|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:11 pm
Twisted_Exile nie bo ide spac...spac znaczy ze nie chce byc juz dzisiaj budzona znaczy zadnych sygnalow w przeciagu najblizsyz 15 minut zadnych mesow milczec ma moj telefon bo rozszarpie 4laugh mrgreen twisted To se idz blaugh Branoc tyz zmykam...... a nie wiem czy spac rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 4:13 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile Baliaur BeeWolf_san obie zasługi przypisuje sobie ja biggrin 4laugh General sie w koncu zlitowal biggrin *daje buziaka w polik i czmycha* *dzien dobroci dla zwierzat* stare musial zacznijmy od teog rofl mrgreen twisted robie sie miekki, miekki jak wczorajszy budyn. wink ale wciaz slodki wink mrgreen twisted dobrze prawisz biggrin lece kimac bay bay bali.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:40 am
Julka ponownie chce dolaczyc do naszych szeregow... uwazam ze zadecydowac czy ja przyjac czy nie powinna ta osoba co ja usunela... czyli decyzja nalezy do Kota...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 2:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:20 am
Kiray Julka ponownie chce dolaczyc do naszych szeregow... uwazam ze zadecydowac czy ja przyjac czy nie powinna ta osoba co ja usunela... czyli decyzja nalezy do Kota... Zakladam sie o cala kawe swiata, ze powie...............
nie 4laugh heart mrgreen
Kiray jakies brutalne te Twoje kawaly xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 4:08 am
Kiray Julka ponownie chce dolaczyc do naszych szeregow... uwazam ze zadecydowac czy ja przyjac czy nie powinna ta osoba co ja usunela... czyli decyzja nalezy do Kota... moze nie tak glosno o tym mowic... bo jeszcze ktos zakapuje jak decyzja nie bedzie taka jak trza ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 10:09 am
Baliaur Kiray Julka ponownie chce dolaczyc do naszych szeregow... uwazam ze zadecydowac czy ja przyjac czy nie powinna ta osoba co ja usunela... czyli decyzja nalezy do Kota... Zakladam sie o cala kawe swiata, ze powie...............
nie 4laugh heart mrgreen
Kiray jakies brutalne te Twoje kawaly xd Zadecyduje kocur albo ja biggrin ... A kawałyma Zajebiste. Chrum .... chrum ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 12:20 pm
BeeWolf_san Zadecyduje kocur albo ja biggrin ... A kawałyma Zajebiste. Chrum .... chrum ... ale wiesz ja czytam w myslach i takie tam cool To tylko moje przypuiszczenia noo rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 30, 2005 3:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 4:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 31, 2005 5:22 am
Zycze wszystkim Partyzantom jak njaweicej bimbru, orgazmistycznych przezyc, duzo czulosci i szczescia i wielu imprez niech moc(z) bedzie z wami 3nodding mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|