|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:55 pm
nox123 kto bedzie prowadzil gildie razem ze mna serafi nnie opierdzielaj sie scream Moge Ci pomóc jeśli chcesz... coprawda nie przeczytałem jeszcze całego systemu zasad gry ale to chyba nic trudnego... jestem prawie codziennie na gaii więc... zdecyduj sam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:55 pm
Włąsnie zauwarzyłem, ze moj awatar jest ubrany nieco dziwnie biggrin whee nic od kompletu .. biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:56 pm
BeeWolf_san Patrzcie go we wszystkim znajdze dobre strony skubany ! NO w prawie wszystkim ... w Unii nie widze nic dobrego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:58 pm
Muezzin BeeWolf_san Patrzcie go we wszystkim znajdze dobre strony skubany ! NO w prawie wszystkim ... w Unii nie widze nic dobrego... To zaspiewajmy ... Leje sobie leje i glosno sie smieje ... spiewam sobie spiewam, ze wszystko olewam ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin BeeWolf_san Patrzcie go we wszystkim znajdze dobre strony skubany ! NO w prawie wszystkim ... w Unii nie widze nic dobrego... ja tez nic dobrego nie widze confused ale coz poczekam 5 lat i zobaczymy ile sie zmienilo confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Włąsnie zauwarzyłem, ze moj awatar jest ubrany nieco dziwnie biggrin whee nic od kompletu .. biggrin blaugh Masz kurde te sokole oko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:59 pm
BeeWolf_san Włąsnie zauwarzyłem, ze moj awatar jest ubrany nieco dziwnie biggrin whee nic od kompletu .. biggrin blaugh Och spraw sobie jeszcze kfiatka na głowe... prrrrrrrrrrrrrosze whee Ja musiałam swój zdjąć bo niweczył mą demonicznie diaboliczna nature heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:00 pm
hej *pijany wtacza sie do pokoju* miske?!??!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Muezzin BeeWolf_san Patrzcie go we wszystkim znajdze dobre strony skubany ! NO w prawie wszystkim ... w Unii nie widze nic dobrego... To zaspiewajmy ... Leje sobie leje i glosno sie smieje ... spiewam sobie spiewam, ze wszystko olewam ... śpiewamy: siedze w kiblu na nocniku i oooobmyślam nowy plan kiedy w kiblu sobie sram....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai BeeWolf_san Włąsnie zauwarzyłem, ze moj awatar jest ubrany nieco dziwnie biggrin whee nic od kompletu .. biggrin blaugh Och spraw sobie jeszcze kfiatka na głowe... prrrrrrrrrrrrrosze whee Ja musiałam swój zdjąć bo niweczył mą demonicznie diaboliczna nature heart A może być rozowa wstarzka /?? juz kiedys taka miałem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai BeeWolf_san Włąsnie zauwarzyłem, ze moj awatar jest ubrany nieco dziwnie biggrin whee nic od kompletu .. biggrin blaugh Och spraw sobie jeszcze kfiatka na głowe... prrrrrrrrrrrrrosze whee Ja musiałam swój zdjąć bo niweczył mą demonicznie diaboliczna nature heart hahaha twoj usmiech tez niweczy demoniczna nature wink xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:02 pm
Muezzin śpiewamy: siedze w kiblu na nocniku i oooobmyślam nowy plan kiedy w kiblu sobie sram.... Obmyslam nowy plan obmyslam nowy plan kiedy sobie s...am .. Konbawa Dest_kun ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:02 pm
wieczor poezji spiewanej stare ?
to ja ide spac wink dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:03 pm
Omega Sun wieczor poezji spiewanej stare ? to ja ide spac wink dobranoc 4laugh pa smile no ladnie ludzi odstraszam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|