|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:58 am
Akiko Tamashii oj! bo bede na ciebie mowic stara! wink tylko sprobuj blaugh xd oki, Aki... jak u ciebie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:00 am
ja spadam *skończyła ostrzyć siekierke* papatki do jutro, od samego rana RZEŹ hehehe blaugh *macha siekierką i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tatusiek Cirilla Tatusiek Zrób Rzeź!! Weź katane!! i pare norzyków *wyciĦ#8230;ga swój miecz, dŦ#8218;ugi, Ŧ#8250;mierdzĦ#8230;cy krwiĦ#8230; potĦ#8482;pionych* eek za duzo Miecza NieŦ#8250;miertelnego sweatdrop , wiecej wam nie pozycze... stare A chcesz Hellsinga na pŦ#8218;ycie?? Mam jak narazie 7 odcinków biggrin i zaraz ściągne pozostałe. pewnie ze chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Akiko Tamashii oj! bo bede na ciebie mowic stara! wink tylko sprobuj blaugh xd oki, Aki... jak u ciebie? wink jak u mnie? nie wiem! ^^ zle, troche dobrze , nijak, eee.....nie wiem! xd mysle tylko o spotkaniu ze znajomymi xd musze znowu sie wyszalec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:02 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii oj! bo bede na ciebie mowic stara! wink tylko sprobuj blaugh xd oki, Aki... jak u ciebie? wink jak u mnie? nie wiem! ^^ zle, troche dobrze , nijak, eee.....nie wiem! xd mysle tylko o spotkaniu ze znajomymi xd musze znowu sie wyszalec oj, musisz xd ja tez chce sie wyszalec i chyba w sobote wyszaleje, ale nie wiem czy przesunieto na niepasujacy mi termin confused heh 3nodding jakos przezyje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:03 am
Cirilla Tatusiek Cirilla Tatusiek Zrób Rzeź!! Weź katane!! i pare norzyków *wyciĦ#8230;ga swój miecz, dŦ#8218;ugi, Ŧ#8250;mierdzĦ#8230;cy krwiĦ#8230; potĦ#8482;pionych* eek za duzo Miecza NieŦ#8250;miertelnego sweatdrop , wiecej wam nie pozycze... stare A chcesz Hellsinga na pŦ#8218;ycie?? Mam jak narazie 7 odcinków biggrin i zaraz ściągne pozostałe. pewnie ze chce To mi najpierw przynieś MOJE rw scream Wtedy się zastanowie biggrin No i jakieś płytki na Hellsinga biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:04 am
znow jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:04 am
Night_Lady znow jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin witaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:05 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii oj! bo bede na ciebie mowic stara! wink tylko sprobuj blaugh xd oki, Aki... jak u ciebie? wink jak u mnie? nie wiem! ^^ zle, troche dobrze , nijak, eee.....nie wiem! xd mysle tylko o spotkaniu ze znajomymi xd musze znowu sie wyszalec oj, musisz xd ja tez chce sie wyszalec i chyba w sobote wyszaleje, ale nie wiem czy przesunieto na niepasujacy mi termin confused heh 3nodding jakos przezyje wink dobra, a jak na studiach? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Lady znow jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Witaj Night Lady, my się znamy? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Night_Lady znow jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin witaj ^^ dzieki ze mnie zauważyłas biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Night_Lady znow jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin witaj ^^ Siemka! Czy my się znamy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:06 am
Night_Lady znow jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 11:07 am
Qatryk Night_Lady znow jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Witaj Night Lady, my się znamy? sweatdrop tak jestem sysunka :-p tylko zmieniłam nik
BOZE CO TU SIE DZIEJE RAZ MAMUSIA RAZ TATUS... JESZCZE CIOTKI BRAKUJE xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|