pierwsze piec rozdzialow po angielsku 19 tomu, i czekam az wrzuca na net reszte rozdzialow sweatdrop

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Raticiel

PostPosted: Sat Mar 11, 2006 4:23 am

ZebraDeath
sin, EvilYuki, siiiiin!!!! zgrzeszylas misiaczku, ogadnij - manga jest sliczna, ale anime tez... heart
nyu, wspanialosc czysta 4laugh heart
PostPosted: Tue Mar 14, 2006 7:16 am

Raticiel
ZebraDeath
nyu, wspanialosc czysta 4laugh heart

Ano mrgreen

A JPF znowu ma kłopoty z licencjami... crying

Anowi

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 3:39 am

straszne przewalki ma z Xclamp i wczesniej kichala sie dlugo z Alchemikiem. acha, Alchemik juz powinien byc w sklepach, polcam rownierz "Crying Freeman" - klasyka, obowiązek kazdego fana, po porstu trzeba znac!!!!! 4laugh

Have Fun!
PostPosted: Wed Mar 15, 2006 4:05 am

aha, kto byl na magnificonie? znajoma mowila ze bylo fajnie.... mam pytanie - jakie anime puszczali?? question

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Mar 15, 2006 4:32 am

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 42 43 44 45 46 47 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games