|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:29 am
Cirilla Lachosz_Targosz Cirilla Lachosz_Targosz -Dziendobry- -Strasznie wolno tu kasa leci- - -Widze, ze znowu jak sie pojawiam- -Kobiety uciekają- xp witaj Lachosz.... zdejmij to sadlo stare -spyt- - -Ale ja redface - - -Nie mam nic pod spodem ... - - -Witaj- tocos zalóz anie! bleee... nie lubei sadła... scream -Ale nic nie posiadam- - -Nie lubisz tluszczyku- - -No to sie odchudzam- xd - -Wypokowuje się z siebie-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:29 am
zarazki bede, cosik zalatwie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:30 am
Ma ktoś sprzedać albo dać maske mumi? Ja nie moge sobie kupić bo mi market nie działa stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:32 am
Qatryk Ma ktoś sprzedać albo dać maske mumi? Ja nie moge sobie kupić bo mi market nie działa stare ... Mam dynie blaugh Ona pasuje do wszystkiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:32 am
Qatryk Ma ktoś sprzedać albo dać maske mumi? Ja nie moge sobie kupić bo mi market nie działa stare ... jak mi dasz akse to ci kupie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:33 am
Tatusiek Qatryk Ma ktoś sprzedać albo dać maske mumi? Ja nie moge sobie kupić bo mi market nie działa stare ... Mam dynie blaugh Ona pasuje do wszystkiego. Ale ja chce mummy mask! stressed Cirilla, a ile kosztuje? Ja mam tylko 1300 g (nie mam trding passa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:33 am
Qatryk Ma ktoś sprzedać albo dać maske mumi? Ja nie moge sobie kupić bo mi market nie działa stare ... najtańsza w markecie jest po 500g jak dasz g to ci kupie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:35 am
Sayokun Qatryk Ma ktoś sprzedać albo dać maske mumi? Ja nie moge sobie kupić bo mi market nie działa stare ... najtańsza w markecie jest po 500g jak dasz g to ci kupie ale bank nie dziala stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:36 am
Miss_Karina Sayokun Qatryk Ma ktoś sprzedać albo dać maske mumi? Ja nie moge sobie kupić bo mi market nie działa stare ... najtańsza w markecie jest po 500g jak dasz g to ci kupie ale bank nie dziala stare od wczoraj działa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:37 am
Miss_Karina Sayokun Qatryk Ma ktoś sprzedać albo dać maske mumi? Ja nie moge sobie kupić bo mi market nie działa stare ... najtańsza w markecie jest po 500g jak dasz g to ci kupie ale bank nie dziala stare -Wcale nie blaugh - -Działa wtylko - -Trzeba- -Kilkakrotnie wpisywać hasło-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:39 am
Lachosz_Targosz Miss_Karina Sayokun Qatryk Ma ktoś sprzedać albo dać maske mumi? Ja nie moge sobie kupić bo mi market nie działa stare ... najtańsza w markecie jest po 500g jak dasz g to ci kupie ale bank nie dziala stare -Wcale nie blaugh - -Działa wtylko - -Trzeba- -Kilkakrotnie wpisywać hasło- kurde stare a ja nie moge wystawic w markecie jednej rzeczy scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:42 am
Miss_Karina Lachosz_Targosz Miss_Karina Sayokun Qatryk Ma ktoś sprzedać albo dać maske mumi? Ja nie moge sobie kupić bo mi market nie działa stare ... najtańsza w markecie jest po 500g jak dasz g to ci kupie ale bank nie dziala stare -Wcale nie blaugh - -Działa wtylko - -Trzeba- -Kilkakrotnie wpisywać hasło- kurde stare a ja nie moge wystawic w markecie jednej rzeczy scream stressed a co pisze jak prubujesz??? powinno działać bo ja 3 h temu coś wystawiałem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:43 am
ok, lece juz.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:43 am
Sayokun a co pisze jak prubujesz??? powinno działać bo ja 3 h temu coś wystawiałem 3nodding "There were one or more errors while processing your request Please confirm any unfinished bank trades and try again!" tak to cholerstwo reaguje na moje proby stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|