|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:44 am
Cirilla ok, lece juz.... 3nodding papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun a co pisze jak prubujesz??? powinno działać bo ja 3 h temu coś wystawiałem 3nodding "There were one or more errors while processing your request Please confirm any unfinished bank trades and try again!" tak to cholerstwo reaguje na moje proby stare wykasuj nei skonczone tady w banku! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun a co pisze jak prubujesz??? powinno działać bo ja 3 h temu coś wystawiałem 3nodding "There were one or more errors while processing your request Please confirm any unfinished bank trades and try again!" tak to cholerstwo reaguje na moje proby stare musisz anulować wszystkie tardy w banku wtedy dopiero będziesz mogła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:45 am
Cirilla ok, lece juz.... 3nodding Papas Ciri Jutro masz być w szkole scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:48 am
dobra ja też jusz kończe papa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:49 am
Ciri, Say, dziekuje za pomoc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:49 am
I ja musze iść... do zobaczenia wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:50 am
i teraz ludziska wybywaja ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:50 am
Qatryk I ja musze iść... do zobaczenia wszystkim... Do jutra MuMio biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:52 am
Miss_Karina i teraz ludziska wybywaja ^^'' Zaraz ktoś przyjdzie [chyba] a jak nie to chyba zrobie te lekcje co leżą tu od tygodnia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:54 am
yellow *przyleciał na issenie , a jego włosy jeszcze stały dęba po tym jak ktoś próbował go reanimować piorunkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:56 am
Iael yellow *przyleciał na issenie , a jego włosy jeszcze stały dęba po tym jak ktoś próbował go reanimować piorunkiem* hej Iael... wreszcie stan sie czlowiekiem kurcze nyooooo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:57 am
Iael yellow *przyleciał na issenie , a jego włosy jeszcze stały dęba po tym jak ktoś próbował go reanimować piorunkiem* Zombie ... wyciaga .... wielhacgna siekiere odrabiue mu glowe to nikomu sie nie stanie krzywda !!! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:57 am
Miss_Karina Iael yellow *przyleciał na issenie , a jego włosy jeszcze stały dęba po tym jak ktoś próbował go reanimować piorunkiem* hej Iael... wreszcie stan sie czlowiekiem kurcze nyooooo 3nodding Dlaczego?? Tak nieźle wygląda biggrin Troche blady ale za to jaki orginalny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:58 am
BeeWolf_san Iael yellow *przyleciał na issenie , a jego włosy jeszcze stały dęba po tym jak ktoś próbował go reanimować piorunkiem* Zombie ... wyciaga .... wielhacgna siekiere odrabiue mu glowe to nikomu sie nie stanie krzywda !!! stressed zostaw go w spokoju to polzombie, przyjazny chyba xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|