|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 12:06 am
SLIPInh endo21 eek Ludzie!!! Oglalem Egzorcyzmy Emily Rose... Wczoraj bylem w kinie... Zajebisty film... Straszny jak niewiem co... Napewno straszniejszy od Egzorcysty domokun ... Normanie film wypas... Nie bede go opowiadal... Ale jezeli ktos z was obudzi sie w nocy spojrzy na zegarek a tam punkt 3.00... To lepiej niech nie wychopdz z lozka... i odrazu proboje zasnac evil Hmm szczeze mowiac zaciekawiles mnie chyba wybiore sie do kina a jak nie to sobie go sciagne=P dostane ten film ^^ oczywiscie obejrze go w jak najwiekszym gronie..i nie pojde spac sama..XP o kiblu juz nie mowiac..XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 1:38 am
Przesadzasz.... Takie straszne to nie było xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 2:39 am
BTW. Jestem na etapie sciagania odcinkow i pełnometrazowek one piece xd Mam juz 4 odcinki blaugh i jade dalej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 7:08 am
Ayah_TheMetalMania BTW. Jestem na etapie sciagania odcinkow i pełnometrazowek one piece xd Mam juz 4 odcinki blaugh i jade dalej razz ...One piece jest swietny. ...Mam wszystkie kinowki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 9:59 am
FeaRan SLIPInh endo21 eek Ludzie!!! Oglalem Egzorcyzmy Emily Rose... Wczoraj bylem w kinie... Zajebisty film... Straszny jak niewiem co... Napewno straszniejszy od Egzorcysty domokun ... Normanie film wypas... Nie bede go opowiadal... Ale jezeli ktos z was obudzi sie w nocy spojrzy na zegarek a tam punkt 3.00... To lepiej niech nie wychopdz z lozka... i odrazu proboje zasnac evil Hmm szczeze mowiac zaciekawiles mnie chyba wybiore sie do kina a jak nie to sobie go sciagne=P dostane ten film ^^ oczywiscie obejrze go w jak najwiekszym gronie..i nie pojde spac sama..XP o kiblu juz nie mowiac..XP Musze sobie sciagnac ten film skoro piszecie ze jest dobry smile Jak chcesz to moge z toba go ogladnac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 9:56 pm
Kto ogladal "Pile2". Jak ktos juz ogladal to niech powie czy jest warta obejrzenia. (^_^) bede ja mial w poniedzialek biggrin ..... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 11:42 pm
endo21 Kto ogladal "Pile2". Jak ktos juz ogladal to niech powie czy jest warta obejrzenia. (^_^) bede ja mial w poniedzialek biggrin ..... domokun skoro bedziesz ja mial, to przypuszczam, ze i tak obejrzysz, wiec wlasciwie to pytanie jest zupelnie pozbawione sensu. Chyba ze traktowac je jako pytanie retoryczne Kolorowy Misiu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 2:00 am
Jak nie wiesz co napisac to nie pisz stare /tez nie ogladalem, spakuj mi go i wrzuc na jakas strone to se tez lokne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 4:50 am
EL_TARO Jak nie wiesz co napisac to nie pisz stare /tez nie ogladalem, spakuj mi go i wrzuc na jakas strone to se tez lokne wypowiedz na temat pily 2 jest kilka postow wczesniej.. XP nie prosciej sie cognac niz powtarzac i zanieczyszczac kopiowaniem wiadomosci gaie ^^' question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 8:35 am
666SLAYER FeaRan SLIPInh endo21 eek Ludzie!!! Oglalem Egzorcyzmy Emily Rose... Wczoraj bylem w kinie... Zajebisty film... Straszny jak niewiem co... Napewno straszniejszy od Egzorcysty domokun ... Normanie film wypas... Nie bede go opowiadal... Ale jezeli ktos z was obudzi sie w nocy spojrzy na zegarek a tam punkt 3.00... To lepiej niech nie wychopdz z lozka... i odrazu proboje zasnac evil Hmm szczeze mowiac zaciekawiles mnie chyba wybiore sie do kina a jak nie to sobie go sciagne=P dostane ten film ^^ oczywiscie obejrze go w jak najwiekszym gronie..i nie pojde spac sama..XP o kiblu juz nie mowiac..XP Musze sobie sciagnac ten film skoro piszecie ze jest dobry smile Jak chcesz to moge z toba go ogladnac razz oj chyba sie przydasz, bo dzis wiekszosc moich znajomych idzie kupa do kina na to i chyba zostane sama z tym filmem, kiedy dostane go na plycie.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 12:54 am
Interstella 5555 - W koncu to dorwałam muzyka miodzio, grafika jeszcze lepsza xd . Gdyby wszystkie anime byly tak szczegułowo robione whee
Wie ktos moze jakie teraz najnowsze, godne uwagi anim wychodzi???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 1:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 7:24 am
czepiasz sie razz P...mi sie tam podobal Avalon domokun blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 11:03 am
Vykk czepiasz sie razz P...mi sie tam podobal Avalon domokun blaugh 3nodding Muzyka z Avalony byla niezla :3
Swoja droga, pojecia nie mialam, ze pan Kawai robil muze do jap. Ringa oO'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:49 pm
Ibris Vykk czepiasz sie razz P...mi sie tam podobal Avalon domokun blaugh 3nodding Muzyka z Avalony byla niezla :3
Swoja droga, pojecia nie mialam, ze pan Kawai robil muze do jap. Ringa oO' a ja tam nie wiem.. o, popatrz.. czy to nie mala dziewczynka skrobie wlasnie po scianie twojego pokoju? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|