|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 1:35 pm
oi nie chcesz, nie chcesz xd *tez chciala i teraz zaluje co najmniej*
oz, a to ze jakiej okazyi? o.O bedzie z Ciebie zaradny wacpan xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 06, 2008 3:50 am
Muszę przeczytać "Wesele" zrobić na jego temat notatki, nauczyć się z matmy (czyt. przypomnieć sobie co było w tamtym roku :XP: ), uzupełnić nieuzupełniany przez dwa miesiące tamtego roku szkolnego zeszyt z chemii. Na 100% nie zdążę tego zrobić, bo niedługo jadę kierować odrestaurowanym gratem, szumnie nazywanym traktorem stare Będę dla ojca pomagał zbierać siano dla trzody...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 06, 2008 11:26 am
ichabot Muszę przeczytać "Wesele" zrobić na jego temat notatki, nauczyć się z matmy (czyt. przypomnieć sobie co było w tamtym roku :XP: ), uzupełnić nieuzupełniany przez dwa miesiące tamtego roku szkolnego zeszyt z chemii. Na 100% nie zdążę tego zrobić, bo niedługo jadę kierować odrestaurowanym gratem, szumnie nazywanym traktorem stare Będę dla ojca pomagał zbierać siano dla trzody... wyjedź na studia za granicę. mrgreen Traktor będzie niegroźny, bo bardziej się będzie Twojemu Tacie opłacać znaleźć kogoś innego do pomocy, niż kupować Ci bilety w dwie strony na weekendy. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 06, 2008 12:45 pm
Jak wyjadę do Wawy to też mu się nie będzie opłacało. On po prostu żałuje wydać dwie dychy na "pracowników", czyli miejscowych żuli, którzy pomagają za tanie wino, albo pół litra xp
Dzisiaj poruszałem się ciągnikiem z naczepą pełną siana ze średnią prędkością 800m/h (to "m" bynajmniej nie oznacza mili =_= )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 06, 2008 3:08 pm
też tak chcę.
dostałem buty dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 07, 2008 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 07, 2008 5:59 am
"I got speed inside my brain" Dzięki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 07, 2008 7:00 am
Daedhel cziken: to cudownie! mrgreen no, nawet dodatkową parę sznurówek dostałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 07, 2008 10:23 am
szczelałam dzisiaj pierwsze fotki królicy, jestem z siebie dumna whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 07, 2008 10:45 am
ZebraDeath szczelałam dzisiaj pierwsze fotki królicy, jestem z siebie dumna whee Więc już ją masz. Zrób fotkę siebie razem z dollem to ci uwierzę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 07, 2008 11:08 am
ichabot ZebraDeath szczelałam dzisiaj pierwsze fotki królicy, jestem z siebie dumna whee Więc już ją masz. Zrób fotkę siebie razem z dollem to ci uwierzę xp póki co masz tutaj galerię z dzisiejszej sesji: http://marti.presents.pl/dollfie-forum/index.php/topic,3556.0.html
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 07, 2008 11:27 am
Rzeczywiście trochę szkoda, że nie ma oczu. Myślałem, że dostaniesz w zestawie, ale teraz i tak pewnie będziesz jej strzec jak oka w głowie xp
Mniemam, że jesteś zadowolona z zakupu? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 08, 2008 11:33 am
jestem bardzo zadowolniona 3nodding a oczka bedą, jak i nowy mejkapik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|