|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:21 pm
hehe...Iael...on nie pije piwo...niestety nie moze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:23 pm
Siada na swoim dywaniku* *wyjmuje popkorn* ale akcja! rodeo Gaia sports TV xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina hehe...Iael...on nie pije piwo...niestety nie moze [/quotenie zapomnij spęłnic mojej prożby papa buziaki papa lece
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:26 pm
Zaraz wracam ino coś wrzuce na ruszt ... dziś w meni ... wodka Uni-jna xd Uno momento please.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:27 pm
ok...zbieram sie...musze sie wyspac, dawno normalnie nie spalam :] papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:27 pm
hai hai hai jak podoba wam sie moje wdzianko biggrin ... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:29 pm
Miss_Karina ok...zbieram sie... musze sie wyspac, dawno normalnie nie spalam :] papatki Dobranoc, do jutra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:29 pm
BeeWolf_san hai hai hai jak podoba wam sie moje wdzianko biggrin ... 3nodding Zakręcone jak twój ogon (czytaj: fajne ) Dobra ide coś zjeść ... momento ... (memento mori) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:30 pm
Muezzin BeeWolf_san hai hai hai jak podoba wam sie moje wdzianko biggrin ... 3nodding Zakręcone jak twój ogon (czytaj: fajne ) Dobra ide coś zjeść ... momento ... (memento mori) xd Thx ... Smacznego ...Nawet i momento @ . @
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:32 pm
BeeWolf_san hai hai hai jak podoba wam sie moje wdzianko biggrin ... 3nodding Orginalne jak zawsze xp Witam ja tylko na chwile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:33 pm
BeeWolf_san hai hai hai jak podoba wam sie moje wdzianko biggrin ... 3nodding moze byc ^^ zmieniles fryz czy co eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:33 pm
Nerai BeeWolf_san hai hai hai jak podoba wam sie moje wdzianko biggrin ... 3nodding Orginalne jak zawsze xp Witam ja tylko na chwile xd No no no biggrin bałdzo siem cieszem biggrin A gdzie ??-"TURL"-??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:35 pm
Nerai Orginalne jak zawsze xp Witam ja tylko na chwile xd Hi Nerai ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:37 pm
Miss_Karina BeeWolf_san hai hai hai jak podoba wam sie moje wdzianko biggrin ... 3nodding moze byc ^^ zmieniles fryz czy co eek Nareszcie ktos zauwarzył ... biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|