|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:21 pm
Night_Lady chce sobie cos kupić,ale zal mi kasy...co robic... Kup i nie patrz ile kosztuje. Ja tak zawsze robie biggrin Dlatego teraz jestem bez grosza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:21 pm
Night_Lady chce sobie cos kupić,ale zal mi kasy...co robic... nie żałuj kasy, nic nie robi wiekszej przyjemności niz zakupy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:23 pm
celinka *wpada niczym piorun* wutam wszystkich *przytulas* , siema tatuśku Siema Córka!! *pali mi fryza jakaś błyskawica*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:23 pm
Tatusiek ... I tak czekam mnie kupa roboty gonk A co tam u ciebie?? U mnie ? hmm.. kupa (smierdząca na dodatek xd ) roboty mnie czeka jutro w pracy. Na samą myśl chce mi sie ... spać xd Ze tez ludziom zachciało sie do Unii Europejskiej stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:24 pm
Tatusiek celinka *wpada niczym piorun* wutam wszystkich *przytulas* , siema tatuśku Siema Córka!! *pali mi fryza jakaś błyskawica* *wylewa wiadko wody na głowe* no tatuś juro robimy rzeźnie?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:27 pm
juz jestem i jak cieszycie sie ?? PS: yellow celinka my sie chybcia nie znamy Iael jestem *wyciąga cosik z kieszeni* a to jest issen moja wierna chmurka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:28 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:30 pm
Iael juz jestem i jak cieszycie sie ?? PS: yellow celinka my sie chybcia nie znamy Iael jestem *wyciąga cosik z kieszeni* a to jest issen moja wierna chmurka miło mi cię poznać i twoją chmurke biggrin fajnie wygładasz, a ja jestes celinka blaugh *obsiadają ją naokoło smerfy* a ty poznaj moich przyjaciół blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:31 pm
Iael juz jestem i jak cieszycie sie ?? PS: yellow celinka my sie chybcia nie znamy Iael jestem *wyciąga cosik z kieszeni* a to jest issen moja wierna chmurka Wiesz, jestem jej 'ojcem'. Ma tu stały nadzór blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:32 pm
Tatusiek Iael juz jestem i jak cieszycie sie ?? PS: yellow celinka my sie chybcia nie znamy Iael jestem *wyciąga cosik z kieszeni* a to jest issen moja wierna chmurka Wiesz, jestem jej 'ojcem'. Ma tu stały nadzór blaugh oj tatuś o mnie się nie martw, ty lepiej pilnuj mamuski blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:33 pm
Tatusiek ...Nie narzekaj. Ciesz się z tego co masz nawet jeśli jest to kupa biggrin w sumie masz racje ale czasami trza się pourzalać nad sobą biggrin *siada na swoim dywaniku* *przeciąga się leniwo* Właśnie uruchamiam Ragnaroka boże jak on długo sie update-uje stare *Wlepia oczy w wyswietlacz przed chwila wyjetego laptopa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:33 pm
celinka Night_Lady chce sobie cos kupić,ale zal mi kasy...co robic... nie żałuj kasy, nic nie robi wiekszej przyjemności niz zakupy blaugh nie ma to jak zakupy na poprawę humoru... jestem dotyłu o 1000 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:35 pm
Night_Lady celinka Night_Lady chce sobie cos kupić,ale zal mi kasy...co robic... nie żałuj kasy, nic nie robi wiekszej przyjemności niz zakupy blaugh nie ma to jak zakupy na poprawę humoru... jestem dotyłu o 1000 sweatdrop oj nie martw sie szybko nadrobisz biggrin ale humor lepszy blaugh i fajno wyglądasz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:36 pm
celinka Tatusiek Iael juz jestem i jak cieszycie sie ?? PS: yellow celinka my sie chybcia nie znamy Iael jestem *wyciąga cosik z kieszeni* a to jest issen moja wierna chmurka Wiesz, jestem jej 'ojcem'. Ma tu stały nadzór blaugh oj tatuś o mnie się nie martw, ty lepiej pilnuj mamuski blaugh Mamuśka niedługo bedzie miała 18. Jak mam jej pilnować?? Nie moge jej niczego zabronić. Jest mądra, wie co robi. *wyciąga z kieszeni zdjęcie i je całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 12:38 pm
celinka Night_Lady celinka Night_Lady chce sobie cos kupić,ale zal mi kasy...co robic... nie żałuj kasy, nic nie robi wiekszej przyjemności niz zakupy blaugh nie ma to jak zakupy na poprawę humoru... jestem dotyłu o 1000 sweatdrop oj nie martw sie szybko nadrobisz biggrin ale humor lepszy blaugh i fajno wyglądasz biggrin tylko jeszcze naszyjnik musze jakis miec...
prosze odwiedzcie mojego questa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|