|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:06 pm
Muezzin A BU !!!! NIci z seksu xd Nie bij ^^ odczep sie blaugh heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:07 pm
Tatusiek Muezzin Night_Lady Muezzin Witam w gronie VIP-ów xd ... Tatusiu blaugh dlaczego vipów??No bo zgłosił chęć przynalezności do Veri Impotent Pijaczków blaugh Impotent?? Hmm ciekawe..... Są jakieś reguły?? blaugh Night_Lady zapraszam.......... całkiem nice idea...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:09 pm
Night_Lady Tatusiek Muezzin Night_Lady Muezzin Witam w gronie VIP-ów xd ... Tatusiu blaugh dlaczego vipów??No bo zgłosił chęć przynalezności do Veri Impotent Pijaczków blaugh Impotent?? Hmm ciekawe..... Są jakieś reguły?? blaugh Night_Lady zapraszam.......... całkiem nice idea...*zaczyna oddychać lecz zmienia sie w wilkołaka (maacie dosyć czasu zeby to jakoś zastopować)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czy ktoś powiedział NICEA ? gonk neutral Nie straszcie mnie! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:10 pm
Tatusiek Iael Tatusiek *dzwoni po karetka i rozpoczyna reanimacje* *nagle w jego oczach pojawia si�™ napis ( tylko mi tu kurde bez usta usta)* *oddycha, będzie żył* *jego zęby zaczynają się wydłużac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:11 pm
Muezzin czy ktoś powiedział NICEA ? gonk neutral Nie straszcie mnie! sweatdrop HEHE widać jesteś przewrażliwiony HEHE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:14 pm
Tatusiek Muezzin czy ktoś powiedział NICEA ? gonk neutral Nie straszcie mnie! sweatdrop HEHE widać jesteś przewrażliwiony HEHE Po nocach śnią mi sie renty strukturalne i dopłaty unijne od hektara... i banda unijnych biurokratów każacych wypisywać wniosek o wniosek na wniosek o wniosku. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:14 pm
styłu podchodzi do niej Iael o jakiś metr wyższy z czerwonymi oczami i owłosioną twarzą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:16 pm
Iael styłu podchodzi do niej Iael o jakiś metr wyższy z czerwonymi oczami i owłosioną twarzą* odczep sie ode mnie dobra wilczku? Jest duchem, więc nie możesz go zranić, ale on moze ciebie zranić. i jest zespolony duchowo ze mna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:19 pm
Iael ... styłu podchodzi do niej Iael o jakiś metr wyższy z czerwonymi oczami i owłosioną twarzą* Jak sie woła Wilko-kłaki ? Taś taś, kici kici ... Hm ... je futrzak !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:20 pm
Miss_Karina Iael styłu podchodzi do niej Iael o jakiś metr wyższy z czerwonymi oczami i owłosioną twarzą* odczep sie ode mnie dobra wilczku? Jest duchem, więc nie możesz go zranić, ale on moze ciebie zranić. i jest zespolony duchowo ze mna...*mija chwila i Iael ze skś-em piją piwko przy stole. Iael patrzy na zegarek i zmienia się spowrotem w człowieka * musze lecieć papa pozdrowcie całą reszte prosze was nie zapomnijce pisać kazdemu kto przyjdze "pozdrowka od Iaela i Issena" prosze ni zapomnijcie papapapapapapapapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:20 pm
Muezzin Iael ... sty�‚u podchodzi do niej Iael o jaki�› metr wyższy z czerwonymi oczami i ow�‚osion�… twarz�…* Jak sie wo�‚a Wilko-k�‚aki ? Ta�› ta�›, kici kici ... Hm ... je futrzak ! *dosiada wilkołaka i zabawia się w rodeo, ale ten go zrzuca i ucieka* Papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|