Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 437 438 439 440 441 442 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Apr 06, 2013 11:59 am

Sztyanime
Obi Aoi
Sztyanime
Üdvözlet újra biggrin

Szió biggrin Hogy vagytok? (Te és software, üdvözlöm őt is) wink

Én még élek smile Hiányzott az itteni légkör és a gaia smile
hátőő.....a bátyám....igen....elég hosszú sztori, fogjuk rá, hogy rohadtul összekaptunk, de ne részletezzük sweatdrop

Értem smile
Oh... sad
PostPosted: Sat Apr 06, 2013 12:42 pm

Kaptam egy ilyet a DD-ből. smile

Dilgert

Feline Shapeshifter

10,725 Points
  • Cool Cat 500
  • Cats vs Dogs 100
  • Cat Fancier 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Sat Apr 06, 2013 1:25 pm

Dilgert
Kaptam egy ilyet a DD-ből. smile

váá mázlista! biggrin
PostPosted: Sat Apr 06, 2013 1:34 pm

Nem semmi az a sampont reklámozó videó (érdekes a maga módján kicsit furcsán). smile

Na igen, néha lehet a daily chance-ekből akváriumbeli lényeket, halakat is kapni. Én általában másmilyeneket kaptam néha és biztos néha majd még kapok, amik nem annyira értékesek (de nem baj). Például cuttlefish, teknős és egyéb hasonlók. De néha még akváriumbeli dekorációkat is lehet.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Sun Apr 07, 2013 5:10 am

Xanvie
Nem semmi az a sampont reklámozó videó (érdekes a maga módján kicsit furcsán). smile

Na igen, néha lehet a daily chance-ekből akváriumbeli lényeket, halakat is kapni. Én általában másmilyeneket kaptam néha és biztos néha majd még kapok, amik nem annyira értékesek (de nem baj). Például cuttlefish, teknős és egyéb hasonlók. De néha még akváriumbeli dekorációkat is lehet.

A DD nem a Dumpster Dive-ot jelenti?
PostPosted: Sun Apr 07, 2013 6:03 am

Yuki Naoto
Xanvie

A DD nem a Dumpster Dive-ot jelenti?

De igen, mondjuk tényleg azt, de én mégis hirtelen a daily chance-re asszociáltam. Plusz a dumpster dive-nak van külön fóruma is, részben ezért is gondoltam inkább daily chance-re. Egyébként meg mindkettőből lehet kapni az említett és egyéb halakat, vízi lényeket bármikor, így valójában nem is mondtam téveset, mert mindkettőre igaz lehet.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

vrobi

PostPosted: Sun Apr 07, 2013 9:07 am

én mindíg bogarat kapok meg szemetet -.-
PostPosted: Sun Apr 07, 2013 2:32 pm

Ne aggódj, a legtöbbször mindenki. cat_biggrin Több karakterrel kell játszani. Sok mule, sok alkalom, magasabb esély. cat_biggrin

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Dilgert

Feline Shapeshifter

10,725 Points
  • Cool Cat 500
  • Cats vs Dogs 100
  • Cat Fancier 100
PostPosted: Mon Apr 08, 2013 4:37 am

Én nagyon szerencsés vagyok! biggrin

Ma kaptam DC-ből egy ilyet és DD-ből egy ilyet. biggrin
PostPosted: Tue Apr 09, 2013 10:53 pm

Az szép, gratuláció hozzájuk. wink Golden giftbox-ot én is már kaptam néha többször (vannak mule-jaim, én tartalék figuráknak említem őket általában), de olyan fagyit még nem kaptam.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Apr 10, 2013 8:00 am

Két achievement infó a staff alertből:
- ha a saját szülinapodon felmész Gaiára, kapsz egy Birthday achievementet (persze a Preferences-ben(?) be kell állítani a szülinapodat)
- a Loiterer achievementnél a te időzónád szerint számolja, hogy belépsz-e 30/90 napig minden nap (időzónát szintén a Pereferencesben lehet beállítani)
PostPosted: Mon Apr 22, 2013 3:42 pm

Vagy földrengés volt pár perce (Kedd hajnal, Április 23. 0:23 körül), vagy most éltem át életem egyik legintenzívebb hallucinációját...

edit:
Igen, földrengés volt.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Tue Apr 23, 2013 4:06 am

Malreni
Vagy földrengés volt pár perce (Kedd hajnal, Április 23. 0:23 körül), vagy most éltem át életem egyik legintenzívebb hallucinációját...

edit:
Igen, földrengés volt.

A párom is érezte Debrecenben, én Nagykállóban békésen aludtam ekkor....
PostPosted: Tue Apr 23, 2013 4:36 am

Malreni

edit:
Igen, földrengés volt.

Az durva lett volna (ha hallucináció lett volna). Én se voltam biztos, mert félálomban voltam, senki más nem ébredt fel a családban, és ha volt is, akkor csak egy pinduri lökés.
Én éjjel másra ébredtem fel, bár lehet, hogy részben arra is. Az ébredés után nem sokkal úgy éreztem, hogy vagy én rándultam úgy félálomban, hogy feljebb (az ágy feji vége felé) kerülök az ágyon és összébb is húztam magam) - vagy a rengés volt az.
Aztán megesküdök rá, hogy hallottam valami rémült, artikulátlan, hosszabb kiáltást valahonnan messzebbről (ekkor is még félálomban voltam valamennyire), ettől meg is ijedtem. Azt gondoltam: mi történt, megtámadtak valakit odakint? eek

Egyébként logikus is, hogy ha tényleg a rengéstől történt ez velem, mert az ágyam másik vége (ahol a lábam szokott lenni) keletre néz és (Budapesttől) keletre volt az epicentrum... De egy bútor se "nyikkant meg", nem koccant semmi, ha tényleg volt nálunk is pici lökés.
Aztán anyukám mesélte ma telefonon, hogy neki egy békásmegyeri kolléganője mesélte, hogy érezte a rengést, mondom jé... Ott helyben éjjel eszembe se jutott, hogy az lenne.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Tue Apr 23, 2013 6:04 am

Gabessz is érezte. Én meg úgy aludtam mint a bunda, felőlem akár a ház is rámomolhat cat_rofl
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 437 438 439 440 441 442 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games